«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μπράβο ΜΑΤ! Νενικήκατε! Τσακίσατε τα ΑμεΑ! Άξιος ο μισθός σας!

27 Σεπ 2012

Μπράβο στα ΜΑΤ! Μπράβο στα παλληκάρια μας!

Μπράβο σε αυτά τα αγνά ελληνόπουλα που υπηρετούν στα σώματα ανασφάλειας.

Με υψωμένες τις σιδηροράβδους και ενδεδυμένοι την πανοπλία τους δίνουν το σύνθημα της νίκης. Μόνο οι σάλπιγγες απομένουν για να πέσουν τα τείχη της Ιεριχούς.

του Στρατή Μαζίδη

Σπάστε την πορεία. Φοιτητές, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, σκουλήκια είμαστε όλοι.

Τσακίστε τους ανάπηρους. Άλλωστε ούτως ή άλλως κουτσοί δεν είναι; Στραβοί δεν είναι; Τσακίστε τους κι άλλο. Σπάστε τους και το άλλο πόδι. Ανάπηροι γαρ δε θα πονέσουν.

Μετά στο τέλος του μήνα πηγαίντε στο ΑΤΜ να δείτε αν κατατέθηκε ατόφιος και άθικτος ο μισθός σας. Νενικήκατε και άξια θα τον απολαύσετε. Ο μόνος άλλωστε που δεν έχει περικοπεί δύο χρόνια τώρα.

Δε χρειάζεται να πω πολλά αυτή τη φορά. Μόνο το εξής. Τα μούσκουλα, μούσκλια, muscles και τα τραπεζοειδή σώματα ντουλάπες αλά εισαγωγή από Σουηδία κτίζονται γρήγορα, εύκολα και απλά.

Το πνεύμα, η παιδεία, η αγωγή, το επίπεδο, η ψυχή, το φιλότιμο χρειάζονται χρόνια, δεκαετίες, δοκιμασίες για να σφυριλατηθούν.

Εν τέλει είστε οι μόνοι σκλαβωμένοι σε αυτή την περήφανη χώρα που αιώνες συνήθιζε να γεννά παιδιά ελεύθερα. Για αυτό ευχή και κατάρα, μη βγάλετε ποτέ αυτά τα κράνη. Κρύφτε τα πρόσωπά σας γιατί δεν αξίζει να τα φωτίζει ο ήλιος.

Πόσο ντρέπομαι αλλά και λυπάμαι συνάμα για σας…

Α! Και κάτι ακόμη. Οι εχθροί του έθνους δε βρίσκονται στους δρόμους.

http://freepen.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>