«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ

Παρακολοθώντας στην T/V την συζήτηση στην βουλή, εν όψει της ψηφοφορίας για το νέο μνημόνιο και βλέποντας ότι παρά την προϊούσα ολοτελή καταστροφή της χώρας, τελικά, με τις μεθοδεύσεις των μνημονιακών υποδούλων της τρόϊκας, θα περάσουν τα νέα εξοντοτικά μέτρα, κόντρα στην θέληση του Ελληνικού λαού και στο συμφέρον της χώρας και ακούγοντας τους σωτήρες – εθνοπατέρες, να αναμασούν ότι μας σφάζουν για το καλό μας και για την σωτηρία της χώρας, αναρωτιέμαι για πολλοστή φορά, πώς εννοούν την σωτηρία μιας χώρας χωρίς κατοίκους, αφού σε λίγο δεν θα υπάρχει ούτε ένας Έλληνας σε αυτή την χώρα, για ποιους τελικά θα είναι αυτή η σωτηρία και από τι θα μας σώσει, αφού δεν υπάρχει ολική καταστροφή σε οποιονδήποτε τομέα, που να μην την έχουμε ήδη υποστεί.
Έλεγε κάποτε ο Λένιν, ότι αν ο εχθρός σου σε επαινέσει, ψάξε να βρεις το λάθος σου.
Αναρωτιέμαι, αν όλοι αυτοί οι σωτήρες, ακούγοντας τα επαινετικά σχόλια των άσπονδων φίλων μας δηλαδή των αφεντικών τους, για την πιστή εφαρμογή των καταστρεπτικών για την Ελλάδα οδηγιών τους, σκέφτηκαν ότι αυτό τους αφήνει έκθετους στα μάτια κάθε καλόπιστου παρατηρητή;
Προσωπικά πιστεύω, ότι αφενός λόγω της παχυδερμικής αναισθησίας τους, η οποία δεν συγκινείται ούτε από τις χιλιάδες αυτοκτονίες, ούτε από  την εξαθλοίωση του περήφανου λαού μας, ούτε από την ερήμωση της χώρας και αφετέρου λόγω της ξεκάθαρης επιλογής τους να ακολουθούν σαν πιστά σκυλάκια τους ξένους δήμιους της χώρας μας, που ενώ στις δύσκολες ώρες την εξυμνούσαν διακηρύσσοντας ότι η προσφορά της στην παγκόσμια κοινότητα είναι ανυπολόγιστη, τώρα την πετούν έξω από την οποιαδήποτε καλώς νοούμενη συμμαχία και προσπαθούν να χορτάσουν την αδηφάγο όρεξή τους από το πτώμα της, που είναι δικό τους δημιούργημα, για όλα αυτά, πιστεύω ότι δεν έχουμε καμμία τύχη αν εξακολουθούμε να τους ανεχόμαστε με ευγενική καρτερία που δεν θα την εκτιμήσουν, ή έστω και στοϊκά.
Και επειδή όλοι μας  έχουμε χρέος να προσφέρουμε στην πατρίδα μας, ότι μπορεί ο καθένας στις δύσκολες στιγμές, ένοιωσα πάρα πολύ άσχημα, βλέποντας προχθές στην αποστειρωμένη παρέλαση, τους ήρωες των εθνικών μας αγώνων, να κλίνουν την κεφαλή εμπρός στην ξενόδουλη κρατική εξουσία, αντί να πρωτοστατούν στον νυν υπερ πάντων αγώνα, εναντίον της εξαθλοίωσης και της πλήρους υποδούλωσης της πατρίδας μας.
Επειδή οι άνθρωποι αυτοί έχουν αγνή, άδολη και ευγενική ψυχή, ενώ μπροστά στον ορατό εχθρό, δεν δίστασαν να πολεμήσουν γενναία, τώρα, ξεγελασμένοι από την υποκριτική δήθεν εκδήλωση τιμής της πατρίδας προς το εξαθλοιωμένο από αυτήν την ίδια την πατρίδα πρόσωπό τους, που τους έχει στερήσει χωρίς δισταγμό ακόμα και τα αναγκαία, όντες ταπεινοί, όπως όλες οι γενναίες ψυχές, δέχονται αγόγγυστα όλες τις ταπεινώσεις και τελικά και αυτά τα ψεύτικα ψύχουλα εκδήλωσης τιμής, προς το πρόσωπό τους.
Όμως επειδή οι άνθρωποι αυτοί είναι σύμβολα για τον πολύπαθο λαό μας, η στάση τους επηρεάζει τον αγνό λαό, από του οποίου τα σπλάχνα προέρχονται.
Γιαυτό κάνοντας κι΄εγώ ότι μπορώ, τους παροτρύνω, να αναθεωρήσουν στο εξής την στάση τους, γιατί έτσι θα προσφέρουν ανυπολόγιστη υπηρεσία στην πατρίδα για ακόμα μια φορά.

                                               ΕΝΑΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ

Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>