«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αποκεφαλίστηκε από τον Β.Πούτιν ο Ρώσος υπουργός Άμυνας λόγω Ελλάδας και Συρίας!

ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
11/06/2012 – 11:39
Δραματική, αν και αναμενόμενη από πολλούς πολιτικούς παρατηρητές στην Μόσχα, αποπομπή του Ρώσου υπουργού Άμυνας Ανατόλι Σερντιουκόφ είχαμε πριν από λίγο με προεδρικό διάταγμα του προέδρου της χώρας Βλάντιμιρ Πούτιν. Είναι η πρώτη φορά που αφαιρείται τέτοιο αξίωμα από έναν υπουργό Άμυνας είτε επί προεδρίας Πούτιν, είτε επί προεδρίας Μεντβέντεφ.
Νέος υπουργός Άμυνας της χώρας αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα κυβερνήτης της Περιφέρειας της Μόσχας και πρώην υπουργός Εκτάκτων Αναγκών Σεργκέι Σοϊγκού, στενός συνεργάτης του Β.Πούτιν, ο οποίος είχε ανταποκριθεί πολύ καλά στα καθήκοντα που είχε αναλάβει για τον εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση του ρωσικού συστήματος εκτάκτων αναγκών, το οποίο είχε καταρρεύσει πριν από δύο χρόνια με τις πυρκαγιές που είχαν κατακάψει τα περίχωρα της Μόσχας.
Σε ότι αφορά τους λόγους αποπομπής του Α.Σερντιουκόφ, αυτοί φαίνεται ότι προϋπήρχαν, καθώς υπήρχε δυσαρέσκεια για την αδυναμία του να προχωρήσει τον ταχύτερο εκσυγχρονισμό των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, αλλά και να προωθήσει την αμυντική συνεργασία με διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.
Έκανε ελάχιστα ταξίδια στο εξωτερικό και οι Ρώσοι πολιτικοί παρατηρητές του καταλογίζουν ότι δεν προέβαινε στην απαραίτητη για ένα κράτος “προβολή στρατιωτικής διπλωματίας και ισχύος”.
Το σημαντικότερο ήταν ότι του χρεώθηκε η καθυστέρηση ανάπτυξης του διεηπεριωτικού βλήματος Bulava και των πυρηνικών υποβρυχίων ‘Γιούρι Ντολκορούκι” τα οποία θα εφοδιαστούν με το νέο βλήμα, όπως και η καθυστέρηση στην εισαγωγή νέων οπλικών συστημάτων. Γενικά το χρονοδιάγραμμα εκσυγχρονισμού των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων δεν ανταποκρινόταν στις άμεσες ανάγκες τους, ειδικά με δεδομένη την κρίση στη Μ.Ανατολή.
Σε ότι αφορά την προώθηση της στρατιωτικής διπλωματίας, του καταλογίζεται ότι π.χ. στην περίπτωση της Ελλάδας, που αποτελεί μια ιδιαίτερη πτυχή στην ρωσική αμυντική διπλωματία “έκανε πολύ λίγα” για να ξεσκαλώσει την διακρατική συμφωνία προμήθειας των 450 οχημάτων μεταφοράς προσωπικού BMP-3HEL, ενώ ακόμα δεν είχε καταφέρει τις ελληνικές αρχές να πραγματοποιήσουν βολή αποδοχής του αντιαεροπορικού/αντιπυραυλικού συστήματος S-300PMU1.
Λέγεται, επίσης, ότι του χρεώθηκε και η λανθασμένη σχεδίαση της αποστολής των ανταλλακτικών του αντιαεροπορικού συστήματος Pantsir S1, τα οποία κατασχέθηκαν από τους Τούρκους, όταν ανάγκασαν σε προσγείωση το συριακό αεροσκάφος.
Γενικά εμφανιζόταν “νωθρός” στα καθήκοντά του και ποτέ δεν μπόρεσε να φτάσει στο ύψος του προκατόχου του Σ.Ιβανόφ. Ο νέος υπουργός θεωρείται “γεράκι” και σκληρός σε ότι αφορά την άσκηση των καθηκόντων του…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>