«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ερώτημα ενδιαφέρετε ο λαός για την αλήθεια που με κίνδυνο του προσφέρουμε; ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Το Γερμανικό περιοδικό Stern, επιβεβαιώνει πλήρως την μεγάλη έρευνα των AegeanTimes για την Κινεζική Επένδυση στο Θριάσιο πεδίο!!!
ΣΟΚ σε τρεις Πρωθυπουργούς προκάλεσε το δημοσίευμα του Stern ! Διαβάστε τι λέει το Stern και τι έγραφαν πολύ πιο πριν σε τρία διαδοχικά άρθρα οι AegeanTimes

Λάζαρος Ελευθεριάδης
Σε άλλο ένα άκρως σοβαρό θέμα που ερεύνησαν και ανέπτυξαν οι AegeanTimes, φαίνεται ότι η πλήρης δικαίωση, καταφτάνει γοργά! Και καταφθάνει ως συνήθως από το εξωτερικό! Αυτή τη φορά μάλιστα, κατέφτασε από που λέτε; Από την Γερμανία!

Διαβάζω στο μεγαλύτερο σε κυκλοφορία Γερμανικό περιοδικό Stern, το οποίο θεωρείται το πλέον σοβαρό στη Γερμανία, ένα άρθρο του Γερμανού δημοσιογράφου Hans-Ulrich Jörges, σύμφωνα με το οποίο η αλλαγή στάσης της κ. Μέρκελ οφείλεται στην καθοριστική παρέμβαση της Κίνας.
Το περιοδικό «Stern» σημειώνει: «…ξαφνικά όλοι στο Βερολίνο και στις Βρυξέλλες δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη, χωρίς να αποκλείουν πλέον την επιμήκυνση του προγράμματος ή ακόμη και ένα τρίτο πακέτο βοήθειας. Ακόμη και οι πιο συντηρητικές φωνές βαυαρών πολιτικών, οι οποίοι ζητούσαν τη θυσία της Ελλάδας προς παραδειγματισμό, εσίγησαν», αναφέρει ο Γερμανός δημοσιογράφος.
Σύμφωνα με το συντάκτη του άρθρου, η μεταστροφή αυτή της πολιτικής των Γερμανών οφείλεται στις έντονες παρασκηνιακές πιέσεις οι οποίες ασκήθηκαν από την κινεζική ηγεσία κατά την επίσκεψη της κ. Μέρκελ στο Πεκίνο.
Λέγεται ότι ο πρωθυπουργός κ. Wen Jiabao απείλησε χωρίς περιστροφές την καγκελάριο της Γερμανίας στις μεταξύ τους συζητήσεις ότι «έχουμε ήδη χάσει 30 δισεκατομμύρια στην Ελλάδα. Εάν χάσουμε άλλα 40, δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα πλέον για τη σταθεροποίηση του ευρώ»
Στο σημείο αυτό, θα υπενθυμίσω στους παλιούς μας αναγνώστες αλλά και στους νεότερους, ότι οι AegeanTimes είχαν προαναγγείλει το καλοκαίρι του 2012, μια μεγάλη έρευνα για την Κινεζική Επένδυση στο «Θριάσιο Πεδίο»! Λίγο αργότερα, με μια σειρά ΤΡΙΩΝ άρθρων μου, αποκαλύπταμε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό το οποίο σήμερα το περιοδικό Stern έρχεται ουσιαστικά και επιβεβαιώνει την δική μας έγκυρη και αληθή αρθρογραφία και πλήρη ενημέρωση σε Ευρωπαϊκό επίπεδο των αναγνωστών μας.
Πρόκειται για τρία άρθρα που δημοσιεύτηκαν με διαφορά μιας ημέρας το καθένα και έκαναν πάταγο στο Ελληνικό αλλά και στο Ευρωπαϊκό διαδίκτυο
μιας και ειδικά το τρίτο μέρος αναδημοσιεύτηκε ή αναφέρθηκε σε blogs της Ευρώπης!
Αντίθετα, εδώ στην Ελλάδα, ουδείς έως σήμερα από τα συστημικά, αλλά και τα μη συστημικά ΜΜΕ ηλεκτρονικά και έντυπα δεν ασχολήθηκε με το θέμα αυτό, εκτός του κ. Γ. Πηλίτσου οικονομολόγου-δημοσιογράφου στην Θεσσαλονίκη (στο ραδιοφωνικό σταθμό gradio.gr), το οποίο αποκλειστικά αναδείξαμε, και κατά την ταπεινή μου γνώμη καθόρισε την πολιτική και οικονομική συμπεριφορά των ισχυρών του πλανήτη απέναντι στην χώρα μας.
Τόσο με δική μου συνέντευξη όσο και με συνέντευξη του κ.Γιώργου Αδαλή, πρίν ένα μήνα, αναλύσαμε αυτό ακριβώς που περιγράφει σήμερα το γερμανικό περιοδικό Stern.
Στο πρώτο μέρος της έρευνας αποκαλύπτουμε στον τίτλο, ότι το Θριάσιο πεδίο αποτελεί την μητέρα όλων των Κινεζικών επενδύσεων για να καταλήξουμε στο τρίτο μέρος, στις 3 Σεπτεμβρίου, ότι αποτελεί την μητέρα όλων των σκανδάλων στην Ελλάδα, που η Siemens ωχριά μπροστά του, μιας και υπήρχε σαφέστατη προσπάθεια καταστροφής του σχεδίου η οποία δεν ευόδωσε και κατέληξε στην συμφωνία να διαχειριστεί τελικά την επένδυση η … Γερμανία, αντί της Ελλάδος!
Παραθέτουμε λοιπόν σήμερα, εκ νέου τα τρία αυτά αποκαλυπτικότατα άρθρα με την χρονική σειρά που δημοσιεύτηκαν, και μπορείτε να διαβάσετε το κάθε ένα ξεχωριστά κάνοντας κλικ στις φωτογραφίες τους:

Η στρατηγικής σημασίας επένδυση των Κινέζων στην χώρα μας και η στρατηγικής σημασίας επιλογή τους να επενδύσουν στην Ελλάδα και ειδικότερα στο «Θριάσιο πεδίο».
Αυτή η “συμμαχία” με την Κίνα, εν ολίγοις, προστάτευσε την χώρα από τα χειρότερα τα οποία μας επεφύλασσαν οι “αγορές” και ειδικότερα οι Γερμανοί “φίλοι” μας.
Το γερμανικό περιοδικό αναφέρει «η Κίνα έχει επιλέξει την Ελλάδα ως την “πύλη της στην Ευρώπη”, με στόχο να δημιουργήσει ένα σύγχρονο “δρόμο του μεταξιού” για το παγκόσμιο εμπόριο.
Απολαύστε τί γράφει σήμερα το newsbomb.gr «Θυμόμαστε άλλωστε και τα χαμόγελα ικανοποίησης και αισιοδοξίας των δύο χωρών όταν υπογράφηκε η συμφωνία για το λιμάνι του Πειραιά.
Η επένδυση στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας είναι μόνο η αρχή. Ήδη οι Κινέζοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και για άλλα ελληνικά λιμάνια, διαπραγματεύονται συμφωνίες με ελληνικές εταιρείες για την κατασκευή ανεμογεννητριών και εγκαταστάσεων ηλιακής ενέργειας, ενώ ενδιαφέρονται και για το 40% του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετά τη λήξη του συμβολαίου διαχείρισης που κατέχει σήμερα γερμανική εταιρεία. Αλλά και για το λιμάνι του Πειραιά στόχος των Κινέζων είναι να εξελιχθεί στο μεγαλύτερο λιμάνι μεταφοράς container στη Μεσόγειο, μέσω του οποίου θα διοχετεύονται κινεζικά προϊόντα σε Ευρώπη, Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή».
Θεωρώ ότι τα σχόλια περιττεύουν !!!

[Διαβάστε τα τρία σχετικά άρθρα]

1. ΘΡΙΑΣΙΟ ΠΕΔΙΟ: H μητέρα όλων των Κινεζικών επενδύσεων (Μέρος Α΄)
ΝΑ γιατί ραγίζει ξαφνικά η καρδιά της Μέρκελ για τους Ελληνες – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ όλο το απίστευτο παρασκήνιο μιας υπόθεσης που κρύβουν οι καθεστωτικοί!

2. ΘΡΙΑΣΙΟ ΠΕΔΙΟ: H μητέρα όλων των Κινεζικών επενδύσεων – Μέρος Β!
COSCO: Ποιος είναι ο περίφημος Κινέζικος κολοσσός

 

3. ΘΡΙΑΣΙΟ ΠΕΔΙΟ: H μητέρα όλων των Κινεζικών επενδύσεων, είναι η μητέρα όλων των Σκανδάλων στην Ελλάδα ;;; Μέρος Γ΄!!!
Ενα Εθνικό Σκάνδαλο δεκαπλάσιο της Siemens !!!

http://www.aegeantimes.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>