«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κανένας (Αντόνιο Ντι Πιέτρο) εισαγγελέας στην Ελλάδα δεν υπάρχει;;;

Δεινός επενδυτής ο Σμπώκος, επένδυσε 40 εκ. ευρώ και τα διπλασίασε!!!

Δεινός επενδυτής ο Σμπώκος, επένδυσε 40 εκ. ευρώ και τα διπλασίασε!!!

Με ιδιαίτερα βαρύ κατηγορητήριο το οποίο κάνει λόγο για «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος», σχεδόν 40 εκατομμυρίων ευρώ, που κατάφερε μάλιστα να αυξήσει σε 80 εκατομμύρια ως περιουσιακά στοιχεία, θα απολογηθεί στις 5 Οκτωβρίου ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, ο πρώην γενικός διευθυντής Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Γιάννης Σμπώκος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του, από τις αρχές του 2000 μέχρι και τις 16 Απριλίου του 2010, ο κ. Σμπώκος κατείχε και απέκρυψε το ποσό του 1.000.000 ευρώ γνωρίζοντας ότι προέρχεται από το έγκλημα της παράνομης δωροδοκίας του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου. Επίσης, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, από το 1998 μέχρι τον Απρίλιο του 2010 κατείχε και διαχειρίστηκε μέρος του ποσού της παράνομης περιουσίας, τουλάχιστον 40.000.000 ευρώ, γνωρίζοντας ότι προέρχεται από δωροδοκίες του πρώην υπουργού, με σκοπό την απόκρυψη της παράνομης αυτής προέλευσης, με εκτιμώμενη απόδοση εκ της διαχείρισης αυτής το έτος 2010 περί τα 80.000.000 ευρώ.

Στα χέρια του ανακριτή βρίσκονται πάντως και νέα πορίσματα του ΣΔΟΕ ύστερα από ελέγχους στους τραπεζικούς λογαριασμούς τόσο της κόρης του πρώην υπουργού, Αρετής Τσοχατζοπούλου η οποία θα απολογηθεί συμπληρωματικά το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου όσο και της πρώην συζύγου του Γκούντρουν Μολντενάουερ. Όσον αφορά την Αρετή Τσοχατζοπούλου τα πορίσματα αναφέρονται σε αναλήψεις για την αγορά ακινήτων, οι οποίες ωστόσο δεν προκύπτουν από τις κινήσεις των λογαριασμών, αλλά και καταθέσεις που δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματα που η ίδια δήλωνε. Ενδεικτικά, για τις αγορές των δύο ακινήτων επί της οδού Κεφαλληνίας αξίας 32.212.943 δρχ και 395.155 ευρώ αντίστοιχα, από την Αρετή Τσοχατζοπούλου, όπως αναφέρεται στο πόρισμα, στους τραπεζικούς της λογαριασμούς δεν προέκυψαν οι τραπεζικές αναλήψεις που η κατηγορουμένη ισχυρίστηκε ότι έκανε.

Το ενδιαφέρον των αρχών συγκεντρώνουν όμως και οι τραπεζικοί λογαριασμοί της πρώην συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου. Σύμφωνα με τα πορίσματα του ΣΔΟΕ οι κινήσεις των λογαριασμών της Γκούντρουν Μολντενάουερ- Τσοχατζοπούλου δεν αντιστοιχούν στα εισοδήματα που η ίδια δήλωνε ενώ σε κάποιες περιπτώσεις παρατηρούνται κενά, καθώς για παράδειγμα δεν βρέθηκε καν τμήμα από τα 65 εκατ. δρχ. που πουλήθηκε ακίνητο το οποίο φέρεται να είχε εξ ημισείας με τον Ακη Τσοχατζόπουλο. Επιπλέον βρέθηκαν 43 τραπεζικές κινήσεις συνολικής αξίας 563.312 ευρώ από το 1997 μέχρι το 2009. Όπως αναφέρεται στο πόρισμα από τις δηλώσεις του 2002 έως 2012 δηλώνει ποσά που προέρχονται από διατροφή που της καταβάλει ο σύζυγός της ενώ από το 1994 μέχρι το 2002 τα εισοδήματά της είναι πενιχρά.

“Παρουσιάζει ποσά που δεν δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματά της έως και την χρήση του 2002. Ο έλεγχος τεκμαίρεται ότι αποτελούν μέρος των εισοδημάτων του συζύγου της πριν χωρίσουν. Από τη χρήση 2003 έως σήμερα δηλώνει εισοδήματα 243.000 ευρώ που προέρχονται από διατροφή συζύγου της. Το εισόδημα αυτό δικαιολογεί το ύψος των καταθέσεών της για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα», αναφέρεται στο πόρισμα.

Καταθέτοντας στον ανακριτή ο προϊστάμενος της 19ου τμήματος του ΣΔΟΕ πάντως διευκρίνισε ότι τόσο η αγορά του ακινήτου επί της οδού Άγγελου Σικελιανού στο Παλαιό Ψυχικό το 1998 με αντικειμενική αξία 75.285.041 δρχ όσο και η συνιδιοκτησία δυο αγροτεμαχίων τα οποία αγοράστηκαν στην Κινέζα Κόρφου Κορινθίας έναντι 3 εκατ. δρχ δεν δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματά της.

http://dailynews24.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>