«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πατριώτες λέτε να αλληλοσφαχτούν, να αλληλοκαρφωθούν και να γλυτώσουμε;;;

Η λίστα που όζει: Οι “36” πρώην υπουργοί, βουλευτές και στελέχη που ψάχνει το ΣΔΟΕ..

“Παραιτούν” τον Ε.Μεϊμαράκη μετά τα μέτρα

27-09-2012 22:14:08

Τρεις υπουργοί Άμυνας, οι Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος και Γιάννος Παπαντωνίου, ο Ευάγγελος Μειμαράκης και ένας υφυπουργός ο Δ.Αποστολάκης, ελέγχονται από τον ΣΔΟΕ και τον οικονομικό εισαγγελέα Γ.Πεπόνη για αδικαιολόγητο, βάσει των πόθεων έσχες τους, πλουτισμό. Πέραν των γνωστών, φυσικά, Α.Τσοχατζόπουλου, Γ.Σμπώκου κλπ.

Για τους περισσότερους από τους “36” έχει ζητηθεί το άνοιγμα των λογαριασμών τους αλλά και των θυρίδων που τυχόν κατέχουν, ενώ ελέγχονται και τα περιουσιακά τους στοιχεία σε όλα τα υποθηκοφυλακεία. Σημειώνουμε επίσης την ύπαρξη και του πρώην υφυπουργού Ενέργειας Γ.Μανιάτη.

Πολλές από τις υποθέσεις αφορούν την εμπλοκή των πολιτικών προσώπων σε εξοπλιστικά προγράμματα (υπάρχουν 7 φάκελοι που ελέγχονται για εξοπλιστικά προγράμματα) για προμήθειες του δημοσίου αλλά και για καταγγελίες, ανώνυμες και επώνυμες, για αδικαιολόγητο πλουτισμό.

Να σημειώσουμε ότι επειδή ελέγχονται δεν σημαίνει ότι αναγκαστικά είναι ένοχοι ή “λαδιάρηδες”. Π.χ. ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π.Καμμένος έχει μεγάλη προσωπική περιουσία. Το ίδιο ισχύει και για τον Γ.Παπαντωνίου, πρώην υπουργό Οικονομικών και Άμυνας. Ανάλογα μπορεί να συμβαίνουν και με άλλους.

– Πάνος Καμμένος, πρόεδρος του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες».

– Νικήτας Κακλαμάνης, βουλευτής Ν.Δ.

– Αθανάσιος Νάκος, αντιπρόεδρος της Βουλής.

– Γιώργος Βουλγαράκης

– Μιχάλης Λιάπης, πρώην υπουργός Μεταφορών και Πολιτισμού.

– Άρης Σπηλιωτόπουλος, βουλευτής Β’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.

– Μιχάλης Καρχιμάκης, πρώην γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

– Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, πρώην βουλευτής της Ν.Δ.

– Νίκος Κωνσταντόπουλος, πρώην αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

– Ελισάβετ Βόζενμπεργκ, πρώην βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

– Γιώργος Ορφανός, πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης με την Ν.Δ.

– Μαρίνα Χρυσοβελώνη, βουλευτής Μαγνησίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

– Γιάννος Παπαντωνίου, πρώην υπουργός Οικονομικών και Άμυνας με το ΠΑΣΟΚ.

– Αντώνης Μπέζας, βουλευτής Θεσπρωτίας.

– Νίκος Ταγάρας, πρώην νομάρχης Κορινθίας και βουλευτής Κορινθίας με τη Νέα Δημοκρατία.

– Παναγιώτης Φασούλας, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχος Πειραιά.

– Ελπίδα Τσουρή, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υφυπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας.

– Φίλιππος Φουντής, υποψήφιος βουλευτής με τους Οικολόγους Πράσινους.

– Αλέξανδρος Βούλγαρης, πρώην βουλευτής Μαγνησίας με το ΠΑΣΟΚ.

– Λεωνίδας Τζάνης, πρώην υφυπουργός εσωτερικών με το ΠΑΣΟΚ.

– Ιωάννης Ανθόπουλος, πρώην υφυπουργός Παιδείας με το ΠΑΣΟΚ.

– Αναστάσιος Μαντέλης, πρώην υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών με το ΠΑΣΟΚ.

– Ιωάννης Σμπώκος, πρώην γενικός γραμματέςς ΥΕΘΑ. Ξεκίνησε έλεγχος κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας.

– Απόστολος Φωτιάδης, πρώην υφυπουργός Οικονομικών με το ΠΑΣΟΚ.

– Φεβρωνία Πατριανάκου, βουλευτής Λακωνίας με τη Ν.Δ.

– Νικόλαος Ανδριανόπουλος, πρώην γενικός γραμματέας υπουργείου Οικονομικών.

– Άκης Τσοχατζόπουλος, πρώην υπουργός Άμυνας.

– Φώτης Αρβανίτης, πρώην βουλευτής Φωκίδας με το ΠΑΣΟΚ.

– Δημήτρης Αποστολάκης, πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας επί κυβερνήσεως Κώστα Σημίτη.

– Χρήστος Βερελής, πρώην υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών.

– Κωνσταντίνος Λιάσκας, πρώην υπουργός

– Χρήστος Ζαχόπουλος, πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού επί Νέας Δημοκρατίας.

– Πέτρος Μαντούβαλος, δικηγόρος και πρώην βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

– Μιχάλης Χαλκίδης, πρώην βουλευτής Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία και πρώην δήμαρχος Μελίκης.

– Γιώργος Πατούλης, δήμαρχος Αμαρουσίου.

– Ίδρυμα «Καραμανλής Γ. Κωνσταντίνος», κοινωφελές ίδρυμα το οποίο ελέγχεται για κακοδιαχείριση.

Στους 32 υπό έλεγχο πολιτικούς περιλαμβάνονται και οι πρώην υπουργοί Γ. Ζανιάς, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο πρώην υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης καθώς και ο πρώην γραμματέας εξοπλισμών, επί Γ.Παπαντωνίου, Σπύρος Τραυλός.

Σε ότι αφορά τους λόγους και τις αιτίες που ερευνώνται κάποιοι από αυτούς, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πάνος Καμμένος, ελέγχεται για ακίνητα στην Ιτέα και στο Γαλαξίδι. Ο Νικήτας Κακλαμάνης, βουλευτής Ν.Δ. ελέγχεται για την περίοδο που ήταν δήμαρχος Αθηνών. Η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελία που έφτασε στα γραφεία της Δίωξης τον Ιούνιο του 2012. Ο Αθανάσιος Νάκος, αντιπρόεδρος της Βουλής ελέγχεται από το ΣΔΟΕ Θεσσαλίας μετά από καταγγελία.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, πρόεδρος της Βουλής, ελέγχεται για την γνωστή υπόθεση ξεπλύματος “μαύρου χρήματος”, όπως επίσης και οι Γιώργος Βουλγαράκης, πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, Πολιτισμού και Εμπορικής Ναυτιλίας και Μιχάλης Λιάπης, πρώην υπουργός Μεταφορών και Πολιτισμού. Η Ελισάβετ Βόζενμπεργκ, πρώην βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Η κ. Βόζενμπεργκ ελέγχεται από το 2010 κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας καθώς υπήρχαν καταγγελίες για φοροδιαφυγή. Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, βουλευτής Β’Άθηνών ελέγχεται κατόπιν καταγγελίας ιδιώτη.

Ο άλλοτε ισχυρός άνδρες του ΠΑΣΟΚ Μ.Καρχιμάκης, πρώην γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ επίσης ελέγχεται μετά από καταγγελίαγια παράνομο πλουτισμό, η οποία αναφέρει ότι κατέχει τρία ξενοδοχεία στην Ιεράπετρα τα οποία σύμφωνα με την καταγγελία, ίσως να μην είναι στο όνομά του. Για τον Γ.Παπαντωνίου διενεργείται έλεγχος τόσο στον ίδιο όσο και στη σύζυγό του. Η έρευνα ξεκίνησε στα πλαίσια εκτέλεσης εισαγγελικής παραγγελίας και βρίσκεται σε αναμονή των στοιχείων από τις τράπεζες.

Επίσης ελέγχεται και ο Αντώνης Μπέζας, βουλευτής Θεσπρωτίας πρώην υφυπουργός Οικονομικών, πουλέν του Γ.Παπανδρέου. Ελέγχεται μετά από καταγγελία που έφτασε στα γραφεία της Δίωξης. Ο Νίκος Ταγάρας, πρώην νομάρχης Κορινθίας και βουλευτής Κορινθίας με τη Νέα Δημοκρατία. ελέγχεται από το Σ.Δ.Ο.Ε. Πελλοπονήσου από τις 14 Οκτωβρίου 2011.

Ο Παναγιώτης Φασούλας, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχος Πειραιά, ελέγχεται κατόπιν καταγγελιών που έφτασαν στη Δίωξη. Ελπίδα Τσουρή, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υφυπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας. Ελέγχεται από το Σ.Δ.Ο.Ε. Βορείου Αιγαίου για την περίοδο που ήταν βουλευτής.

Ο Φίλιππος Φουντής, υποψήφιος βουλευτής με τους Οικολόγους Πράσινους, ελέγχεται από το Σ.Δ.Ο.Ε. Θεσσαλίας. Η έρευνα ξεκίνησε στις 23 Απριλίου 2012 και βρίσκεται στο στάδιο σύνταξης της έκθεσης ελέγχου. Αλέξανδρος Βούλγαρης, πρώην βουλευτής Μαγνησίας με το ΠΑΣΟΚ. Ελέγχεται από το Σ.Δ.Ο.Ε. Θεσσαλίας ενώ η έρευνα βρίσκεται στο στάδιο συλλογής στοιχείων.

Ο Λεωνίδας Τζάνης, πρώην υφυπουργός εσωτερικών με το ΠΑΣΟΚ. Ελέγχεται από το Σ.Δ.Ο.Ε. Θεσσαλονίκης. Η έρευνα ξεκίνησε στις 31 Μαΐου 2012 και βρίσκεται στο στάδιο ανοίγματος τραπεζικών λογαριασμών και ανάλυσης του «πόθεν έσχες».

– Ιωάννης Ανθόπουλος, πρώην υφυπουργός Παιδείας με το ΠΑΣΟΚ. Η έρευνα ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2012 και προέκυψε εξ’ αιτίας της εμπλοκής του, ως δικηγόρου, σε διάφορες εταιρείες, για τις οποίες η υπηρεσία διενεργεί ελέγχους στα πλαίσια συγκεκριμένης έρευνας που διεξάγει. Έχει ζητηθεί ο έλεγχος των τραπεζικών λογαριασμών και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο συλλογής στοιχείων.

– Αναστάσιος Μαντέλης, πρώην υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών με το ΠΑΣΟΚ. Διενεργήθηκε φορολογικός έλεγχος και έλεγχος των τραπεζικών του λογαριασμών στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης Siemens.

Ο Απόστολος Φωτιάδης, πρώην υφυπουργός Οικονομικών με το ΠΑΣΟΚ ελέγχεται μετά από καταγγελία για παράνομο πλουτισμό. Κατόπιν αυτής εκδόθηκε εντολή έρευνας. Ελέγχονται τα εισοδήματα και οι δαπάνες που έχει πραγματοποιήσει κατά τα έτη 2000-12 καθώς και η περιουσιακή του κατάσταση βάσει των δηλώσεων Ε9 που έχει υποβάλλει.

Έχουν ζητηθεί στοιχεία και για τις μετακινήσεις των τραπεζικών του λογαριασμών και τα αποτελέσματα αναμένονται. Φεβρωνία Πατριανάκου, βουλευτής Λακωνίας με τη Ν.Δ. Ελέγχεται κατόπιν καταγγελίας προς το Σώμα Επιθεωρητών ΣΕΕΔ. Έχει ζητηθεί άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών από τα τραπεζικά ιδρύματα και τα αποτελέσματα αναμένονται.

– Νικόλαος Ανδριανόπουλος, πρώην γενικός γραμματέας υπουργείου Οικονομικών και πανίσχυρος επί υπουργίας Γ.Αλογοσκούφη. Κανόνιζε όλες τις τοποθετήσεις διευθυντών εφοριών.

“Παραιτούν” τον Ε.Μεϊμαράκη μετά τα μέτρα

27-09-2012 20:24:13

“Παραιτούν” οριστικά τον Ε.Μεϊμαράκη από πρόεδρο της Βουλής, αμέσως μετά την ψήφιση των μέτρων – όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές της κυβέρνησης – λόγω του σκανδάλου ξεπλύματος μαύρου χρήματος, στο οποίο τον εμπλέκουν.

Φυσικά ο Ε.Μεϊμαράκης δεν πρόκειται να προεδρεύσει σε καμία από τις συνεδριάσεις στις οποίες θα ψηφιστούν τα μέτρα. Υποψήφιοι διάδοχοι για την θέση του προέδρου της Βουλής είναι οι Κ.Τασούλας και Π.Παυλόπουλος. Την τελική απόφαση επιλογής του νέου προέδρου της Βουλής θα την λάβει προσωπικά ο Α.Σαμαράς.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>