«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Τρελίτσα»… τέλος!

Είναι πλέον γεγονός. Η νέα στρατηγική εξόδου από την κρίση που υιοθετεί η τρικομματική κυβέρνη­ση – και οι πιστωτές μας – συνοψίζεται στο εξής απλό: «Πούλα τρέλα… κάποιος θα βρεθεί να την αγοράσει». Το μόνο πρόβλημα είναι ότι, όπως αποδεικνύεται και από την πρόσφατη δημοσκόπη­ση που δημοσίευσε το «Π», η δυσχέρεια του λαού είναι τέτοια που, η συντριπτική του πλειονότητα, δεν είναι σε θέση να αγοράσει άλλη «τρέλα».
Για τον λόγο αυτό, όταν οι τρεις θεματοφύλακες – και σωματοφύλακες – του μνημονίου εκβιά­ζουν για την ψήφιση του ενός τερατουργήματος μετά το άλλο, όταν διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους περί…
«τελευταίων μέτρων», θα πρέπει να απαντή­σουν σε ένα ερώτημα: Σε ποιον ακριβώς απευθύ­νονται;. Στο μόλις 4% των πολιτών που συνεχίζει να τους πιστεύει; Στους ψηφοφόρους τους που τους έχουν διαγράψει; Ή μήπως στον ίδιο τους τον εαυτό; Γιατί, παρά το γεγονός ότι η πλειονότητα του λαού έχει προεξοφλήσει ότι «αυτά τα μέτρα δεν είναι τα τελευταία», οι ίδιοι – με «αυτιστική» εμμονή – συνεχίζουν να προασπίζονται αυτά που ψηφίζουν ως μονόδρομο για τη «σωτηρία» της χώ­ρας την ώρα που τα ίδια τα νομοσχέδια… αλληλο- και αυτοακυρώνονται!
Οµολογουµένως δεν είναι εύκολο να πείσει κανείς – ούτε τον εαυτό του, πόσο μάλλον τους υπό­λοιπους – για την ορθότητα ενός… «μεσοπρόθε­σμου», του οποίου οι ίδιοι οι συντάκτες παραδέ­χονται ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην επα­ληθευτούν οι προβλέψεις λόγω των υφεσιακών επιπτώσεων των νέων μέτρων! Όπως αναφέρουν οι συντάκτες, «αν όντως αληθεύουν οι νέες με­λέτες που δείχνουν σημαντική αύξηση των δη­μοσιονομικών πολλαπλασιαστών στη μετά κρίση περίοδο, υπάρχει περίπτωση να υπάρξει απόκλιση της πραγματικής μακροοικονομικής επίδοσης της οικονομίας για την περίοδο 2013 – 2016 σε σχέ­ση με το μακροοικονομικό σενάριο», κάτι που σε απλά ελληνικά μεταφράζεται σε ανάγκη λήψης νέων μέτρων.

Αυτά δεν τα λέµε εµείς…
οι ίδιοι τα λένε. Αυτοί που τα υπαγορεύουν και οι άλλοι που τα ψηφίζουν, έχοντας το θράσος να υποστηρίζουν ότι πρόκειται για τα «τελευταία μέτρα».
http://greki-gr.blogspot.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>