«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ κ. Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου

 


ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ, κ. Εισαγγγελεύ, του Αρείου Πάγου.

Πολύ περισσότερο, δεν δικαιύύσθε να προβαίνετε σε ασκήσεις πειθαρχικών διώξεων, εναντίον γενναίων Δικαστικών Λειτουργών, που είχαν την τόλμη, να πουν και να γράψουν δημόσια, όσα λένε εκατομμύρια Έλληνες.
Κι αυτό, διότι ΑΥΤΟΙ, τιμούν το Λειτούργημά τους. Δεν το αντήλλαξαν με θέσεις εξουσίας, δεν καταπάτησαν τον όρκο τους, δεν ηράσθησαν τις πολιτικές εξουσίες, δεν ασέλγησαν πάνω στους  απλούς πολίτες εκδίδοντας αποφάσεις καταδικαστικές, επειδή δεν είχαν την αίγλη και το χρήμα να εξαγοράσουν την αθωότητά τους.
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ, κ. Εισαγγελεύ του Αρείου  Πάγου, διότι σιωπήσατε, όταν πρώην και νυν συνάδελφοί σας, απ’ όλη την ελληνική επικράτεια, τολμούν και ορθώνουν το ανάστημά τους, καταγγέλλοντας δημόσια και μέσω των ΜΜΕ, την διαφθορά της Δικαιοσύνης.
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ, κ. Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου, όταν ΑΡΝΕΙΣΘΕ να καταθέσετε δημόσια τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ σας. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ;
 
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ, κύριε Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου, όταν τηρήσατε σιγήν ιχθύος, όταν συνάδελφοί σας του  Δικαστικού χώρου (Συμβούλιο της Επικρατείας), εξέδωσαν Απόφαση, σύμφωνα με την οποία το Μνημόνιο που ξεπουλά την πατρίδα μας, θεωρήθηκε …
“νόμιμο”, κατά παράβασιν του Ελληνικού Συντάγματος.
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ, κ. Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου, όταν  γνωρίζετε πολύ καλά την ωμή παραβίαση του Ελληνικού Συντάγματος.
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ, κ. Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου, όταν τα Μισθοδικεία σας, εκδίδουν θετικές αποφάσεις που αφορούν την μισθοδοσία των Δικαστικών Λειτουργών, την ίδια ώρα που πετάτε στον δρόμο δεκάδες χιλιάδες Συμβασιούχων.
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ, κ. Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου, όταν στα χέρια σας κρατάτε μηνυτήριες αναφορές για σκάνδαλα μεγατόνων και λιμνάζουν για χρόνια στα συρτάρια κάποιων συναδέλφων σας.
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ, κ. Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου, όταν ενώ έχουν εκδοθεί καταδικαστικές αποφάσεις για συναδέλφους σας που βίαζαν τα ίδια τους τα παιδιά, και αντί να τους αποτάξετε άμεσα από το Σώμα, τους κρατούσατε στις έδρες τους και δίκαζαν.
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ, κ. Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου, όταν ζητάτε εξομοίωση του μισθολογίου σας με αυτήν των βουλευτών, όταν κόβονται και οι πλέον πενιχρές συντάξεις εκατομμυρίων συμπατριωτών σας.
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ, κ. Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου, όταν αποδεχθήκατε παρέμβαση της πολιτικής ηγεσίας σας, να αφαιρέσετε τις αρμοδιότητες δυο έτερων ΕΝΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ των ΚΥΡΙΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΠΟΝΗ και ΣΠΥΡΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ. 
Προς τούτο, σας υπενθυμίζω:
Τι παραδέχεται για τη Δικαιοσύνη ο αντεισαγγελέας Γιώργος Κολιοκώστας
Ο αντεισαγγελέας επισημαίνει ότι η Δικαιοσύνη αποκρύπτει την αλήθεια!
Κόλαφο για τη λειτουργία της Δικαιοσύνης αποτελεί εισήγηση αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αφού όχι μόνο κάνει λόγο για «εισαγγελείς οπισθοφύλακες και απλούς θεατές», αλλά αποκαλύπτει ότι η δικαιοσύνη «αποκρύπτει την αλήθεια (σ.σ. κοινώς κουκούλωμα) σε θέματα που την αφορούν».
Ο «θησαυρός» των αποκαλυπτικών αυτών στοιχείων περιλαμβάνονται στην εισήγηση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιώργου Κολιοκώστα προς το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση του στις αρχές του περασμένου μήνα για την αντικατάσταση ή μη των δύο οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη.
Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου (αρ. 9/2012) που καθαρογράφτηκε περιέχει εξαιρετικά στοιχεία, διόλου κολακευτικά για τους δύο εισαγγελείς, ενώ περιλαμβάνει σοβαρές καταγγελίες για τη στάση της πλειονότητας των εισαγγελικών λειτουργών αλλά και για νοοτροπίες που επικρατούν στην ίδια τη δικαιοσύνη.
Ο κ. Κολιοκώστας, ήταν απορριπτικός ως εισηγητής στο ερώτημα του υπουργού Δικαιοσύνης, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου για την αντικατάσταση των δύο εισαγγελικών λειτουργών που οι ίδιοι είχαν ζητήσει. Ωστόσο, οι επισημάνσεις του στην μακρά και λεπτομερή εισήγηση του, κυρίως για τη λειτουργία της δικαιοσύνης και για τη στάση της πλειονότητας των συναδέλφων του διόλου τιμητική είναι για το δικαστικό σώμα.

Θα μπορούσα να σας απαριθμήσω δεκάδες ή και εκατοντάδες ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ, κ. Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου, αλλά θεωρώ,οτι η ρήσις του Θουκυδίδη, σας ταιριάζει γάντι…
Και φυσικά, δεν απευθύνομαι προσωπικά σ’ εσάς, κ. Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου, αλλά στο μέρος εκείνο της ηγεσίας της Δικαιοσύνης και όχι μόνο, που καταπάτησε τον όρκο της και δεν λειτούργησε ως όφειλε υπέρ του Δικαίου.

ttikanea.blogspot.gr/

Kostas Sinioris kwstas1969loki@yahoo.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>