«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΩΡΑ: ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!

Μετά την αποκάλυψη από το Ελεγκτικό Συνέδριο πως η κυβέρνηση εξαιρεί από τις περικοπές των συντάξεων, τους συνταξιούχους υπαλλήλους της Βουλής…

και την οργή που προκάλεσε αυτό, έρχεται να προστεθεί και το Ίδρυμα για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία.
Μέσα σε μία εποχή που ο Έλληνας πολίτης στενάζει από τα μέτρα και η χώρα απειλείται με χρεοκοπία, προκαλεί οργή, θυμό και έκπληξη το γεγονός πως, όπως όλα δείχνουν, υπερδιπλασιάστηκαν τα κονδύλια της Βουλής για το συγκεκριμένο ίδρυμα.

………………………………………………………………………………..

Η χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας και η Βουλή πληρώνει επιπλέoν 1,5 εκατ. ευρώ για το Ίδρυμα για τον Κοινοβουλευτισμό

– Λεπτομέρειες για τα κονδύλια του συγκεκριμένου ιδρύματος δεν υπάρχουν γιατί είναι απόρρητες
– Την ώρα που κόβονται όλα σχεδόν τα επιδόματα, οι βουλευτές διατηρούν πολλά από τα δικά τους
– 2 εκατ. ευρώ θα κοστίσει στους πολίτες ο έλεγχος των πόθεν έσχες των κυβερνώντων από το 1974 και μετά
– Για την ιστορία το ίδρυμα αυτό λειτούργησε το 2003 για πρώτη φορά
Μετά την αποκάλυψη από το Ελεγκτικό Συνέδριο πως η κυβέρνηση εξαιρεί από τις περικοπές των συντάξεων, τους συνταξιούχους υπαλλήλους της Βουλής και την οργή που προκάλεσε αυτό, έρχεται να προστεθεί και το Ίδρυμα για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία.

Μέσα σε μία εποχή που ο έλληνας πολίτης στενάζει από τα μέτρα και η χώρα απειλείται με χρεοκοπία, προκαλεί οργή, θυμό και έκπληξη το γεγονός πως, όπως όλα δείχνουν, υπερδιπλασιάστηκαν τα κονδύλια της Βουλής για το συγκεκριμένο ίδρυμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή, ενώ το 2011 στον προϋπολογισμό είχε εγγραφεί το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για το συγκεκριμένο ίδρυμα, στα λεγόμενα “ψιλά γράμματα” καταγράφεται κονδύλι ύψους 2.570.000 ευρώ, αυξημένο δηλαδή κατά 1.570.000 εκατομμύρια ευρώ.

Το ποσό αυτό σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν μπορεί να αιτιολογηθεί, καθώς τα συγκεκριμένα κονδύλια για το Ίδρυμα για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία θεωρούνται απόρρητα. Για την ιστορία το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία συστάθηκε, με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής, το 2000 και άρχισε να λειτουργεί το 2003. Σκοπός του Ιδρύματος είναι η μελέτη και η διάδοση των αρχών του Κοινοβουλευτισμού και της Δημοκρατίας.

Όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και το γεγονός, πως ενώ όλα τα επιδόματα καταργούνται ή δέχονται “μεγάλο μαχαίρι”, οι βουλευτές διατηρούν αμείωτα το επίδομα γραφείου, τα έξοδα κίνησης ακόμα και την οικογενειακή παροχή τους.

Ωστόσο, οι βουλευτές αποφάσισαν “ρίχνοντας στάχτη” στα μάτια των πολιτών να μειώσουν από 150 ευρώ την αμοιβή τους ανά συνεδρίαση στα 105 ευρώ. Έκαναν δηλαδή τη “θυσία” να χάσουν 45 ευρώ από το εισόδημά τους, ενώ άλλοι έλληνες χάνουν δύο και τρεις μισθούς το χρόνο.

Στα παράλογα και τα εξοργιστικά της Βουλής είναι και η απόφαση να διατεθούν 2 εκατομμύρια ευρώ για τον αναδρομικό έλεγχο των δηλώσεων πόθεν έσχες όλων όσων άσκησαν κυβερνητικά καθήκοντα από το 1974 και μετά. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει πως οι πολίτες θα πληρώσουν και πάλι ακριβά για κάτι που ουδείς πιστεύει πως θα έχει αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ήθελαν να γλιτώσουν τους υπαλλήλους της Βουλής από το «τσεκούρι» στις συντάξεις!

Πραξιτέλης Σαραντόπουλος

Τελευταία νέα και ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>