«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μπράβο πατριώτες μου! Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα πατριώτες!

Προπηλάκισαν γερμανική αντιπροσωπεία στη ΔΕΘ!!!!!!!!

Αυτή είναι η  ελληνογερμανική φιλία γερμανοτσολιάδες!!!

Διεξήχθη η 3η Ελληνογερμανική Συνέλευση στο συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» της Διεθνούς Εκθεσης θεσσαλονίκης παρουσία του εντεταλμένου της γερμανίδας καγκελαρίου για τις ελληνογερμανικές σχέσεις και υφυπουργού Εργασίας, Χανς Γιόακιμ Φούχτελ.
Προπηλάκισαν γερμανική αντιπροσωπεία στη ΔΕΘ
Η ένταση ξεκίνησε λίγο πριν από τις 9.00 το πρωί όταν οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν τη είσοδο στο συνεδριακό χώρο εργαζομένων στην αυτοδιοίκηση, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το νέο καθεστώς διαθεσιμότητας στο οποίο εντάσσονται υπάλληλοι με σχέση Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου του διοικητικού κλάδου.
Λίγο μετά τις 9.00, και με το που έγινε αντιληπτή η άφιξη της γερμανικής αντιπροσωπείας, οι διαδηλωτές αποδοκίμασαν τα μέλη της και έφτασαν μέχρι του σημείου να προπηλακίσουν τον Γερμανό πρόξενο ο οποίος έδειξε να τά’ χει χαμένα δεχόμενος ύβρεις, μούτζες και αντικείμενα, ενώ από τη συμπλοκή έσπασαν και τα γυαλιά του.
Κάποιοι διαδηλωτές κατάφεραν μάλιστα να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να εισβάλουν στο χώρο της έκθεσης.

Ακολούθησαν σκηνές με αστυνομικούς να κυνηγούν διαδηλωτές υπό τον ήχο γερμανικών εμβατηρίων.

Θα υποδεχθούμε με τον πατροπαράδοτο ελληνικό τρόπο -είμαστε φιλόξενος λαός- τον κ. Φούχτελ ή Φουχταλάκη, όπως τον έχουν βαφτίσει, ή Χούφτελ. Για μας όμως είναι «Αρπαχτουλάκης, δήλωνε από χθες ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση Θ. Μπαλασόπουλος, προσθέτοντας πως οι εργαζόμενοι θα εκφράσουν την αντίθεσή τους «σε όλους τους αιρετούς που θέλουν να ξεπουλήσουν υπηρεσίες των δήμων στους σύγχρονους κατακτητές.
Αντί οι κυβερνώντες να αφαιρούν αρμοδιότητες από την Τ. Α. (πχ “ΑΡΙΑΔΝΗ” – ληξιαρχικές πράξεις), θα ήταν προτιμότερο να προσθέσουν αρμοδιότητες, εφ όσον θεωρούν οτι οι εργαζόμενοι στην Τ. Α. υποαπασχολούνται, ούτως ώστε να μην γίνινται απολύσεις.

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Μπράβο πατριώτες μου! Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα πατριώτες!

  • dimitris

    ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ Προπηλάκισαν τον ΣΗΜΙΤΗ δεν τον Προπηλάκισαν ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ δεν τον Προπηλάκισαν ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>