«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Νεοέλληνες όσο εμείς οι δωσίλογοι εθνοπατέρες θα πουλάμε την Ελλάδα μαζί με τα δίποδα ζόμπι στην προσφορά…

Εσείς πάρτε ένα παιχνιδάκι του Πεπονή Μουζακίτη να παίζετε όταν δεν αυνανίζεστε με τον Σουλεϊμάν!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τα επτά σημεία του σημειώματος Πεπόνη που «δείχνουν» Παπακωνσταντίνου - Βενιζέλο

Σε επτά σημεία του σημειώματος που απέστειλαν στη Βουλή για την «αμαρτωλή» πορεία της λίστας Λαγκάρντ στη χώρα μας, οι οικονομικοί εισαγγελείς κ.κ. Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης κάνουν λόγο για στοιχεία που δείχνουν πράξεις και παραλείψεις «μελών της ελληνικής κυβέρνησης» και φωτογραφίζουν τους πρώην υπουργούς Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και Ευ. Βενιζέλο. Ζητάνε, ως εκ τούτου, όπως τους υπαγορεύει ο συνταγματικός νομοθέτης, να διερευνηθεί η υπόθεση από τη Βουλή. Ταυτόχρονα, διαχωρίζουν την υπόθεση για τα μη πολιτικά πρόσωπα, τους πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ.κ. Ιω. Διώτη και Ιω. Καπελέρη, κρατώντας αντίγραφα και επιφυλασσόμενοι για την άσκηση ή μη δίωξης εναντίον τους .
Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείωμα, που έστειλαν οι δυο μαζί με τη δικογραφία και τις μαρτυρικές καταθέσεις, αλλά και το επίμαχο USB με τα ονόματα, αναφέρονται λεπτομερώς η πορεία της λίστας, αλλά και τα σκοτεινά σημεία, τα οποία τους οδήγησαν στην αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή.
Ειδικότερα από δικαστικούς κύκλους εκτιμάται ότι το βασικό σημείο που μέτρησε ώστε το θέμα να φθάσει στη Βουλή είναι η αναφορά ότι από έγγραφο του σημερινού υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα προκύπτει ότι το επίμαχο CD, το οποίο παρέλαβαν από το γραφείο του Γ. Παπακωνσταντίνου υπό τη μορφή excel δεν βρέθηκε ποτέ στο υπουργείο. Επίσης οι δυο εισαγγελείς υπογραμμίζουν ότι το υλικό της λίστας δεν «αξιοποιήθηκε ποτέ από τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς».
Σύμφωνα με το σημείωμα:
-Η υπόθεση ερευνάται με αυτεπάγγελτη εντολή των οικονομικών εισαγγελέων και αντικείμενο της έρευνας ήταν να εντοπιστεί η λίστα.
-Η αποκαλούμενη λίστα Λαγκάρντ παρελήφθη από το Γραφείο του υπουργού τον Οκτώβριο 2010 μέσω της διπλωματικής οδού, όπως είχε συμφωνηθεί με την γαλλική κυβέρνηση. Δεν πρωτοκολλήθηκε, αλλά και δεν προέκυψε καταχώρηση στο υπουργείο Οικονομικών.
-Τον Ιούνιο του 2011 και με την μετακίνηση του υπουργού Παπακωνσταντίνου από το υπουργείο Οικονομικών σε άλλο υπουργείο ενημερώθηκε ο τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ, κ. Ι. Διώτης για τη λίστα, την προέλευση της, αλλά του παραδόθηκε συγχρόνως υπό τη μορφή USB.
-Τον Αύγουστο 2011 παραδόθηκε στον τότε υπουργό Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλο και του αναφέρθηκαν οι νομικές ενστάσεις του κ. Διώτη.
-Στις 2 Οκτωβρίου 2012 ο κ. Βενιζέλος διεβίβασε στο γραφείο του πρωθυπουργό το USB το οποίο παραδόθηκε ιδιοχείρως στον επικεφαλής του ΣΔΟΕ σήμερα Στασιμόπουλο.
-Δεδεομένου ότι «δεν έχει λάβει χώρα η δέουσα αξιοποίηση του υλικού παραγγείλαμε την αξιοποίηση της από την περιφερειακή Διεύθυνση του ΣΔΟΕ».
Τα επτά σημεία του σημειώματος Πεπόνη που «δείχνουν» Παπακωνσταντίνου – Βενιζέλο
Ζητούν να διερευνηθούν από τη Βουλή πράξεις ή παραλείψεις των πρώην υπουργών Οικονομικών σύμφωνα με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: πριν 42′
Τα επτά σημεία του σημειώματος Πεπόνη που «δείχνουν» Παπακωνσταντίνου – Βενιζέλο
-Ο νυν υπουργός Οικονομικών με έγγραφο του δήλωσε ότι δεν υπάρχει πλέον στο υπουργείο η επίμαχη λίστα.
Σύμφωνα με τους εισαγγελείς πρέπει να διερευνηθούν από τη Βουλή τα στοιχεία και τα πραγματικά περιστατικά, που αφορούν πράξεις ή παραλείψεις των πρώην υπουργών σύμφωνα με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών 3119 και το άρθρο 1 παρ. 1.
Τη δικογραφία ανέλαβε να μελετήσει, όπως ορίζει ο νόμος, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Νικ. Παντελής, ενώ σύμφωνα με δικαστικές πηγές είναι μονόδρομος η αποστολής της στη Βουλή για τη σύσταση εξεταστικής ή προκαταρκτικής Επιτροπής. Παράλληλα και στην Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας εκκρεμεί αίτημα για μετατροπή της σε εξεταστικής Επιτροπή για να διερευνηθεί η υπόθεση της πορείας της λίστας Λαγκάρντ.
http://www.tovima.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>