«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εξωφρενική απαίτηση. Πρώτα επαναγοράστε μέρος του χρέους σας και μετά σας δίνουμε τα χρήματα!!!

 Μήπως καταλάβατε τίποτα: Οι άνθρωποι αυτοί είναι ανώμαλοι ψυχικά και ηδονίζονται με τον πόνο και την δυστυχία! Αυτά τα κτήνη έχουν μεγαλώσει κάνοντας ΣΕΧ μόνο με κτηνοβασία και ανέλαβαν να αιματοκυλίσουν την Ευρώπη και μετά όλη τη Γη!

Ε μπας περιπτώσει αυτοί αποβράσματα είναι, ανθέλληνες είναι, σιχαμερά υποκείμενα είναι όλα τα περιμένουμε! Αυτή η βουλή η ελληνική των 300, που άλλοι υπογράφουν και οι υπόλοιποι παίζουν κοκορομαχίες για στάχτη στα μάτια του κόσμου, δεν έχουν ούτε δράμι πέτσα, φιλότιμο, πατριωτισμό;;;
Μας φτύνουν, μας λοιδορούν, μας εμπαίζουν, κάνουν ασκήσεις θανάτου επάνω μας και στα παιδιά μας και εμείς άλλοι είμαστε αμερικανόφιλοι, άλλοι γερμανόφιλοι, άλλοι φιλοτουρκικοί,  άλλοι δεν αγαπάμε όχι την πατρίδα μας, αλλά ούτε τον εαυτό μας και τα παιδιά μας!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εξωφρενική απαίτηση. Πρώτα επαναγοράστε μέρος του χρέους σας και μετά σας δίνουμε τα χρήματα!!!

Πολλά σημεία αστάθειας για την ελληνική κυβέρνηση δημιουργούνται από την χθεσινή συμφωνία, αφού οι εταίροι και το ΔΝΤ βάζουν ένα ουσιαστικό εμπόδιο ανάμεσα στην Ελλάδα και την πολυπόθητη δόση των 43,7 δισ. ευρώ.

Πρόκειται για το πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων που διακατέχουν σήμερα ιδιώτες επενδυτές ανά τον κόσμο και το οποίο αποτελεί προϋπόθεση για να εκταμιευθεί η δόση.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ελλάδα θα πρέπει να επαναγοράσει 62 περίπου δισ. ευρώ ελληνικά ομόλογα. Από αυτά:
τα 30 δισ. περίπου είναι σε χαρτοφυλάκια ξένων Funds και τραπεζών,
άλλα 30 δισ. είναι σε ελληνικούς φορείς (τα 17 εξ αυτών σε ελληνικές τράπεζες)
περίπου 2 δις. Ευρώ σε ιδιώτες και άλλους επενδυτές.
Η στόχευση κατά τα λεγόμενα των εμπλεκόμενων στην επαναγορά είναι τα 30 δισ. ευρώ των ξένων επενδυτικών οίκων.
Ο υπουργός οικονομικών περιορίστηκε να δηλώσει πως η επαναγορά, το ύψος της οποίας δεν το ανακοίνωσε, θα γίνει με «νέα δάνεια από τον EFSF» και θα πρέπει σαφώς να έχει ολοκληρωθεί πριν από τις 12 Δεκεμβρίου.
Το εμπόδιο που ονομάζεται «επαναγορά ελληνικών ομολόγων» γίνεται ακόμα μεγαλύτερο αν αναλογιστεί κανείς πως στο γραπτό ανακοινωθέν οι εταίροι θέτουν όρο στην Ελλάδα να αγοράσει τα ομόλογά της σε τιμές της 23ης Νοεμβρίου.
Παρότι οι Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Ολι Ρεν και Κριστίν Λαγκάρντ δεν άνοιξαν τα χαρτιά τους για το πρόγραμμα επαναγοράς χρέους, έχουν γίνει γνωστά τα εξής:
• Για να αποφασιστεί στις 13 Δεκεμβρίου η εκταμίευση της δόσης το πρόγραμμα επαναγοράς πρέπει να πετύχει.
• Για να παραμείνει το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα σωτηρίας, πρέπει να πετύχει το πρόγραμμα επαναγοράς ελληνικών ομολόγων, δηλαδή το κούρεμα του χρέους.
• Τα δάνεια του EFSF για την αγορά ελληνικών ομολόγων θα προέλθουν από τη δεξαμενή των συνολικών δανείων του λεγόμενου δεύτερου προγράμματος, άρα δεν πρόκειται για επιπρόσθετο δανεισμό, αλλά για προϋπολογισμένο δανεισμό.
• Η δεξαμενή που μπορεί να γίνει η άντληση των κεφαλαίων αγγίζει τα 63 δισ. (40 στο εξωτερικό και 23 σε ελληνικές τράπεζες).
• Αν οι τιμές επαναγοράς υπερβούν αυτές της 23ης Νοεμβρίου τότε το πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων θα θεωρηθεί αποτυχημένο και θα χρειαστεί νέος γύρος συνομιλιών, ενώ δε θα εκταμιευθεί και η δόση.
Αν η Ελλάδα καταφέρει να ολοκληρώσει σε χρόνο-ρεκόρ το πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων, τότε οι εταίροι θα αποφασίσουν αρχικά την εκταμίευση 10,6 δισ. για την κάλυψη αναγκών χρηματοδότησης της Ελλάδας στις 13 Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια θα εκδώσουν εγγυήσεις ύψους 23,8 δισ. για την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών.
Από το νέο έτος και για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο, θα εκταμιευθούν για την Ελλάδα επιπλέον 9,3 δισ. υπό τον όρο ότι η χώρα θα εκπληρώνει μια σειρά από μνημονιακά κριτήρια, όπως η υιοθέτηση ενός νέου φορολογικού συστήματος, το οποίο η Κομισιόν, όπως δήλωσε ο Ολι Ρεν θεωρεί απαραίτητο όρο.
http://dailynews24.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>