«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Απαντηση στο… Αγαπητέ φίλε! Το έχεις σκεφτεί καλά με αυτές τις αλήθειες που λες ότι θα σε αφορίσουν οι ΜΑΥΡΕΣ ΡΟΜΠΕΣ και δεν θα λιώνεις;;; ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

26/11/2012 11:19
Aς προσθέσω και εγώ κάτι. Οι λεγόμενοι «άθεοι» συγχέουν την μυθολογία με την βαθύτερη ουσία την οποίαν ο Πλάτων προσπαθεί να διαδώσει μέσω του Μύθου. Ο μύθος είναι απαραίτητη ανάγκη στον ανθρώπινο εγκέφαλο για τον οποίον «συνείδησις είναι πάντα συνείδησις αντικειμένου» (intentionality λέγεται στην φιλοσοφία).
Ο Αριστοτέλης δίνει ιδιαίτερη σημασία στο «τελετουργικόν» για τον ίδιο λόγο.Ο λόγος είναι ότι τίποτα δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό αν δεν περάσει από την εξεργασία «αντικειμενοποιήσεως» που διεξάγουν οι Κατηγορίες της Νοήσεως με τον πρωταρχικό ρόλο της Κατηγορίας του Περιορισμού όπως λέγει ο Καντ ή Πέρατος όπως λέγει ο Πλάτων. Ο τύπος λόιπόν διαφέρει από την ουσία η οποία είναι το βάθος όλων των θρησκειών όλως απαραίτητων για τον άνθρωπο.Ο κ. ΓΕΝ έχει μπερδέψει τα πράγματα.(Αυτός είναι και ο λόγος που ο Χριστός μιλάει με παραβολές)
Ο Θεός δεν είναι ο ασπρομάλης κύριος με τα γένια, όπως νομίζει (και καλά κάνει) η γριούλα.
Είναι η Παγκόσμια Ενέργεια την οποίαν εννοεί η Επιστήμη αλλά και εννοούν δια της διαισθήσεως αυτοί που έγραψαν «πιστεύβω εις ΕΝΑ θεόν, πατέρα παντοκράτορα, ποιητήν ουρανού και γής ορατών τε πάντων και αοράτων», ας το μεταφράσει αυτό ο κ. ΓΕΝ με μοντερνους επιστημονικούς όρους προτού πει ότι είναι «άθεος».Και κάτι άλλο που προκύπτει από τα ανωτέρω: άλλο άθεος και άλλο άθρησκος, αλλά δεν μπορώ να επεκταθώ στην ανάλυση.
Dr Nicolas Kaloy-Καλογερόπουλος, Ph.D.Διδάκτωρ φιλοσοφίας Πανεπ. Γενεύης
Ιδρυτής του Διεθνούς Βραβείου Kaloy (www. kaloyprizeinternational.com)
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ μεταξύ των αληθειών του κ. ΓΕΝ και του Πλατωνικού «επέκεινα της ουσίας».
Σχόλιο:
Αγαπητέ φίλε καλημέρα! Φίλε μου επειδή διαβάζω και εγώ ορισμένα βιβλία έμαθα ότι ο μύθος έγινε ιστορία και ότι ο ελληνικός μύθος είναι η μεταφορά τον πραγματικών γεγονότων!
Στο βιβλίο του Αναστασίου Δ Στάμου Ιερά Έλευσις  στην Σελίδα 89 μιλά για το τέλος των παγετώνων του Ωγυγου το12.500 βρέθηκαν σκελετοί και εργαλεία και ο αρχάνθρωπος των Πετραλώνων, λέει ψέματα; Παρακάτω λέει για την γέννηση του ΔΙΟΣ, γιατί πρέπει να πιστέψω στον θεό Ιεχωβά και όχι στον Δια και για τους δυο θεούς εικασίες υπάρχουν αποδείξεις καμία. Παρακάτω με πολύ γλαφυρό τρόπο λέει ότι ο Ηρώδης είχε πεθάνει πριν φανερωθεί ο Ιησούς που τελικά ήταν υπαρκτό πρόσωπο μεγαλοαστής οικογένειας  που μεγάλωσε και σπούδασε σαν κολεγιόπαιδο στην πόλη Γαλιλαία της Επικρατείας Δεκαπόλεος και ότι το όνομά του ελληνικά ήταν Ίασος. Οι Έλληνες τον ΖΕΥΣ των ανέφεραν με την ερμηνεία (Έγώ είμί ή Ζωή ) πολλές χιλιάδες χρόνια πριν, γιατί πρέπει να πιστεύω στον Ιεχωβά των Εβραίο και όχι σε αυτόν που έχει έστω και σαν μυθολογία ιστορικά ρίζες Ελληνικές και είναι χιλιάδες χρόνια πριν με ένα λαό που βάδιζε με ταχύτητα σε επιστημονικά επιτεύγματα, όταν όλοι αυτοί οι άγιοι στις κορνίζες δεν υπήρχαν και οι άνθρωποι ήταν ακόμα επάνω στα δέντρα.
Όλα αυτά τα μεταφέρω αποσπασματικά, όποιος νομίζει ότι δεν γνωρίζει τις αλήθειες, ή ότι διαστρεβλώνω τις αλήθειες  να διαβάσει το παραπάνω βιβλίο.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>