«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το πυθαγόρειο ΔΕΛΤΑ με τις τρεις προδοτικές άκρες, Σαμαράς ,Βενιζέλος, Κουβέλης! Όχι το Πηνελοποιο δέλτα.

Σαμαράς Πρωθυπουργός με α@@@@@@α, ή α@@@@@@α πρωθυπουργός εσείς θα αποφασίσετε.

Αλήθεια Σαμαρά είσαι του γιατρού παιδί ή της Πηνελόπης ΔΕΛΤΑ με τρεις γωνιές; Μία λέει προδότης η άλλη λέει  ψεύτης, η άλλη λέει νεκροθάφτης της Ελλάδος!

Στο χωριό μου…  Σαμαρά ακούγετε ότι έκανε ο κώλος σου έτσι … ξέρεις εσύ Σαμαρά από σύκα, την ώρα που έσκυβες να τα μαζέψεις έγινε η ζημιά, τώρα θα ρωτήσετε γιατί δεν τον λένε χαμούρα; Γιατί χαμούρες λέμε αυτούς ή αυτές  που σκύβουν να μαζέψουν τα μούρα!  Για να γίνεις πρωθυπουργός έστω και μια ημέρα! Και ότι τα κόλπα με το Μητσοτακέικο ήταν στημένο αληθεύει; Για να βάλετε τους αλβανούς στην Ελλάδα;;; Σαμαρά  είσαι μεγάλη π@@@@@α έβριζες προδότη τον Παπανδρέου και ήρθες εσύ να τον περάσεις με ταχύτητα φωτός στην προδοσία! Σαμαρά εκεί στην Ανδρίτσαινα δεν μιλούν για τον Επικούρειο Απόλλωνα που στρίβει γύρο από την βάση του! Αλλά για τον Σαμαρά που κάνει κολοτούμπες μεταξύ Ηλείας και Μεσσηνίας! Που κατάφερε να κουβαλήσει ολόκληρο αρχαίο ναό,  μια στην Ηλεία και μια στην Μεσσηνία!

                Βενιζέλος συνταγματολόγος με α@@@@@α! Ή α@@@@@α συνταγματολόγος! Είναι ο μεγαλύτερος συνταγματολόγος που κατάφερε το σύνταγμα να είναι κωλόχαρτο, εσείς θα αποφασίσετε τι είναι.

Πριν χρόνια κύριε Βενιζέλε έφυγα από την Αθήνα και επήγα στο χωριό να ζήσω και ένας φίλος μου είπε να πάμε να πάρω ένα γουρουνάκι να το θρέψω να φτιάξω παστό. Πήγαμε σε ένα στάβλο και βλέπω ένα καπρί γουρούνι μέσα στα σκατά να κυλιέται και δίπλα τα μικρά να κυλιούνται στα σκατά μαζί με τον πατέρα, παραδίπλα η σύζυγος μες τα σκατά και αυτή! Μόλις  το καπρί με είδε καθαρό μου επιτέθηκε να με ξεσκίσει και ακόμα τρέχω, φυσικά δεν θέλω να σε ταυτίσω με το καπρί γιατί αυτό ήταν από την φύση του, απλά ρωτώ εσύ που του μοιάζεις καταπληκτικά και ειδικά χθες που σε είδα και θύμωσες και χτύπησες το χέρι σου στο τραπέζι σε ερώτηση δημοσιογράφου, μου σηκώθηκαν οι τρίχες μου από τα αρ@@@@α μου, ρωτώ μήπως το γενεαλογικό σου δέντρο κρατάει από το καπρί που κολύμπαγε στα σκατά;;; Γιατί όταν έτρεχα που με κυνήγαγε το παπρί φώναζα δεν υπάρχει σύνταγμα να επιβάλει σε αυτόν που έχει το καπρί να είναι καλά μαντρωμένο να μην κινδυνεύει ο κόσμος; Και μου φώναξε το καπρί, όχι ο Βενιζέλος…  ότι το σύνταγμα το έχει στην λάσπη  με τα σκατά και κυλιέται!

Κουβέλης ,ή νεροκουβαλητής των Γερμανών; Τέλος πάντων εσύ ξέρεις, πάντως οι δυο παραπάνω δεν φτουράνε μπροστά σου!

Σου βγάζω το καπέλο διότι φωνάζαμε αυτή η αριστερά έχει οσφιοκαμψία και δεν βλέπει τι ζητά ο λαός να ανοιχτεί; Και εσύ το έκανες πράξη άνοιξες διάπλατα τον Π@@Ο σου και απέκτησες αμέσως πελατεία! Τώρα σε ρόλο νταβατζή και τσατσάς  μπορείς και έχεις όλες τις Π@@@@@@ς στα πόδια σου ! Σήμερα έχεις την Σαμαρού και την Βενηζέλα.  Και αύριο έχεις κλείσει καινούργια σοδιά από π@@@@@@ς από σόι συνιστώσες,  Τσιμπρέηκες!  Καλά έκανες Κουβέλη μου από το να βλέπει τις Π@@@@@@ς να πηδιώντε από δω και από εκεί με διαφόρους  απροστάτευτες, καλά έκανες και τις περιέθαλψες! Κουβέλη βλέπω να αναβαθμίζεσαι σε επιθεωρητή υγειονομικού έλεγχου να μπορείς να ελέγχεις όλες τις στάνες με τις Π@@@@@ες! Αύριο έχεις σκοπό να επιθεωρήσεις την στάνη του Τσίπρα, έχει καινούργια πουταναριά κοίτα μήπως έχουν αρρώστιες να τις εμβολιάσεις και να τους δώσεις άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, Μόνο πρόσεχε γιατί οι αλλοδαπές κουβαλάμε και  ασθένειες  θανατηφόρες!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>