«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Να και οι ευχάριστες μικρές νίκες με ιδιαίτερη σημασία, που προμηνύουν τις μεγάλες νίκες!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou  Bleibergweg 114  40885 Ratingen  Tel.+Fax : 02102 32513
                                         E-Mail: chaziteo@t-online.de
                                                       09.11.2012

Ενημερωρικη και Ευχαριστηριος Επιστολη

Από τον κύριο Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μετα την ανακριση μου την 16.10.2012 στην Δ/νση Αστυνομιας της πολεως
Düsseldorf Γερμανιας, με πληροφορει η Εισαγγελια της ιδιας πολης με επιστολη της ημερομηνιας 24.10.2012 (εληφθη ταχυδρομικα την 05.11.2012) οτι αποσυρεται η μηνυση που κατατεθει (;) εναντιον μου για διεγερση λα’ι’κου μισους (Volksverhetzung) βασει του §170 παρ.2 της γερμανικης ποινικης δικονομιας.
Σχετικα με την αιτηση μου της 19.10.2012 στην Εισαγγελια Düsseldorf για να ενημερωθω (Φακελος 80 Js 688/12), ποιος ‘η ποιοι κατεθεσαν την μηνυση εν- αντιον μου, δεν ελαβα ακομη ουδεμια πληροφορια. Για τον λογο αυτο επανελαβα την 08.11.2012 την απο 19.10,2012 αιτηση μου.
Επιθυμω να ευχαριστησω θερμα τους κ. Μανωλη Σαριδη (Ιστοσελιδα www.berlin-athen.eu «info@berlin-athen.eu»), Κωσταν Κανελοποπουλο (Ιστοσελιδα www.kostas.arxaiaithomi.gr «kostas@arxaiaithomi.gr»),
Νικολαον Καλογεροπουλο (nicolas.kaloy@sunrise.ch) και την κυρια Maria Lourdes (Ιστοσελιδα Lupo Cattivo, http://lupocattivoblock.com), για την ενεργον συμπαρασταση αντιμετωπισης του προβληματος μου.
Σε αντιπερισπασμο επιθυμω, με οποιον Ελληνα πατριωτη θελει και ειδικα  Ελληνα νομικο της Γερμανιας (ανεπιθυμητοι ειναι υπαλληλου ελληνικων προξενειων και της ελληνικης πρεσβειας της Γερμανιας !) να καταθεσω μηνυση για διεγερση του μισους του γερμανικου λαου κατα του ελληνικου λαου, κατα του περιοδικου Focus, της εφημεριδος Bild, του Harald Schmidt για την Harald Schmidt-Show της 25.02.2010 στην ARD, κατα του μηνυτου μου για «διαβολη» που ειχε αρνητικες επιδρασεις στο Πολυτεχνειο Ααχεν Γερμανιας οπου απο το 1972 εως την καταθεση της μηνυσης διδασκα «θαλασσια Μεταλλευτικη».
Ο καθηγητης Πολυτεχνειο Κρητης (elistach@mred.tuc.gr) κ. Ηλιας Σταμπολια-δης εχει δικαιο στο αρθρο του με τιτλο «Η αναδημιουργια απαιτει τολμη» στην
Ιστοσελιδα www.berlin-athen.eu «info@berlin-athen.eu» της 09.11.2012.
Η Ελλαδα χρειαζεται σημερα μια ολιγομελη εξωπολιτικη Κυβερνηση των Αριστων. Ο γραφων συμπληρωνει, που θα μπορουσε να επιβληθη απο τις δημοκρατικες δυναμεις (οχι απο παραμυθαδες των προοδευτικων αριστερων δυναμεων που ειναι εχθροι του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας) των Ενοπλων Δυνα- μεων της χωρας και προτεινει την υδρυση μιας τετοιας πρωτοβουλιας απο οτι ακομη αξιολογο ανθρωπινο δυναμικο εχει η χωρα μας εντος και εκτος της επικρατειας της. Μια τετοια πρωτοβουλια θα μπορουσε να αναλαβη με στηριξη μας ο αξιολογος κυριος Νικολαος Καλογεροπουλος προεδρος της EUROPEAN
LEAGUE OF GENEVA, Think Tank.
Τα τρχοντα προβληματα της πατριδας μας σε απλη απαριθμηση ειναι τα ακολουθα :
  1. Οικονομικο
  2. Δημογραφικο
  3. Μειονοτητες
  4. Λαθρομεταναστευση
  5. Ελληνικο φρονημα
  6. Ναρκωτικα
  7. Εθνικη Αμυνα
  8. Απωλεια εθνικης ταυτοτητας
  9. Πολιτιστικη παρακμη
  10. Ιδεολογικος χαο’ι’σμος
  11. Ξενες επεμβασεις
  12. Πολιτικος Νεποτισμος
Μονο ηλιθιοι και προδοτες πιστευουν, οτι χωρις επαναφορα της δραχμης και διαγραφη ολοκληρου του απεχθους χρεους, που συνεχως αυξανεται, θα μπορεσει να ξαναστηθη στα ποδια της η ελληνικη οικονομια. Το ζητουμενο συνεπως ειναι η μη αναγνωριση των αντισυνταγματικων Μνημονιων και εγκαταληψη της ευρωζωνης που ετσι και αλλως για γεωστραστηγικους λογους των ΗΠΑ θα διαλυθει. Η Ε.Ε. με ηγετες χωρις οραματα, οπως ειναι σημερα, ειναι για κλαματα.
Η λυση ειναι η Ε.Ε. των πατριδων του στρατηγου Ντε Γκωλ. Προς αυτην την κλατευθυνση και στην αποκατασταση των δημοκρατικων ελλειματων της πρεπει να εργασθουν ολοι οι γνησιοι Ευρωπαιοι. Η Γερμανικα παιζει τον ρολο της πεμπτης φαλαγγας των ΗΠΑ και μπρεπει να απομονωθη απο τα δρωμενα.
Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
09.12.2012
Μοιραστείτε το!

2 comments to Να και οι ευχάριστες μικρές νίκες με ιδιαίτερη σημασία, που προμηνύουν τις μεγάλες νίκες!

  • Πρώτον επιθυμώ να στείλω τα συγχαρητήριά μου στον κ, Χατζηθεοδώρου για την απαλλαγή του.
    Από καιρό απορούσα πώς δεν ευρήθηκε ένας (1) Έλλην της Γερμανίας (υπάρχουν και Έλληνες δικηγόροι εκεί) να κάνει μήνυση εναντίον των υπεύθύνων για τα δημοσιεύματα που αναφέρει, Νομίζω ότι αιτία είναι το σύνηθες σύμπλεγμα κατωτερότητος αλλά και ο φόβος να εκτεθούν στα μάτια των Γερμανών όπου εργάζονται. Προτείνω να ευρεθεί έλλην(;) δικηγόρος στην Γερμανία, να διαπιστωθεί ποιά είναι τα έξοδα και να γίνει έρανος μεταξύ μας για να προωθήσουμε την μήνυση.
    Θα πρέπει οδικηγόρος να μας πει μήπως στην μήνυση μπορούν να περιληφθούν και πρόσωπα της Γερμανικής κυβερνήσεως (Μέρκελ. Σόϊμπλε κλπ}
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟΝ κ. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ

    • Αγαπητέ φίλε δεν ξέρω πως θα το χειριστεί ο φίλος μας; Θα μας ενημερώσει σχετικά. Όμως την πρόταση σου την βλέπω σωστή αλλά εγώ προσωπικά αδυνατώ να υποσχεθώ οικονομικοί βοήθεια αφού η ιστοσελίδα κρατείτε με πατριωτική προσφορά από τον Ανέστη Ζιούλη διαφορετικά δεν θα μπορούσα να την κρατήσω με την πενιχρή σύνταξη όπως μου την κατάντησαν. Πάντως να ξανά πω συγχαρητήρια στον φίλο μας για το θάρρος του και τον πατριωτισμό του! Μακάρι να είχαμε το μισό θάρρος από το δικό του και θα καθαρίζαμε με τους προδότες.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>