«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι δυο ύαινες ξεσκίζονται επάνω στο πτώμα της Ελλάδος ποια θα το κατασπαράξει !

 Οι βδέλλες σφάζονται για το αίμα των Ελλήνων
11/26/2012
Κριστίν Λαγκάρντ και Άγκελα Μέρκελ ουσιαστικά βρίσκονται σε ανοιχτή σύγκρουση μεταξύ τους. Αφορμή είναι η Ελλάδα ωστόσο η σύγκρουση είναι υπερατλαντική.
Ο πόλεμος συμφερόντων εμπλέκει τις Ηνωμένες Πολιτείες που τις τελευταίες ημέρες λέγεται ότι κινούνται παρασκηνιακά πιέζοντας για λύση στο πρόβλημα χρέους της ευρωζώνης.
Μέσω ΔΝΤ λοιπόν έρχονται οι υπερατλαντικές πιέσεις και μέσω Κριστιν Λαγκαρντ, όμως στο πρόσωπο της Γαλλίδας η Γερμανία βλέπει και άλλον έναν κίνδυνο.
Όπως και στην περίπτωση του Ντομινικ Στρος Καν (που κάηκε λόγω σεξουαλικών … επιδόσεων) η κυρία Λαγκάρντ “παίζει” δυνατά για την υποψηφιότητα των επόμενων γαλλικών εκλογών.
Η ημερομηνία των εκλογών έρχεται μάλιστα “πακέτο” με το προτεινόμενο από κάποιους νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους. Μπορεί όλα αυτά πάνε σε βάθος … τετραετίας, ωστόσο είναι αρκετά για να δείξουν το μέγεθος του πολιτικοοικονομικού παρασκηνίου στην πλάτη της Ελλάδας.
Αυτή τη στιγμή όμως η ήδη ανοιχτή σύγκρουση κορυφώνεται. Οι Αμερικανοί μετά τις εκλογές τους θέλουν να τελειώνουν εδώ και τώρα με την κρίση χρέους στην ευρωζώνη που τους επηρεάζει άμεσα. Αυτό εξηγεί τη στάση του ΔΝΤ και της κ. Λαγκάρντ που επιθυμεί η λύση να έρθει… χθες.
Αυτό εξηγεί και την “εμμονή” για “κούρεμα”, λύση που όλοι αποδέχονται ως τη μόνη στην περίπτωση της Ελλάδας που μπορεί να επαναφέρει το χρέος σε τροχιά βιωσιμότητας. Κάπου εδώ εξηγείται και η επικοινωνία-άνοιγμα προς την άλλη πλευρά του Ατλαντικού του Αντώνη Σαμαρά με τηλεφωνήματα τόσο προς την κ. Λαγκαρντ όσο και τον υπουργό Οικονομικών κ. Τίμοθι Γκάιτνερ. Κυβερνητικές πηγές μάλιστα αφήνουν να εννοηθεί ότι σήμερα θα υπάρξει κάποια παρέμβαση του αμερικανικού παράγοντα στο Eurogroup.
Ωστόσο, ενώ και η Γερμανία παραδέχεται ότι το κούρεμα αποτελεί λύση ως επιλογή αυτή τη στιγμή και ενόψει εκλογών των ερχόμενο Σεπτέμβριο στη Γερμανία προκαλεί τουλάχιστον αλλεργία, υπό την έννοια ότι οι Γερμανοί θα αναγκαστούν να πληρώσουν τις εγκυήσεις που έχουν βάλει για τη χώρα μας κάτι που θα σημάνει ότι για πρώτη φορά θα βάλουν το χέρι στην τσέπη και αυτό προεκλογικά κάνει… κακό!
Κάπως έτσι πάμε απ’ τη μια αναβολή στην άλλη.
Κάπως έτσι η Άγκελα Μέρκελ τίναξε στον αέρα το προηγούμενο eurogroup δίνοντας εντολή στον Β. Σόιμπλε να πάρει πίσω της κατ’ αρχήν συμφωνία για μεγάλη μείωση του ελληνικού επιτοκίου. Για μια ακόμη φορά η Γερμανία έβαλε εμπόδια για να κερδίσει χρόνο. Όχι μιας εβδομάδας ή δύο, αλλά 4 ετών μέχρι το κούρεμα.
Πρόκειται για ένα παζάρι άνευ προηγουμένου. Το ΔΝΤ από τη μία θα βάλει τώρα νερό στο κρασί του αποδεχόμενο ένα ποσοστό του ΑΕΠ στο 124% το 2020 και θα πάρει το κούρεμα το 2016, ενώ η Γερμανία θα αποφύγει τον κάβο του κουρέματος προεκλογικά.
Έτσι φτάσαμε όπως όλα δείχνουν για μια ακόμη συμβιβαστική και όχι οριστική λύση στο πρόβλημα χρέους μέσω μείωσης επιτοκίων, αναστολή πληρωμών τόκων και παράταση των δανείων για ακόμη 10 χρόνια. Μια λύση που αποφέρει κέρδη περί τα 53 δισ. για την Ελλάδα, λύση όμως που δεν αρκεί σε βάθος χρόνου. Αυτή είναι η εικόνα στο παρασκήνιο.
Στο προσκήνιο η χώρα πρέπει άμεσα να πάρει τη δόση. Σίγουρα τα 31,5 δισ. άμεσα και σε δυο δόσεις άλλα 13 δις. Αυτή η απόφαση είναι πολύ πιθανό να ληφθεί σήμερα, οριστική απόφαση για το χρέος, μάλλον δεν θα πρέπει να αναμένεται για ακόμη μια φορά.

 

defencenet.gr

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>