«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εικονική πραγματικότητα και Μνημονιακή πολιτική.

Η Ελλάδα εδώ και δύο χρόνια ζει τον απόλυτο εφιάλτη στην καθημερινή της ζωή. Ποτέ στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας δεν πρόδωσαν οι πολιτικοί της  με τόση ευκολία τα ιερά και τα όσια αυτού του τόπου. Γεγονός είναι ότι όλα δεν έγιναν ξαφνικά δίχως αιτία και αφορμή.
Μεθοδικά και εφαρμόζοντας πολιτικές που σαν στόχο είχαν την ηθική  απογύμνωση του έμψυχου δυναμικού της , δημιούργησαν τα σύγχρονα αδιάφορα ανθρωπάκια που η μόνη τους τύχη ήταν η φυσική βιολογική τους παρουσία. Τίποτα άλλο για οτιδήποτε και οποιονδήποτε.
Δεν υπήρξε σχεδιασμός σ΄ αυτή την χώρα από ιδρύσεως της με το πρωτόκολλο του Λονδίνου. Τα πάντα είχαν από τότε σχεδιασθεί για να εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα συγκεκριμένες πολιτικές  για εκλεκτούς αποδέκτες- αρπακτικά που με καλοσχεδιασμένα συμβόλαια απομυζούσαν τον ιδρώτα ενός λαού. Λαός που χρειάστηκε 200 περίπου χρόνια να εκμαυλιστεί και να χάσει την αξιοπρέπειά του και την υπερηφάνεια του. Κανείς από τους νεώτερους Έλληνες δεν ενδιαφέρεται από πού κατάγεται , ποιο είναι το παρελθόν του και ποιο το  παρόν και το μέλλον του. Μετάγγιση ελεεινών καθημερινών προτύπων από άλλες χώρες με διαλυμένες κοινωνίες, με απίστευτη θρησκευτική υποκρισία σαν επικάλυμμα  και ετοιμόρροπο παρόν και μέλλον.
Προφανώς η επιτάχυνση των διαδικασιών της πλήρους υποταγής στην θέληση βάρβαρων εχθρών που μόνιμα λήστευαν ότι καλύτερο είχε αυτός ο τόπος. Άγγλοι , Γερμανοί και τα παράγωγά τους οι Αμερικανοί έπεσαν σαν ακρίδες στην χώρα και χωρίς πλέον να κρατούν τα προσχήματα διαρπάζουν τα ιμάτιά της πάντα με την βοήθεια ανήθικων πολιτικών που ούτε τα προσχήματα δεν τηρούν πλέον, με εξαγορασμένες συνειδήσεις κυβερνητικών ανδρεικέλων.
Το νέο μνημόνιο Νο 3 που ετοιμάζονται  να υπηρετήσουν με την ίδια δουλικότητα και φοβερούς στόχους που έχει σαν αποτέλεσμα  την καταστροφή και την διάλυση του λαού και της υπόστασης της χώρας , έτσι τουλάχιστον όπως την γνωρίσαμε εμείς οι  μεγαλύτεροι σε ηλικία. Οι Έλληνες θα ζουν πλέον στην εικονική πραγματικότητα με την ψευδαίσθηση ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η επιβολή του νέου εξοντωτικού μνημονίου που το δημοσιεύουν αποσπασματικά διάφορα ελεεινά έντυπα καταδεικνύει την απίστευτη κυνικότητα και των μεν αλλά και των βλάσφημων και επίορκων εγκάθετων πολιτικών. Βάρβαρες αποφάσεις για την υγεία τα φάρμακα, την παιδεία, την συγκοινωνία και τα λιμάνια της χώρας την καταλήστευση και της τελευταίας ικμάδας του λαού.
Η αντίδραση δεν είναι εύκολη, αλλά δεν μπορεί να παραμείνουμε αδρανείς μπροστά στην λαίλαπα των επιδρομών που είναι έτοιμες να ξεσπάσουν. Ίσως η τελευταία καταφυγή μας να είναι η ίδια τακτική με  των πατεράδων και των παππούδων μας και που βέβαια δεν είναι ούτε εύκολη αλλά ούτε και ανώδυνη. Αλλά φαίνεται να είναι η τελευταία λύση που απέμεινε και είναι εξαιρετικά επώδυνη λύση. Μια λύση που δεν την θέλουμε αλλά ο λαός οδηγείται σ΄ αυτή σπρωγμένος από την απελπισία και την απόλυτη διαγραφή  του μέλλοντός του.
GERMA
Αθήνα 5-11-2012
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>