«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ! Ξεσκίζουν το λαό και στέκονται σούζα στους “δημοσιογράφους”

01 Νοε 2012
Απίστευτα προκλητικοί αποδεικνύονται ορισμένοι εκ των βουλευτών της συγκυβέρνησης οι οποίοι με τις αποφάσεις τους ξεσκίζουν τον ελληνικό λαό αλλά στέκονται σούζα, βαράνε προσοχή, κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο, υποβάλλουν τα ταπεινά τους σέβη όταν πρόκειται για τους δημοσιογράφους.
του Στρατή Μαζίδη
Αφού λοιπόν πέταξαν ολόκληρο τον ελληνικό λαό στον Καιάδα του ΕΟΠΥΥ δίχως να τον ρωτήσουν, αφού μας αναγκάζουν να πληρώνουμε πλέον τις επισκέψεις (τις ήδη βέβαια πληρωμένες από τις κρατήσεις μας) στους γιατρούς μέσω των 090 χρεώσεων, έρχονται να εξαιρέσουν τους δημοσιογράφους καταψηφίζοντας την τροπολογία του άρθρου 7 που ήθελε την ένταξη μιας σειράς ταμείων στον ΕΟΠΥΥ.
Αυτό είναι το ούτως ή άλλως ανύπαρκτο πολιτικό τους ανάστημα. Ακόμη και την ώρα που η χώρα διαλύεται, γκρεμίζεται, εξαφανίζεται, χρεωκοπεί, αυτοκτονεί, λιμοκτονεί, εγκληματεί, μεταναστεύει, επαιτεί, εκδίδεται, κοιμάται στις πλατείες, αυτοί σκέκονται σούζα στο δημοσιογραφικό κατεστημένο που είκοσι χρόνια τώρα έχει βαρύτατη ευθύνη για την καταστροφή της πατρίδας μας με τον τρόπο με τον οποίο ασκούσε και ασκεί το υποτιθέμενο λειτούργημά του.
Είναι αυτοί που ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις, αναλάμβαναν μεγάλα έργα, τα υπερκοστολογούσαν και είχαν μπροστά αιχμηρές πένες και δυνατές φωνές να διαμορφώνουν την ατμόσφαιρα.
Όποιος ήθελε να κυριαρχήσει στην Ελλάδα και να παίρνει δουλειές, αγόραζε ένα ραδιόφωνο και μια τηλεόραση. Τα υπόλοιπα έρχονταν νομοτελειακά από μόνα τους.
Είναι αυτοί που καταδυναστεύουν τη διαφημιστική αγορά με το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ που ακούει στο όνομα αγγελιόσημο ωσάν οι εταιρείες και οι επαγγελματίες να έχουν την υποχρέωση να συντηρούν τα ταμεία των δημοσιογράφων. Ευγενές λοιπόν κύριοι το ταμείο σας αλλά με νταβατζιλίδικα σε μεγάλο βαθμό αποκτηθέν χρήμα!
Αν αυτό δεν είναι παρασιτισμός, τότε τι είναι; Τι στην ευχή έχει σχέση μια διαφήμιση με την ασφάλιση ενός κλάδου;
Θέλει ο τοπικός πχ υδραυλικός να διαφημιστεί σε μια εφημερίδα έναντι ας πούμε € 200,00; Θα πληρώσει ακόμη € 86,00 εκ των οποίων τα € 40,00 αφορούν το αγγελιόσημο. 23% ο ΦΠΑ, 20% το αγγελιόσημο, του οποίου την κατάργηση ούτε η Τρόικα δεν αναφέρει.
Την ώρα που η αγορά σιγοσβήνει, αυτός ο όμορφος κόσμος, το κατεστημένο της ενημέρωσης γιατί υπάρχει και η δημοσιογραφία των ανεξάρτητων bloggers που ουδεμία σχέση έχουν και ούτε θέλουν να αποκτήσουν με αυτό το συνάφι, εξασφαλίζει την επιβίωσή του απομυζώντας όποιον θέλει να προωθήσει τη δουλειά του.
Κλειστά επαγγέλματα ανοίγουν, απαγορεύσεις αίρονται, μεταρρυθμίσεις επιβάλλονται, ψηφίζονται άρθρα ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας έστω και οριακά αλλά κανείς δεν τολμά να πειράξει και να σπάσει επιτέλους αυτό το απόστημα που λέγεται δημοσιογραφικό κατεστημένο. Ένα κατεστημένο που ζει κυριολεκτικά σε βάρος του κράτους διότι ένας υποψήφιος διαφημιζόμενος σε ένα έντυπο ή τοπικό μέσο ή δεν θα διαφημιστεί ή θα ζητήσει κατά πολύ χαμηλότερο τιμολόγιο για να μικρύνει την αιμορραγία από το αγγελιόσημο στερώντας έτσι πόρους από το κράτος τόσο από την είσπραξη του ΦΠΑ όσο και από τη φορολογία εισοδήματος. Κι όλα αυτά σε μια στιγμή που το κράτος χρειάζεται χρήματα.
Φτύστε λοιπόν αυτούς τους βουλευτές που ψηφίζουν εθνοκτόνα Μνημόνια, φορολογικές επιδρομές, καιαδοποίηση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψής του ελληνικού λαού, ΑΛΛΑ μπροστά στους δημοσιογράφους κλείνουν το γόνυ με σεβασμό καθώς επίσης και το μάτι.
Φτύστε λοιπόν και το δημοσιογραφικό κατεστημένο, αυτό για το οποίο ο λαός στους δρόμους φωνάζει “Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι” που αντί να επιτελεί το ιερό του έργο, να ασκεί δηλαδή οξύτατη κριτική στην εκάστοτε κυβέρνηση, να εκθέτει τις απόψεις του επειδή αυτές πιστεύει κι όχι γιατί του υπαγορεύθηκαν, συνετέλεσε τα μέγιστα με την προπαγάνδα του στη διάλυση των ηθικών αξιών, τον υπερδανεισμό του κράτους και τώρα την παράδοση της περήφανης πατρίδας μας στους νέους αποικιοκράτες.
Κι όμως αυτό το μείζον θέμα, αυτό το σκάνδαλο έχει γίνει γαργάρα!
Αίσχος!
http://freepen.gr/?p=10429
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>