«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και εγώ προσωπικά ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από το παρακάτω φόρουμ και την παρακάτω θιγόμενη, http://www.musicheaven.gr/ και την κυρία Mary omikron

Αγαπητοί  αναγνώστες έχω πει επανειλημμένος ότι με ενδιαφέρει η αλήθεια και η πατρίδα μου. Και όταν  θα κάνω λάθος είμαι σε θέση να αναγνωρίσω το λάθος μου και να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη.
 Πράγματι έκανα λάθος όχι ηθελημένα ούτε σκόπιμα και ούτε γνώριζα για το θέμα ούτε τους θιγόμενους, αλλά και ούτε μπορώ να γνωρίζω για κάθε θέμα τα πάντα.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση λόγο φόρτου, αφού συντηρώ μόνος μου την ιστοσελίδα δεν έκανα περισσότερη ερεύνα για το θέμα που μου καταγγέλθηκε, σπάνια αλλά έγινε. Στηρίχτηκα στα εμαιλ θεωρώντας τα ταυτότητα.
Έχω όμως υποχρέωση να επανορθώσω  αφού διέγραψα το θέμα και τους θιγόμενους που όπως είπα δεν έγινε σκόπιμα.
Παρότι απειλούμε από δικηγόρους και δεν ξέρω τι μπορεί να κρύβετε από πίσω, και το λέω γιατί οι θιγόμενοι άργησαν να διαμαρτυρηθούν, όμως όταν το έπραξαν αμέσως επιλήφθηκα για την αποκατάσταση, και  έκανα το σωστό και  έστειλα στην θιγόμενη κυρία το τηλέφωνό μου  και όσα στοιχεία είχα για τους κυρίους που μου έστειλαν το θέμα, αφού πρώτα τους ζήτησα με τα δικά τους εμαιλ να επικοινωνήσουν και να επαληθεύσουν τις καταγγελίες τους, τους έδωσα προθεσμία μέχρι της 12 δεν μου απάντησαν και το θεώρησα κακόβουλο, και για αυτό παρέδωσα τα στοιχεία τους όσα είχα στην θιγόμενη.
Επανέρχομαι στην κυρία που έθιξα με το σχόλιο μου και το θέμα που ανέβασα για το παρακάτω φόρουμ  και την παρακάτω κυρία και ζητώ συγγνώμη  με ειλικρίνεια αν πράγματι έχουν έτσι τα πράγματα. 99% δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μου λέει αλήθεια και οφείλω να αποκαταστήσω την αλήθεια ζητώντας πάλι συγγνώμη και στην ίδια και στο φόρουμ. Πρόκειται για το φόρουμ…

http://www.musicheaven.gr/ και την κυρία Mary omicron.

  Αν θα χρειαστεί θα επανέλθω κατά εντολής της θιγόμενης για κάτι παραπάνω στο σχόλιό μου.
 Το σχόλιο μου θα το στείλω αύριο και στο φόρουμ αν θέλουν να το αναρτήσουν.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στο εξής είναι περιττό να αναφέρω ότι δεν πρόκειται να δείξω τέτοια ελαφρότητα αν και είναι το μοναδικό δεν αλλάζει τίποτα και να ανεβάσω σχόλια αν δεν συνοδεύονται από πλήρη στοιχεία και καλή διασταύρωση των καταγγελιών.

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Υστερόγραφο!
 θα ήθελα να παρακαλέσω αφού μου αναφέρατε ότι σχεδόν γνωρίζετε ποιοι είναι οι συκοφάντες, όταν έχετε τα πλήρη στοιχεία να μου τα στείλετε και μένα για να τους τακτοποιήσω κατάλληλα όχι με μηνύσεις και απειλές αλλά μέσα από αυτήν την πατριωτική ιστοσελίδα.
ΣΧΟΛΙΟ:
Αγαπητοί αναγνώστες κάτι περίεργο συμβαίνει; Σας βάζω το λινκ του φόρουμ που κράτησα και αντίγραφο αμέσως εχθές μόλις μου έγιναν τα παράπονα από τους θιγόμενους. Ενώ με κατηγορούν ότι ανέβασα ένα θέμα χωρίς να κάνω διασταύρωση, επαλήθευση  για το αληθές του θέματος, έκαναν αυτοί το ίδιο λάθος που με κατηγορούν. Κατηγορούν την ιστοσελίδα και ανέβασαν σχόλια εναντίον της ιστοσελίδας αλλά και για την ποιότητα των αναγνωστών της αρχαίας Ιθώμης. Γιατί αυτοί δεν περίμεναν να κάνουν διασταύρωση από εμένα τον ίδιο αν έχω τα στοιχεία της καταγγελίας και έκαναν αυτό που δεν ήθελαν να κάνω εγώ. Δηλαδή να διασταυρώσουν τα στοιχεία. Δηλαδή αυτοί νομιμοποιούνται να κάνουν αυτό που κατηγορούν εμένα διασύροντας την ιστοσελίδα με ανέβασμα σχολίων κατά εμένα και της ιστοσελίδας;
Αγαπητή κυρία εγώ τη συγνώμη συνεχίζω να σας την απευθύνω όχι για το θέμα που ανέβασα αλλά γιατί με βοηθάτε να είμαι ποιο προσεκτικός. Όμως και εσείς οφείλετε να ζητήσετε συγνώμη με τον ίδιο τρόπο που το κάνω και εγώ μέσα από το φόρουμ και να κατεβάσετε το θέμα από το φόρουμ και τα απρεπές σχόλια για μένα, την ιστοσελίδα και τους αναγνώστες μου. Εγώ δεν απειλώ μόνο σχολιάζω.
Αυτό είναι το λινκ του φόρουμ http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Splatt_Forums&file=viewtopic&topic=28106&gotolast=1 να διαπιστώσετε ότι έκαναν το ίδιο για αυτό που με κατηγορούν!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Έσβησα μια παράγραφο όχι γιατί με φόβισες κύριε διαχειριστά αλλά επειδή δεν είμαι των σημερινών δικαστηρίων και κυρίως να προστατέψω τον αναγνώστη! Αν παρόλα αυτά είσαστε τον μηνύσεων εκεί θα παρουσιάσω και το εμαιλ με τα λεγόμενά μου. Τα στοιχεία μου τα έχετε γράφω επώνυμα και ακολουθήστε το δίκιο σας και εγώ το δικό μου.
Μοιραστείτε το!

4 comments to Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και εγώ προσωπικά ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από το παρακάτω φόρουμ και την παρακάτω θιγόμενη, http://www.musicheaven.gr/ και την κυρία Mary omikron

 • mary_omikron

  Κύριε διαχειριστά της Ιθώμης
  Την σελίδα M/H τον διαχειριστή Jorge και τα μέλη Domaster, Ixthis, Aviectus και Sapounofouska που αναφέρθηκαν με χλευαστικούς χαρακτηρισμούς στο κείμενο θα ήταν πρέπον να αποκαταστήσετε.
  Προσωπικά διευκρίνησα εξ αρχής ότι δεν με αφορούσε δεδομένου οτι ΔΕΝ έχω κόρη σε ηλικία σχολείου, και η συγγνώμη σας μου είναι αρκετή.

 • mary_omikron

  Κύριε Κανελλόπουλε
  και σε άλλο θέμα στην Ιθώμη πήγε ο ίδιος αλλά με διαφορετικό ψευδώνυμο στα σχόλια και ανάρτησε το κείμενό του. Ρίξτε μια ματιά σας παρακαλώ και διαγράψτε το κι αυτό. Είναι το πρώτο σχόλιο.
  http://www.arxaiaithomi.gr/2012/07/24/%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%8C%CF%83%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-%CF%87%CE%B8%CE%B5%CF%82-%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B5/

  • Συγνώμη ποιο είναι; εννοείτε ότι είναι αυτό που υπογράφει η Στεφανία Λυγερού; Της οποίας ανεβάζω στην ιστοσελίδα πάνω από χρόνο;

   • TK

    Κυριε Κανελλοπουλε, πριν αρχισετε να “εξεγειρεστε”, μπορειτε να δειτε πως στα σχολια του θεματος της κυριας Λυγερου, υπαρχει παλι η αναφορα στο Musicheaven!

    Οπως βλεπετε και σε ασχετα θεματα το εν λογω “μελος”, φροντισε να απαντησει. Απορω πως δεκτηκατε αυτο το σχολιο σε θεμα το οποια δεν εχουν σχεση με το Musicheaven ( εκτος εαν το “Αφορα ολους οσοι μεχρι χθες ηταν στο περιθωριο” ειναι θεμα που μπορει να απαντηθει με τον τροπο που βλεπουμε ολοι μας ), παρολο που ελεγχετε τα σχολια ενα προς ενα!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>