«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν θέλω να περάσει η οικονομική κρίση

Θέλω να μείνει για πάντα εδώ.

Για να εξαθλιωθούμε πλήρως.

Για να αποδειχθεί πόσο γελοία, μικρόψυχα, βολεμένα και χορτασμένα ανθρωπάκια απαρτίζουν τον ελληνικό λαό.

Για να αποδειχθεί πόσο δειλός και φοβισμένος λαός είμαστε.

Για να δω όσους ψήφισαν και ψηφίζουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και τα υπόλοιπα κόμματα των επαγγελματιών πολιτικάντηδων, να μην έχουν να φάνε, να ζητιανεύουν, τα παιδιά τους να γίνονται κλέφτες και οι κόρες τους πόρνες για να ζήσουν.
Για να δω τις ένοπλες δυνάμεις να διαλύονται τόσο ώστε να μην έχουν ούτε σφαίρες να ρίξουν.
Και τότε εύχομαι να μας λυπηθεί ο Θεός και να μας στείλει τους Τούρκους να μας ξεσκίσουν, κι εμείς να τους απαντήσουμε ”Είμαστε στην ευρωζωνη και στο ευρώ”, πολεμώντας με τόξα και βέλη.
Γιατί δεν αξίζουμε την ελευθερία μας. Είμαστε ένα έθνος δειλών ανδρείκελων.
Δεν έχουμε το θάρρος ούτε καν να σηκώσουμε ανάστημα και να αλλάξουμε την ψήφο μας, όχι να κάνουμε επανάσταση.
Είμαστε άξιοι μόνο να πίνουμε φραπέ, να γεμίζουμε τις σαπιοκοιλιές μας και να παρακαλάμε μην μας πιάσουν οι επόμενες περικοπές.
Είμαστε άξιοι να φωνάζουμε μόνο για τον μισθουλάκο μας.
Εύχομαι να διαλυθεί το ”ελληνικό” κράτος γιατί δεν είναι κράτος και δεν είναι ελληνικό.
Είναι μια συντεχνία συμφερόντων δειλών απατεώνων όλων των τάξεων.
Οι πρόγονοι μας, μας χάρισαν με ποταμούς αίματος την ελευθερία και την ανεξαρτησία.
Κι εμείς δεν είμαστε άξιοι να υπερασπιστούμε κανένα από τα δυο.
Κι ούτε καν την αξιοπρέπεια μας.
Δεν αξίζουμε να συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των ελευθέρων εθνών και των ανεξαρτήτων κρατών.
Αξίζουμε μόνο να είμαστε γονατιστοί και να ζητιανεύουμε χρήματα.
Και να μας πατάνε σαν τα σκουλήκια.

Ηλιόπουλος Θωμάς

Σχόλιο:
Είμαι παλικάρι και δεν δείλιασα ποτές, δεν φοβήθηκα ποτές, τώρα φοβάμαι.
Τα παλικάρια λένε δεν δακρύζουν εγώ τώρα δακρύζω.
Πως να μην φοβηθώ, πως να μην δακρύσω αφού ο εχθρός δεν είναι με όπλα απέναντί μου να τον συντρίψω, να πεθάνω υπερήφανος, αλλά δίπλα μου, στην γειτονιά μου, στην δουλειά μου, στο σπίτι μου!

Να γιατί φώναξε ο Κολοκοτρώνης, φωτιά και τσεκούρι ορέ στους προσκυνημένους!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>