«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Διαβάστε τις Υποκλοπές, γράφει ο Κίτσος ο κοριός

Οι δύσκολες εξετάσεις του… καθηγητή
Στις 30 Νοεμβρίου η Πάτρα φοράει τα γιορτινά (όσο εύκολο κι αν είναι αυτό λόγω κρίσης) λόγω της εορτής του πολιούχου της πόλης Αγίου Ανδρέα. Λογικά στην επίσημη δοξολογία θα παραβρεθούν οι βουλευτές του νομού μεταξύ των οποίων είναι και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Ε, λοιπόν, η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον ΓΑΠ. την ημέρα εορτής της πόλης όπου εξελέγη, αλλά και ημέρα της ονομαστικής εορτής του πατέρα του θα βρεθεί ενώπιος με την πιθανότητα να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή για να διερευνήσει τις ευθύνες του ιδίου και του άμεσου συνεργάτη του, Γ. Παπακωνσταντίνου, που οδήγησαν τη χώρα στην προσφυγή στο ΔΝΤ και στα επαχθή Μνημόνια.
Και βέβαια όλο το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται για το τι θα κάνει η κυβερνητική πλειοψηφία. Δηλαδή, οι βουλευτές της Ν.Δ. και της ΔΗΜΑΡ, διότι θεωρητικά το ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει «όχι». Και λέμε θεωρητικά, διότι δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν πως δεν θα είναι κακό να ψηφίσουν τη σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής.
Από το περιβάλλον του… καθηγητή του Χάρβαρντ ισχυρίζονται πως τελικά δεν θα περάσει η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, όμως είναι και κάποιοι που βλέπουν πως μακροπρόθεσμα θα ωφελήσει τον Γιώργο εάν συσταθεί η Εξεταστική και οδηγηθεί στο Ειδικό Δικαστήριο. Φυσικά θυμούνται την περιπέτεια του Ανδρέα Παπανδρέου, όμως λησμονούν ότι είναι άλλη εποχή το 2012 και δεν έχει καμία σχέση με το 1989.
Τα σύγχρονα καθρεφτάκια του Φούχτελ
Όλοι στάθηκαν στις δηλώσεις που έκανε ο Γιόακιμ Φούχτελ για τους Έλληνες δημοσίους υπαλλήλους, όπως και στα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη με τους εξαγριωμένους διαδηλωτές. Οι περισσότεροι, όμως, αναλυτές είτε αγνοούν, είτε κάνουν ότι δεν γνωρίζουν για τις κινήσεις του Γερμανού υφυπουργού. Ο Φούχτελ, λειτουργώντας σαν τους Ισπανούς και Πορτογάλους κατακτητές της Λατινικής Αμερικής, μοιράζει δώρα για να κερδίσει τα πάντα. Ο Κολόμβος και ο Βάσκο Ντα Γκάμα μοίραζαν καθρεφτάκια στους ιθαγενείς σε αντάλλαγμα για το χρυσό που έπαιρναν. Ο σύγχρονος Κολόμβος (λέγε με Φούχτελ) κλείνει συμφωνίες με μικρούς –ως επί το πλείστον– δήμους, οι οποίοι δεν έχουν ούτε ευρώ στο ταμείο και ο Φούχτελ με 10-12 εκατομμυριάκια έκανε το καθήκον του. Δηλαδή, οι πόλεις βρίσκουν… «οικονομικό αποκούμπι» στις περιφερειακές γερμανικές τράπεζες, όμως παραχωρούν οικόπεδα-φιλέτα, που αξίζουν πολύ περισσότερα χρήματα από τα… καθρεφτάκια που λαμβάνουν.
Άβυσσος η ψυχή
Ο άνθρωπος θα μείνει στην ιστορία. Το Μνημόνιο Νο 1 δεν το ψήφισε και διαγράφηκε. Στο Μνημόνιο Νο 3 αποτέλεσε τη χρυσή εφεδρεία και θα το ψήφιζε εάν χρειαζόταν. Ο λόγος για τον Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος έχει έτοιμο το καλό κοστούμι, διότι είναι πολύ πρόθυμος να υπηρετήσει το Μνημόνιο Νο 3, το οποίο είναι το πιο σκληρό από όλα. Εδώ είναι αυτό που λέει ο ποιητής: Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!
Δεν τον αφήνει ο μπαμπάς
Στην αρχή το αντιμετωπίσαμε ως ανέκδοτο. Φυσικά μιλάμε για την πρεμούρα του Ανδρέα Ψυχάρη για τα χρήματα που πληρώνει μηνιαίως το ελληνικό δημόσιο για τα κινητά τηλέφωνα που δίνει στους υπαλλήλους το κάθε υπουργείο. Αφού, λοιπόν, έκανε έρευνα, ως ο νέος… Σαΐνης ανακάλυψε ότι το δημόσιο πληρώνει περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Δεν λέμε, καλό είναι να περικοπούν όλα αυτά τα έξοδα. Άραγε, για ποιον λόγο ο νεαρός βουλευτής δεν ασχολείται με τις σχέσεις που έχουν ορισμένα ΜΜΕ με τις τραπεζικές χορηγήσεις και τα παιχνίδια στο Χρηματιστήριο; Τι είπατε; Δεν τον αφήνει ο μπαμπάς του; Διόλου απίθανο. Ας μην ξεχνάμε ότι και ο ΔΟΛ εμπλέκεται σε αυτό το ζήτημα. Και ουδείς είναι τόσο κορόιδο να βάλει φωτιά στο ίδιο του το σπίτι.
Το ίδιο παραμύθι
Άραγε, πότε οι πολιτικοί μας θα καταλάβουν ότι οι Άραβες μας δουλεύουν ψιλό γαζί; Και το λέω, διότι από το Μαξίμου ανακοίνωσαν ότι ο πρωθυπουργός στις 27 Νοεμβρίου θα βρεθεί στην Ντόχα, προκειμένου να συζητήσει με τον Εμίρη το ενδεχόμενο επενδύσεων του Κατάρ στην Ελλάδα. Αυτοί που σπρώχνουν τον Σαμαρά στο Κατάρ έχουν ξεχάσει τι έπαθε ο Παπανδρέου στο περιβόητο deal με τον Αλ Θάνι. Ολόκληρο μνημόνιο έβαλε και υπέγραψε ο Παμπούκης, αλλά στο τέλος έμεινε κακομοίρης. Προφανώς το ελληνικό πολιτικό σύστημα δεν έχει καταλάβει ότι για να επενδύσει το Κατάρ στην Ελλάδα θα πρέπει η χώρα μας να έχει πιάσει πάτο. Και ακόμη δεν έχει συμβεί αυτό. Οπότε ο Αλ Θάνι και η παρέα τους θα συνεχίζουν απλά να τάζουν…
Κάνει νερά ο υπουργός
Άμα τη απομακρύνσει σου από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Προφανώς αυτό δεν το γνωρίζει ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης. Διαφορετικά, δεν εξηγείται η επίθεση κατά της τρόικας για το θέμα των δικηγόρων και τις ρυθμίσεις που συμπεριλήφθηκαν στο Μνημόνιο Νο 3, το οποίο φέρει και την υπογραφή του, έστω και με την πίεση του Κουβέλη. Τα όσα είπε στους δημοσιογράφους ο υπουργός, οι αναλυτές σπαζοκεφαλιάζουν για να τα εξηγήσουν. Εκτός κι εάν αυτό ήταν το πρώτο βήμα για την ένταξη του Ρουπακιώτη στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως επιθυμεί και ο Λαφαζάνης και αποκάλυψε ο Κίτσος ο Κοριός.

Η ΑΠΟΨΗ info@internetcommercial2.gr

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>