«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έχει ο θεός! Ναι ο θεός έχει για να δίνει εφάπαξ, εγώ δεν έχω!

Πατριώτες μου αλήθεια πόσο μακριά νομίζετε ότι είμαστε από την θρησκευτική επανάσταση του Ιράν από τους παπάδες;
Και εμείς ξεχάσαμε την δημοκρατία και τον πολιτισμό και φωνάζουμε έχει ο θεός!
Είπαν του ζουρλού να χέσει έκατσε και ξεκωλιάστηκε αυτό έκαναν οι ιρανοί.
Και εδώ περιμένουν το μάνα εξ ουρανού! Στον καναπέ με Σουλεϊμάν! Και έχει ο θεός!
Έχει ο θεός άπιστε, μου λένε!
Ναι ρε πατριώτες μπορεί ο θεός να έχει και οι κολλητοί του οι αγιο-κλέφτες!
Εγώ όμως δεν έχω να ταΐσω τα παιδιά μου, δεν έχω εργασία, δεν έχω σπίτι, δεν έχω την υγεία μου αφού δεν έχω φάρμακα και νοσοκομείο και λεφτά να τα αγοράσω. Δεν έχω σχολεία, δεν έχω δικαιοσύνη, δεν έχω ασφάλεια μέσα στο ίδιο μου το σπίτι, δεν έχω πλέον πατρίδα, και στο φινάλε είμαι δούλος χωρίς την δική μου υπογραφή, τι με νοιάζει αν έχει ο θεός ρε πατριώτες μαζοχιστές είσαστε;;;
Ναι άπιστε αλλά ο θεός είδες που δίνει και εφάπαξ!
Θυμάστε που έγραφα για την μεσαία τάξη; Ε,  χεσε κώλε το ποτάμι μόλις την άγγιξαν την μεσαία τάξη άρχισε να κλοτσά, φοβηθήκαν και πάρε εφάπαξ!
Και πάρε πειναλέε σκατά εσύ! Πάρτε και οι τράπεζες!
Μα θα μου πει κάποιος δεν φώναζες για το εφάπαξ που το δικαιούνται;  Ναι και αυτοί που θα το πάρουν είναι φίλοι μου, με μια διαφορά, πότε δίνεις, τι δίνεις και γιατί το δίνεις;
Ένα τέτοιο ποσόν αφού υπάρχουν ετοιμοθάνατοι θα έπρεπε να πάει στην υγεία, στα νοσοκομεία, στα φάρμακα, στους άνεργους, στους ανήμπορους, και μετά στο εφάπαξ!
Πως βάζεις τις προτεραιότητες έχει σημασία, όχι αν το δικαιούνται;
Τώρα εγώ ο άπιστος μπορώ να ρωτήσω απλοϊκά ο θεός που έχεις, σε ποιους βάζει προτεραιότητα ότι χρειάζονται λεφτά, στους ετοιμοθάνατους ή στους έχοντες ακόμα;
Τώρα να δείτε και οι  πατριώτες του γλυκού νερού που θα στομώσουν και θα κάνουν σκόντο στον πατριωτισμό τους‼!
Αχάριστε μου λένε γιορτές έρχονται να χαρεί λίγο το χειλάκι του κοσμάκη, να δουλέψουν και τα μαγαζιά???
Ναι έ??? Αλήθεια,  ποιοι θα κάνουν γιορτές???
Οι ετοιμοθάνατοι τι θα κάνουν??? Οι άνεργοι τι θα κάνουν???
Αγαπητοί πατριώτες οι τοκογλύφοι , οι προδότες, ξέρουν πώς να διχάζουν και εμείς τους αποδεχόμαστε γιατί γίναμε ίδιοι!
Πατριώτες η ζυγαριά που κρατάτε είναι πειραγμένη από εσάς τους ίδιους και τα κλάματά σας, και οι φιλανθρωπίες σας, και οι πονόψυχές σας, είναι κάλπικες, ψεύτικες!
Είσαστε υποκριτές, άπονοι, απάνθρωποι, συμφεροντολόγοι, και για αυτό σας αξίζει ότι και να σας κάνουν και ας έρθει ο θεός σας την ώρα που σας πηδάνε να σας κρατά το φανάρι δουλοπρεπή ρεζίλια!
Φωνάζουμε ελάτε αδέλφια να οργανωθούμε έξω από κόμματα και θρησκείες σε τοπικό επίπεδο σαν κοινωνία να μπορούμε να αντιδράσουμε και να βοηθήσουν οι έχοντες  τους μη έχοντες και απαντάται έχει ο θεός!
Σίγουρα έχει ο θεός και μας το αποδεικνύει καθημερινά, έχει ασυλία στους πολιτικούς δολοφόνους, έχει προδότες αλώβητους, έχει παιδεραστές, σαδιστές, εμπόρους ναρκωτικών ελεύθερους, δίποδα με μαύρες ρόμπες που το παίζουν εκπρόσωποι του θεού με εκατομμύρια και πολύ λίγδα, έχει παιδάκια αθώα ετοιμοθάνατα, έχει ανήμπορους χωρίς φάρμακα έχει ο θεός, το ζούμε καθημερινά τι έχει ο θεός και τι κάνει!

Αλήθεια θα μας πει κάποιος πιστός για ποιους έχει ο θεός;;;;;;;;;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Έχει ο θεός! Ναι ο θεός έχει για να δίνει εφάπαξ, εγώ δεν έχω!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>