«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Γερμανία δεν θέλει την Cosco στο λιμάνι του Πειραιά

Σε κατάσταση πανικού το Μαξίμου από τις απαιτήσεις των δανειστών που δεν θέλουν να πάρουν και οι Ρώσοι τη ΔΕΠΑ.
Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα αποδεικνύεται ότι έχει μεγάλες γεωπολιτικές ουρές συμφερόντων.
Η Γερμανία θέλει τα κλειδιά της χώρας και το δείχνει κάθε μέρα, με όλο και μεγαλύτερη κυνικότητα.
Στο στόχαστρο του Βερολίνου έχει μπει η…
σύμβαση παραχώρησης της εμπορικής εκμετάλλευσης του λιμανιού του Πειραιά στην Cosco.
O Ράιχενπμαχ, σε ανύποπτο χρόνο, είχε ζητήσει τη σύμβαση παραχώρησης που είχε υπογραφεί ανάμεσα στο Ελληνικό Δημόσιο και την Cosco.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το νομικό επιτελείο των δανειστών ”σημάδεψε” τα σημεία που μπορούν να αμφισβητήσουν τη σύμβαση παραχώρησης και να οδηγήσουν στην ακύρωσή της.
Μάλιστα έχει επιλεγεί και η μεθόδευση που θα ακολουθηθεί στο θεσμικό επίπεδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Θα επικαλεστούν ότι οι εκτεταμένες φοροαπαλλαγές που δίνονται ως αντιστάθμισμα για την επένδυση που πραγματοποιεί ο Κινεζικός κολοσσός, αποτελούν ευθεία παραβίαση των όρων του ελεύθερου ανταγωνισμού.
Απώτερος στόχος των Γερμανών είναι να βάλουν στο χέρι το λιμάνι του Πειραιά και να το εκμεταλλευτούν οι ίδιοι.
Υπενθυμίζουμε ότι η σύμβαση με την Cosco, αποτέλεσε μία από τις κεντρικές επιλογές του Κώστα Καραμανλή που ήθελε, μέσω αυτής της στρατηγικής συμφωνίας, να μετατρέψει την Ελλάδα σε εμπορευματικό διαμετακομιστικό κέντρο σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.
Οι Γερμανοί αιφνιδιάστηκαν από τη μεγάλη συμφωνία ανάμεσα στην Cosco,την ΗΡ και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ που συνιστά τη μοναδική επενδυτική πρωτοβουλία και μεγάλη εμπορική συμφωνία στην Ελλάδα, τα τρία τελευταία χρόνια.
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι παραιτούνται και από το σκοπό τους να βγάλουν την Cosco εκτός παιχνιδιού.
Το Μαξίμου έχει ενημερωθεί για τις προθέσεις των Γερμανών και κυριολεκτικά βρίσκεται υπό το κράτος πανικού, για την περίπτωση που κληθεί να διαχειριστεί ένα τέτοιο πρόβλημα που θα συνδεθεί και πάλι με τους συνήθεις εκβιασμούς από την πλευρά των δανειστών.
Ζήτημα εγείρουν οι Γερμανοί και με τη ΔΕΠΑ που δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να καταλήξει σε Ρωσικά χέρια.
http://24gr.blogspot.com/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>