«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΜΟΣΧΟΒΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! Ελλάδα??????????

Σε ένα δημοτικό σχολείο κάπου στην Αθήνα, την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς η δασκάλα παίρνει παρουσίες..

      – Χακίμ καζάλ αλ νταρουί;    – Παρων.    
      – Χασάν ντομάν ντα σαρουί;      – Παρων.
      – Γιόν κιμ λι γκόνγκ;      – Παρων.    
      – Σουλειμάν αλη ζαουάχρι;      – Παρων.
      – Χατζή λαζά ρούμιχ αλής;      Τίποτα…
      – Χατζή λαζά ρούμιχ αλής; επαναλαμβάνει η δασκάλα..      Πάλι τίποτα.
      Εκεί που ετοιμάζεται να σημειώσει απουσία η δασκάλα βλέπει δειλά δειλά ένα παιδάκι να σηκώνει το χέρι του από την τελευταία σειρά..
      – Κυρία, μάλλον εγώ είμαι αυτός,αλλά το όνομά μου δεν διαβάζεται έτσι..

      Χατζηλαζάρου Μιχάλη με λένε..!!!

                Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com

Μοιραστείτε το!

3 comments to ΜΟΣΧΟΒΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! Ελλάδα??????????

 • ΥΠΕΡΟΧΟ
  Ο Τσώρτσιλ έχει πει
  a joke is a very serious thing
  NK

 • Kostas

  Ναι, είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό το ανέκδοτο!!
  Δείχνει ότι, εμείς οι . . . . περήφανοι για την καταγωγή μας και για τους σοφούς προγόνους μας, ΄Ελληνες, μάθαμε ελάχιστα σημαντικά από το πολιτιστικό παρελθόν το οποίο δημιούργησαν οι πρόγονοί μας! Μας αρέσει όμως να κομπορρημονούμε, να καυχιόμαστε!!
  ” Ξέρεις ποιος είμαι ΕΓΩ; ”
  Το παθαίνουμε συχνά, όπως εκείνες οι ΧΗΝΕΣ! Το περιγράφει ο Ιβάν Κρυλώφ,ο Νομπελίστας Ποιητής. Στο ποίημα που έγραψε με τον τίτλο ΟΙ ΧΗΝΕΣ! Διαμαρτύρονταν οι χήνες σε έναν δεύτερο χωρικό, καθώς οι άλλος, ο πρώτος χωρικός που τις φρόντιζε, τις πήγαινε στο παζάρι να τις πουλήσει. Μία από εκείνες τις χήνες διαμαρτυρόταν στον δεύτερο χωρικό ότι εκείνος ο πρώτος, ο αγροίκος χωρικός που τις είχε, τις κακομεταχειριζόταν!! Και όταν εκείνος τις ρώτησε: ” Έ, και; Χήνες είσαστε!”
  Εκείνη του απάντησε: ” Εμάς τις ΧΗΝΕΣ που οι πρόγονοί σας έσωσαν τη Ρώμη; Σε εμάς να μας φέρεται έτσι αυτός ο αγροίκος χωριάτης;” Και ο δεύτερος χωρικός τής απάντησε παραξενεμένος:
  ” Αφήστε ήσυχους τους προγόνους σας! Ναι, έπραξαν πολλά εκείνες οι ΧΗΝΕΣ που έσωσαν τη Ρώμη! Αφήστε τες ήσυχες, εκεί που κοιμούνται! Εκείνες έκαναν το καθήκον τους!
  Εσείς είσαστε καλές να σας απολαμβάνουμε ψημένες!!!
  Αυτά τα ολίγα….. Καταλαβαινόμαστε τώρα, έτσι;

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>