«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι πολίτες αυτής της χώρας μισούν καθετί ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

Η δόση θα δοθεί, απλώς οι δανειστές θέλουν να παίξουν και να πανικοβάλουν τους πολίτες αυτής της χώρας.

Τότε θα βγει ο ΣΩΤΗΡΑΣ Σαμαράς και θα πει ότι μετά από μεγάλες απειλές που τους έκανε οι δανειστές ενέδωσαν και έτσι οι πολίτες αυτού του τόπου θα χειροκροτούν τον πρωθυπουργό τους Σαμαρά.
Το άσχημο είναι ότι όλοι τα έχουμε βάλει με τους ξένους και κανένας με τους εαυτούς μας και τα συμφέροντα μας.
Στους πολίτες αυτής της χώρας δεν υπάρχει ΕΛΛΑΔΑ υπάρχει μόνο ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
Τι κάναμε εμείς οι πολίτες σε όλα αυτά ; Απλώς κάναμε συναυλίες, ποδηλατοδρομίες, ήρθαν τα παιδιά με τα μηχανάκια, πήραμε κατσαρόλες και κτυπάγαμε στο Σύνταγμα μαζί με τους ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ της Μυκόνου, βγάλαμε φωτογραφίες με τον Γλέζο και τον Θεοδωράκη .
Που είναι τα 2.000.000 άνεργοι; Μια βόλτα μόνο εάν έκαναν στο Σύνταγμα κάθε μέρα θα είχε πέσει η κυβέρνηση. Που είναι τα (υποτίθεται) παλληκάρια, οι ήρωες του Πολυτεχνείου;
Που είναι οι αντιστασιακοί των ΝΑΖΙ;
Όλοι αυτοί βολεμένοι με τις συντάξεις τους και τα αλλά προνόμια είναι στις επαύλεις τους και μιλούν για ειρηνικές συγκεντρώσεις και για Γερμανικές αποζημιώσεις που έπρεπε να μας δώσουν οι Γερμανοί.
Κακός ο Μητσοτάκης.
Πρώτος σε ψήφους ο γιος του και η κόρη του.
Κακός ο Παπανδρέου. Βουλευτής στην Αχαΐα.
Όχι στην οικογενειοκρατία.
Όλοι οι βουλευτές είναι παιδιά ή ανίψια των παλιών βουλευτών.
Μιλήσαμε ποτέ εμείς για τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη, Ισοκράτη και τόσους άλλους μεγάλους προγόνους μας;
Φυσικά ναι.
Τους είπαμε κίναιδους, ρατσιστές και φυσικά στα σχολεία μας πρέπει να διδάσκονται αυτοί όσο πιο δύσκολα γίνεται για να μισήσουν τα παιδιά μας τα αρχαία ελληνικά.
Οι ξένοι μας αγαπάνε.
Οι πολίτες αυτής της χώρας μισούν καθετί ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
Και κλείνω με τον Γερμανό ποιητή Γιόχαν Βόλφγκανγκ Γκαίτε
Oι Έλληνες είναι συγγενείς μου, είναι δάσκαλοί μου. Τους θαυμάζω σαν άφθαστες διάνοιες της φράσεως και της γραμμής, καθώς και για τον ιδεώδη βίο τους.

Από τον Δημήτρη

Φίλε δεν μπορώ να σε σχολιάσω γιατί είναι η αλήθεια!!!

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>