«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Άντε γκαμήσου Ρωσία!!!!!!!!!!!

Σκεφτείτε ότι η αχαριστία απέναντι στους Έλληνες από τους Ρώσους είναι προδοτική! 

Μην μας ξεγελούν οι κινήσεις εντυπωσιασμού της Ρωσίας που τις κάνει για δικά της οφέλη όπως αγήματα και δηλώσεις άνευ ουσίας!

Και γιατί το λέω; Αν αύριο πούμε στην Ρωσία έμπρακτα να συμπαρασταθεί στην Ελλάδα για άμεσο εξωτερικό κίνδυνο και μας πει ότι δεν μπορώ να σας βοηθήσω παρά μόνο σε συνεργασία με την ευρωπαϊκή ένωση;;; Δεν πρέπει η Ελλάδα να στηριχτεί σε ψεύτικες υποσχέσεις σε χώρες που μας πρόδωσαν επανειλημμένα και κυρίως τότε που η Ελλάδα είχε όλα τα εχέγγυα να γίνει μια χώρα ανεξάρτητη και δημοκρατική, με το τέλος του Β παγκοσμίου πολέμου που μας χάρισε στην δύση λες και είμαστε καμία τούρτα! Διαβλέποντας πρόστυχα ότι την ύπαρξή τους την οφείλουν ολοκληρωτικά στην Ελλάδα!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ρωσία: “Το θέμα του δανείου προς την Κύπρο  πρέπει να αποφασιστεί από κοινού με την ΕΕ”
11/01/2012 – 11:53
Η Ρωσία είναι πλέον ισότιμος παίκτης με την Ε.Ε στο θέμα της δανειοδότησης της Κύπρου
Το καλοκαίρι λάβαμε από την Κύπρο αίτημα για παροχή δανείου ύψους 5 δισεκατομμυρίων Ευρώ, το οποίο απαιτείται για την ανακεφαλοποίηση του τραπεζικού συστήματος καθώς και για την εξόφληση του κρατικού χρέους.
«Το θέμα της παροχής του κρατικού δανείου προς την Κύπρο θα πρέπει να αποφασιστεί μόνο κατόπιν συνεννόησης με τη ΕΕ» – αυτήν την άποψη εξέφρασε με συνέντευξη του στο δορυφορικό ειδησεογραφικό κανάλι Euronews ο πρώτος Αναπληρωτής Πρωθυπουργός της Ρωσίας, Ίγκορ Σουβάλοφ.
«Η Ρωσία δεν διαθέτει ειδικά αποθέματα για να υποστηρίζει τακτικά την ευρωπαϊκή οικονομία, ωστόσο είμαστε έτοιμοι να εξετάζουμε ανάλογες προτάσεις. Και βέβαια, αυτό πρέπει να γίνεται πάντοτε σε συνεργασία με την ΕΕ. Δεν νομίζω πως τέτοια θέματα σήμερα, σε τόσο δύσκολες συνθήκες μπορούν να επιλύονται αποκλειστικά με διμερείς συζητήσεις. Συμπλήρωσε.
Αυτό που θέλει να εξασφαλίσει η Ρωσία είναι οι όροι του δανεισμού από δύο διαφορετικές πηγές να μην έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>