«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πολιτική επιχείρηση τρομοκράτησης του λαού.

Δυστυχώς στην Ελλάδα διαχρονικά, η έλλειψη εθνικής πολιτικής υπέρ του  λαού  και με την επιλογή ανίκανων  έως δοσίλογων ηγετών την εφαρμόζουνε με την τρομοκράτηση του λαού!
Όλοι οι αποτυχημένοι πολιτικοί είναι η φωτογραφία της μεταπολεμικής Ελλάδος. Όταν αποκαλύπτεται η ανικανότητα τους έρχεται η απειλή για το χάος. Έρχεται η τρομοκράτηση.
Και όταν ο λαός ξεφεύγει από την παγίδα της τρομοκράτησης τον οδηγούν σε πόλεμο, σε χούντες, σε εμφύλιους και συνεχίζουν οι απόγονοι των αποτυχημένων πολιτικών με άλλο κουστούμι το διαίρειν και βασίλευε.
Σήμερα έχουμε σε φωτογραφία μεγάλων διαστάσεων αποτυπωμένη όλη την αλήθεια για την ποιότητα των πολιτικών μας και πολιτικών μας επιλογών.
Μια κάστα πολιτικών και εχόντων απατεώνων με την συμπαράσταση των ξένων εκμεταλλευτών κρατούν διχασμένο το λαό με χρωματισμένες στάνες για τα πρόβατά τους, αυτή η στάνη η μπλε είναι δική μου και έχει τόσα πρόβατα, αυτή η πράσινη είναι δική μου και έχει τόσα πρόβατα και αυτή η κόκκινη είναι δική μου  και έχει τόσα πρόβατα.
 Τα πρόβατα μπορούν να πηγαίνουν επίσκεψη σε άλλες στάνες αλλά ποτέ δεν μπορούν να μείνουν έξω από τις στάνες γιατί θα τα φάει ο κακός λύκος. Μέσα στις στάνες έχουν μαντρόσκυλα να διώχνουν τους λύκους.
Οι τσοπάνηδες έχουν φροντίσει και εκπαιδεύσει τα πρόβατα να πιστεύουν ότι έξω από την στάνη όλα τα άλλα τα ζώα είναι κακά, άμυαλα και συνεργάζονται με τον λύκο για να τα φάνε.
Έξω από τις στάνες έχουν ειδικά μαντρόσκυλα που τα λένε συνδικαλιστές  και κανονίζουν ποια πρόβατα θα πάνε για κούρεμα, ποια για άρμεγμα, ποια στο σφαγείο!
Όλα τα πρόβατα κοιτούν προς τον λόφο και αναρωτιούνται άραγε τι υπάρχει πίσω από τον λόφο με τον υπέροχο Ήλιο και το ωραίο γρασίδι;
Εκεί είναι άλλα μαντρόσκυλα που τα λένε δημοσιογράφους, ΜΜΕ και κοροϊδεύουν και αποπροσανατολίζουν και τρομοκρατούν τα πρόβατα να μην πάνε προς τα εκεί γιατί εκεί είναι ο γκρεμός, το χάος!
Και τα πρόβατα τρομοκρατημένα τρέχουν προς τις στάνες μπερδεύουν τις στάνες και δεν τολμούν να ξανά βγουν από αυτές!
Αυτή παραπάνω είναι σήμερα η πολιτική ωριμότητα του Ελληνικού λαού, δεν τολμούν να βγουν από τις στάνες να αποκτήσουν την ελευθερία να ενωθούν με τα άλλα ζώα και μαζί να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους, τα πολλά καλά ζώα ενωμένα μπορούν να αντιμετωπίσουν τα λίγα κακά ζώα και να τα τρέψουν σε φυγή αλλά τους το κρύβουν επιμελώς με την τρομοκράτηση!
Ζώα βγείτε από τις στάνες ενωθείτε, αποκτήστε την ελευθερία σας, μπορεί ο κακός λύκος να φάει κανένα πρόβατο, αλλά τα υπόλοιπα θα σκοτώσουν και θα διώξουν τους λύκους.
Μην δίνετε το μαλλί σας, μην δίνετε το γάλα σας, μην δίνετε το κρέας σας!

Γενική πολιτική απεργία…

 Να αποκτήσουμε το λιβάδι που θα βόσκουμε όλοι μαζί, θα τρώμε όλοι μαζί και θα προστατεύουμε ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί θα πολεμάμε και θα κρατάμε μακριά τους λύκους!

Άντε τολμήστε επιτέλους πρόβατα…

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>