«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΙΚΑ

(Ί)δρυμα – (Κ)ολασμένων – (Α)νθρώπων!

Τι ωραίο κτήριο αναφώνησα χαλάλι τα λεφτά της ανακαίνισης!

Μπορεί να έφαγαν οι εργολάβοι τον αγλέορα αλλά είμαστε  σαν άνθρωποι!

Μπαίνω μέσα λέω τι ησυχία υπάρχει μπράβο τα ρύθμισαν όλα! Άμα θέλουν λειτουργούν όλα στην εντέλεια!

Πρώτα πατιόντουσαν στην αιμοδοσία, στα κουπόνια  και στους γιατρούς, τώρα ήρεμα, άκρα του τάφου σιωπή, μπράβο‼!

Μονολογούσα και σκεπτόμουν τα παραπάνω και έφτασα με την γυναίκα μου στον γιατρό, ρωτώ είναι κανένας μέσα μου λένε ναι και έκατσα να περιμένω, της λέω της γυναίκας μου εγώ πάω σε μια δουλειά και θα γυρίσω, έτσι και έγινε. Μετά από μια ώρα γύρισα και είδα τα ίδια άτομα να περιμένουν αλλά δεν ήταν στην ίδια κατάσταση. Ήταν κατακόκκινοι ιδρωμένοι και έτοιμοι να εκραγούν, κοιτούσε ο ένας τον άλλον έτοιμοι να σκοτωθούν!

 Μετά από πολύ σκέψη τόλμησα να ρωτήσω τι συμβαίνει έπαθε τίποτα ο γιατρός;  Όχι μου λένε το σκυλοβαράνε μέσα, ποιος ξέρει είναι μια ώρα μέσα και δεν έχει βγει! Ο κόσμος είναι έτοιμος να εκραγεί, άλλος να λιγοθυμήσει, έκανε και μια διαβολοζέστη και όπως ήταν σε ένα κλειστό μέρος στο τέλος ενός διαδρόμου έλεγες ότι έκαναν μπάνιο ή έκλαιγαν! Ερκοντίσιον υπάρχει αλλά ήταν  κλειστό!

  Μια ώρα η γυναίκα μου μέσα στην γιατρό ρε τι γίνεται εκεί μέσα σκέφτηκα, περίεργο αυτό, οι υπόλοιποι ασθενείς με κοίταζαν σαν και να ήμουν ο μοναδικός υπεύθυνος για όλα τα βάσανά τους επειδή μέσα στην γιατρό ήταν η γυναίκα μου! Πήγα ποιο πέρα και έκανα ότι δεν καταλαβαίνω και περίμενα, ήμουν έτοιμος να μπουκάρω στην γιατρό όταν άνοιξε η πόρτα και να σου η γυναίκα μου κατακόκκινη , ιδρωμένη, νευριασμένη! Τι έγινε ρε γυναίκα εκεί μέσα μια ώρα;

 «Το σύστημα Κώστα.» «Τι το σύστημα;» «Να την ώρα που η γιατρός εζήταγε από το σύστημα να μου γράψει εξετάσεις, το σύστημα έπεφτε! Άντε πάλι από την αρχή! Το σύστημα επέτρεπε όποιες εξετάσεις ήθελε αυτό, η γιατρός επέμενε αφού πρέπει να κάνω συγκεκριμένες εξετάσεις και το σύστημα αρνιότανε και έπεφτε! Τελικά δεν μπόρεσε να μου γράψει όλες τις εξετάσεις! Να ήταν μόνο αυτό, το ίδιο και χειρότερο έγινε με τα φάρμακα όταν τόλμησε να μου τα γράψει, δεν μου τα έγραψε όλα! Αφού το σύστημα είναι τραμπούκος και όταν νευριάσει κλείνει το κύκλωμα, πέφτει έτσι το έλεγε η γιατρός! Λέω και εγώ θα φταίει η ημέρα,  όχι μου λέει η γιατρός αυτό συμβαίνει δυο μήνες τώρα, τα  νεύρα μας έχουν γίνει κουρέλια!  Καλά της λέω θα κατέβω κάτω να κλείσω άλλη ημέρα να ξανά έρθω , χα, χα, χα μου λέει η γιατρός δεν μπορείς να κλείσεις γιατρό, γιατί της λέω; Το έκλισαν το μαγαζί, μόνο με το τηλέφωνο, τα έδιωξαν τα κορίτσια! Σχόλασαν τα κορίτσια κατά διαταγή των εταιριών που ανέλαβαν για να έχουν δουλειά οι τηλεφωνικές εταιρίες! Και τι θα κάνω εγώ με τις εξετάσεις γιατρέ; Όπως θα έμαθες μου λέει, το μικροβιολογικό το κλίσανε  θα πας έξω να κάνεις τις εξετάσεις  μόνο αυτές που σου έγραψα και θα πληρώσεις συμμετοχή, τις άλλες θα τις πληρώσεις όλες! Και με τα φάρμακα; Και αυτά όσα δεν μπόρεσα να στα γράψω θα πας έξω να τα αγοράσεις  χωρίς συμμετοχή και  θα τα πληρώσεις όλα από την τσέπη σου!

Φεύγοντας άρχισα να βρίζω και να μονολογώ, να γιατί υπάρχει του τάφου σιωπή στο ΙΚΑ!

 Τώρα μπορεί να γίνει το ΙΚΑ πολυτελή γραφείο κηδειών, δεν χρησιμεύει για  τίποτα άλλο‼!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>