«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ. ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

«ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ. ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ  ΑΥΤΑΡΧΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ»

«Αισθάνομαι ντροπή και μόνο ντροπή γι’ αυτά που συμβαίνουν διαδικαστικά μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ανεξάρτητα με το εγκληματικό περιεχόμενο του Μεσοπρόθεσμου που εξυπηρετεί μόνο τους τοκογλύφους δανειστές και σαφώς όχι τα συμφέροντα του Έλληνα και της Ελλάδας, είμαι υποχρεωμένος στους πρώτους μήνες αυτής της κοινοβουλευτικής μου θητείας να καταγγείλω το αίσχος που διέπει τους κανονισμούς λειτουργίας της Βουλής.
Είναι αδιανόητο με βάση τα άρθρα του κανονισμού της Βουλής να γίνεται αποδεκτή με διαδικασίες fast track (με τη διαδικασία του «κατεπείγοντος» όπως το ονομάζουν) μία τέτοια κορυφαία νομοθετική παρέμβαση, για να συζητηθεί σε μία και μόνο συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής και την αμέσως επόμενη ημέρα να ζητήσει την ψήφο των Βουλευτών σε συνεδρίαση η οποία οφείλει να έχει μάξιμουμ διάρκεια τις 10 ώρες!
Επιπλέον, με αυτή την άκρως αντιδημοκρατική, απολυταρχική νοοτροπία-διαδικασία στην Ολομέλεια των… 10 ωρών, δικαίωμα ομιλίας έχουν μόνο οι αρχηγοί των κομμάτων, οι Εισηγητές των κομμάτων και οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι. Κανένας άλλος Βουλευτής. Το κοπάδι των Βουλευτών δεν δικαιούται να ομιλεί.
Αφήνω για το τέλος την παρατήρηση που έκανα με τη χθεσινή μου δήλωση. Ότι είναι ανθρωπίνως αδύνατον και αποτελεί ευθεία υποτίμηση της νοημοσύνης όλων μας, να παραδίδει με θρασύτητα η κυβέρνηση έναν τόμο σχεδόν 1.000 σελίδων, προκειμένου να μελετηθεί, να συζητηθεί και να τεθεί μέσα σε 48 ώρες στην κρίση του Κοινοβουλίου.
Επιπλέον, υπενθυμίζω ότι όλο αυτό το πολυνομοσχέδιο με ένα επίσης απόλυτο, αυταρχικό τρόπο, έρχεται στη Βουλή για ψήφιση σε ένα μόνο άρθρο, ασκώντας απίστευτο εκβιασμό σε βάρος Βουλευτών. (Ενδεχομένως άλλες διατάξεις θα υπερψήφιζαν και άλλες θα καταψήφιζαν. Κάτι, όμως, που δεν αποδέχεται η Τρόικα της Μέρκελ, η οποία θέλει σε όλα ΝΑΙ).
Μπορεί να μου πει κάποιος από εκείνους που έχουν συνθέσει κατά καιρούς το σημερινό κανονισμό της Βουλής, σε ποια άλλη δημοκρατία του κόσμου μπορεί να συμβαίνουν τα αντίστοιχα που συμβαίνουν στη Βουλή των Ελλήνων;
Έχω επανειλημμένα θέσει από το Βήμα της Βουλής, όπως και με ανακοινώσεις μου, θέματα δυσλειτουργίας της Βουλής και εξαναγκαστικής παρεμπόδισης ενός σωστού κοινοβουλευτικού έργου εκ μέρους των Βουλευτών με βάση τους κανονισμούς που καταγγέλλω.
Ζητώ δημόσια από όλα τα κόμματα και πάνω απ’ όλα από το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με το οποίο έχω με όλες μου τις δυνάμεις συνταχθεί, να αλλάξουν οι Κανονισμοί της Βουλής από μηδενική βάση ώστε να πάψουμε να κοροϊδεύουμε τον κόσμο και να υπηρετούμε πιο σωστά τη Δημοκρατία αλλά και εκείνους τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν σε αυτές τις 300 θέσεις.
Θα αγωνιστώ προς αυτή τη κατεύθυνση των ριζικών αλλαγών. Διαβεβαιώνω ότι υπάρχουν παλαιότεροι βουλευτές που ξέρουν πολύ καλά το πρόβλημα και ήδη το συζητούν με πολλούς από εμάς τους νεώτερους στο κοινοβούλιο. Θα το σπάσουμε το κατεστημένο.
Εάν τελικά δεν συμβούν αυτά, είμαι υποχρεωμένος να σκεφτώ πολύ σοβαρά για πόσο καιρό ακόμα δεν θα με προδώσουν οι αντοχές μου προκειμένου να παραμείνω στα βουλευτικά έδρανα.
Η Βουλή του 2012 δεν μπορεί να λειτουργεί με νοοτροπίες Μεσαίωνα».
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Ο.  ΤΗΛ. (210) 3707970
                                                                                       FAX: (210) 3707976
                                                               e-mail: anexartitoiellines@parliament.gr
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>