«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εκεί που ανθίζει η φαιδρά πορτοκαλέα!!!’ Και τα πουλημένα ΜΜΕ!

Αυτό το έκτρωμα είναι ο πρωθυπουργός δεν κάνατε μια σφυγμομέτρηση;

Ήμαρτον ποιος και με ποιο λαό βγάζει αυτές τις σφυγμομετρήσεις;

Και περιμένουμε να σωθούμε όσο  αναδεικνύομε και  επιτρέπουμε να μας φτύνουν υποτίθεται σοβαρά έντυπα και γενικά όλα τα πουλημένα ΜΜΕ;;;

Και αν δεχτούμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που λένε καλύτερο τον Σαμαρά Όπως μας σερβίριζαν και τον Σημίτη Και τον Καραμανλή, τον Παπανδρέου, τον Παπαδήμο, πόσοι είναι αυτοί ώστε να βγαίνει τέτοια βρόμικη σφυγμομέτρηση!
Τότε σημαίνει ότι ο λαός δεν έχει κανένα πρόβλημα, αλλά απλά ενδιαφέρετε για διαχειριστή των κλεμμένων.
Άρα  είναι πολλοί αυτοί που έκλεβαν.
Άρα είναι παραμύθι ότι  πεινάνε.
Άρα είναι παραμύθι ότι έχει καταστραφεί όλη η μικρή βιοτεχνία, και μεγάλο μέρος της βιομηχανίας, που σημαίνει άνεργοι.
Άρα είναι παραμύθι ότι έχουμε πάνω από ένα εκατομμύριο άνεργους.
Άρα είναι παραμύθι ότι αυξήθηκαν κατακόρυφα και επικίνδυνα οι αυτοκτονίες απελπισμένων πολιτών.
Άρα είναι παραμύθι ότι φεύγουν οι νέοι μας κατά χιλιάδες στα ξένα σκλαβοπάζαρα.
Άρα είναι ψέμα ότι παραδίδουν στον εχθρό την πατρίδα μας.
 Άρα είναι ψέμα ότι μας σκοτώνουν οι λαθρομετανάστες δολοφόνοι που φιλοξενούμε.
Άρα είναι ψέμα ότι ο στρατός δεν έχει καύσιμα.
Άρα είναι ψέμα ότι φυτοζωούν οι συνταξιούχοι.
Άρα είναι ψέμα ότι δεν έχουν φάρμακα και περίθαλψη ευαίσθητοι σε θανάσιμη κατάσταση ασθενείς.
Θα μπορούσα να αραδιάζω μέχρι το πρωί το αίσχος των εθνοπατέρων μας.
Παρόλα τα παραπάνω ερωτήματα αν είναι αλήθεια είμαστε αξιοθρήνητοι σαν λαός.  Γιατί αυτές οι σφυγμομετρήσεις λένε στον λαό, είσαι ηλίθιος που δεν έκλεβες και εσύ.
Ποιος λαός είναι αυτός που αναδεικνύει ως καλύτερο πρωθυπουργό έναν αποδεδειγμένο ψεύτη και προδότη;;;
Εδώ φαίνεται περίτρανα πως τρομοκρατούν  και αποπροσανατολίζουν τον αληθινό λαό που βιώνει την δυστυχία και είναι το 80% και όχι το 20% των εχόντων.

………………………………………………………………………….

Δημοσκόπηση Pulse: 3,5% μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ, καταλληλότερος ο Σαμαράς
Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά 3,5 μονάδων από τη ΝΔ στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή, με σταθερά στην 3η θέση την Χρυσή Αυγή, πτώση της ΔΗΜΑΡ και απόλυτη έλλειψη εμπιστοσύνης ότι τα μέτρα που έρχονται θα είναι τα τελευταία, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse RC που δημοσιεύεται στην εφημερίδα “Το Ποντίκι”.

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>