«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κύριε Τέντα παρά λίγο Ντι Πιέτρο!!! Τι μας λέει αυτός παρακάτω; Εσύ διατάζεις να συλληφθούν και να εκτελεστούν αυτοί που δημοσιοποίησαν την λίστα και αυτός δίνει εντολή γράφοντας στα παπάρια του τον παρά λίγο Ντι Πιέτρο!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012 17:08

Μεϊμαράκης προς Ρουπακιώτη: Να δημοσιοποιηθεί επίσημα η λίστα του ΣΔΟΕ

Μεϊμαράκης προς Ρουπακιώτη: Να δημοσιοποιηθεί επίσημα η λίστα του ΣΔΟΕ

Επιστολή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, έστειλε ο πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με την οποία του ζητά να μεριμνήσει, ώστε να δημοσιοποιηθεί η λίστα του ΣΔΟΕ.

Ειδικότερα, στην επιστολή αναφέρεται ότι «λόγω των συνθηκών, τις οποίες η χώρα αντιμετωπίζει και της ευρείας δημοσιότητας των πρόσφατων περιστατικών που σχετίζονται με τα φερόμενα -από διαρροές- ως εμπλεκόμενα σε ελέγχους του ΣΔΟΕ πολιτικά πρόσωπα, παρακαλούμε, μετά από σχετική ομόφωνη απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, που σας διαβιβάζεται, να μεριμνήσετε, ώστε να δημοσιοποιηθούν όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με τις ως άνω υποθέσεις».

Πέραν αυτών, συνεργάτες του προέδρου της Βουλής σχολιάζουν πως «επειδή με τις επιλεκτικές διαρροές δημιουργείται νοσηρό κλίμα και όλοι οι βουλευτές μένουν αθωράκιστοι σε οποιονδήποτε θέλει να τους πλήξει προσωπικά ή να πλήξει το Κοινοβούλιο σε μία περίοδο που καλούμαστε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, θα πρέπει να δημοσιοποιούνται όλα. Διότι, δεν είναι δυνατόν ο καταγγέλλων να κάνει χρήση απορρήτων εγγράφων ατιμώρητος και ο καταγγελλόμενος να μην έχει πρόσβαση ούτε στο φάκελο».

Σε μια παράλληλη εξέλιξη, τη διενέργεια κατεπείγουσας εισαγγελικής έρευνας για τη διαρροή της λίστας με τα ονόματα των 36 πολιτικών προσώπων που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ ζητά και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ι. Τέντες, με σχετική παραγγελία του προς την προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Ελένης Ράικου.

Αντίστοιχη παρέμβαση έκανε και ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης, ο οποίος επίσης διέταξε έρευνα για τη διαρροή της λίστας και την αναζήτηση όσων ευθύνονται γι’ αυτό. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Αντιδρώντας στη διαρροή της λίστας με τα 36 ονόματα, ο ένας μετά τον άλλο οι πολιτικοί, των οποίων το όνομα φιγουράρει στη λίστα με τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε υποθέσεις παράνομου πλουτισμού, διατυπώνουν τις αντιδράσεις τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Όσον αφορά ειδικότερα στα περιουσιακά στοιχεία του προέδρου της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αυτά εμφανίζονται σε σταθερή ευθεία γραμμή, καθώς από το 1989 έως και σήμερα δεν παρουσιάζουν εντυπωσιακές αποκλίσεις.

Συγκεκριμένα, τόσο η ακίνητη περιουσία (οι όποιες μεταβολές οφείλονται σε κληρονομιά από τον πατέρα του) όσο και το χαρτοφυλάκιό του (μετοχές, ομόλογα κλπ) δεν αφήνουν υπόνοιες για περίεργο πλουτισμό.

http://dailynews24.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>