«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; (Ή XΡΥΣΑ ΑΥΓΑ)!!!

Πατριώτες μετά από την χθεσινή εξέλιξη των επεισοδίων στην απεργία που μου έστελναν μηνύματα ότι η χρυσή αυγή στηρίζει τον Σαμαρά δήθεν βρίζοντάς τον αλλά σαμποτάρει εγκλωβίζοντας ότι καθαρό πατριωτικό Έμψυχο ανθρώπινο  Υλικό υπάρχει στην Ελλάδα. Και ότι το δεκανίκι του Σαμαρά και όλου του κατεστημένου είναι Η χρυσή αυγή, μου ήρθε το παρακάτω!

Πατριώτες Έλληνες δεν υπάρχει τίποτα Ελληνικό μέσα στην βουλή και οι 300 είναι προδότες! Μόνο η λαϊκή επανάσταση μαζί με τον στρατό μας σώζει!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ. Η Ζαρούλια,σύζυγος Μιχαλολιάκου,κάνει ερώτηση υπέρ επιχειρηματιών!

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ

ΙΕ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΣΥΝΟΔΟΣ Α΄

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ΚΑ΄

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Αθήνα, σήμερα στις 6 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09.38΄ συνήλθε στην Αίθουσα των συνεδριάσεων του Βουλευτηρίου η Βουλή σε ολομέλεια για να συνεδριάσει υπό την προεδρία του Δ’ Αντιπροέδρου αυτής κ. ΙΩΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ιωάννης Δραγασάκης): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αρχίζει η συνεδρίαση.

Παρακαλείται ο κύριος Γραμματέας να ανακοινώσει τις αναφορές προς το Σώμα.

(Ανακοινώνονται προς το Σώμα από την κ. Ραχήλ Μακρή, Βουλευτή Κοζάνης, τα ακόλουθα:

Α. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΩΝ (22 Αναφορές)

12) Η Βουλευτής Β΄ Αθηνών κ. ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ κατέθεσε αναφορά με την οποία  η ΄Ενωση Επιχειρηματιών Σταθμών Αυτοκινήτων Νομού Αττικής εκφράζει την αντίθεσή της στη λειτουργία παράνομου πάρκινγκ στο Δήμο Νέας Ιωνίας και αιτείται την εξεύρεση βιώσιμης λύσης για τη χρηματοδότηση σχετικού προγράμματος.

Υπηρέτης πολλών αφεντάδων.

Για άλλη μια φορά,η Χρυσή Αυγή,παίρνει το μέρος επιχειρηματικών συμφερόντων. Και μάλιστα τα υπερασπίζεται,στα πλαίσια του κοινοβουλευτικου ελέγχου. Έχουν λυθεί όλα τα θέματα της ελληνικής κοινωνίας και οι φασίστες ασχολουνται με τον Παστίτσιο στο Φέισμπουκ και τα προβλήματα και την χρηματοδότηση,της ΄Ενωσης Επιχειρηματιών Σταθμών Αυτοκινήτων Νομού Αττικής.

Για την ιστορία ο ιδιώτης επιχειρηματίας,είδε ότι το πάρκινγκ,λόγω κρίσης δεν έχει δουλειά και τα έβαλε με τον Δήμο Νέας Ιωνίας που διαθέτει έναν δωρεάν χώρο για τους δημότες. Έφτασε ο ιδιώτης,μέχρι τον Συνήγορο Της Επιχείρησης (ναι,έχουμε και απ’αυτό τώρα) και διαμαρτυρήθηκε για αθέμιτο ανταγωνισμό επειδή ο Δήμος δεν χρεώνει τους δημότες!!

Σκεφτείτε δηλαδή,να πάει αύριο ένα super market,να διαμαρτυρηθεί για τα κοινωνικά παντοπωλεία του Δήμου ή τα ταξί για την δωρεάν δημοτική συγκοινωνία. Ας σκεφτούμε επίσης το ενδεχόμενο,στο κοντινό μέλλον,οι εταιρείες εμφιαλωμένων νερών,να κυνηγήσουν την Ευδαπ,γιατί δίνει φτηνό νεράκι απ τις βρύσες των σπιτιών μας.

Αυτό δεν είναι βέβαια και πολύ σίγουρο να συμβεί. Το μόνο σίγουρο είναι όμως,ότι αν συμβεί,η Κα Ζαρούλια,ο κος Μιχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή,θα τους συμπαρασταθούν,συν γυναιξί και τέκνοις!

Η κα Ζαρούλια έβγαλε απόφαση.

Έχει ενδιαφέρον οτι η κα Ζαρούλια,χαρακτηρίζει το πάρκινγκ “παράνομο”,ενώ η υπόθεση εκκρεμεί στα δικαστήρια. “Νέα ήθη” εισάγουν οι Χρυσαυγίτες,σε όλα τα επίπεδα…

Είναι ενδεικτικό ότι στο υπόμνημά του προς την πταισματοδίκη Αθηνών ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Κώστας Μανιάτης,σημειώνει πως ο Δήμος δεν ασκούσε επιχείρηση πάρκινγκ, καθώς το συγκεκριμένο δημοτικό χώρο που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Νέας Ιωνίας, τον είχε αφήσει σε κοινή χρήση, χωρίς να παίρνει χρήματα. (Δηλαδή δωρεάν,άρα έγκλημα καθοσιόσεως για τους νεοφιλελεύθερους και τους υπηρέτες τους),

Επίσης,πρόκειται για έναν χώρο και το οποίο η μια πλευρά τον θεωρεί πάρκινγκ, η δε Νομική Υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής δεν το θεωρεί, ενώ η πολεδομία Βορείου Τομέα γνωματεύει ότι δεν χρειάζεται περίφραξη επειδή η παρεχόμενη υπηρεσία είναι δωρεάν!

Άρα,με απλά λόγια,δεν ασκείται επιχείρηση εκμετάλλευσης σταθμού αυτοκινήτων στον επίμαχο χώρο από το Δήμο Νέας Ιωνίας και εφαρμόζονται πλήρως οι διατάξεις της πολεοδομικής νομοθεσίας που ορίζουν τα σχετικά με την επιβολή κυρώσεων για παράνομη στάθμευση γηπέδου. Οι διατάξεις αυτές εφαρμόζονται με ευθύνη της πολεοδομικής υπηρεσίας,η οποία δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα,καθώς όλα είναι σύννομα.

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Ενότητα για την Νέα Ιωνία.

 Η δημοτική παράταξη Ενότητα για τη Νέα Ιωνία,η οποία έχει αναλάβει την δημοτική αρχή, έβγαλε ανακοίνωση για το θέμα,όπου σε ένα χαρακτηριστικό της απόσπασμα,διαβάζουμε:

“Πληροφορούμε τους κ Χρυσαυγίτες ότι η Νέα Ιωνία έχει σοβαρότατα κοινωνικά προβλήματα και ότι ο Δήμος προσπαθεί στο μέτρο των δυνάμεών του να τα επιλύσει. Να τους πληροφορήσουμε ότι λειτουργεί κοινωνικό παντοπωλείο σε σταθερή βάση για 1.200 συμπολίτες μας. Ο Δήμος λειτουργεί παιδικούς σταθμούς, κατασκήνωση, δημοτική συγκοινωνία δωρεάν στην δύσκολη αυτή εποχή. Και μέλημά του είναι η διατήρηση αυτών των λίγων -σε σχέση με τις ανάγκες του Ιωνιώτικου λαού- παροχών.

 Η Χρυσή Αυγή λοιπόν στη Νέα Ιωνία έδειξε ποιον πραγματικά υπερασπίζεται, διάλεξε να κάνει επερώτηση στη Βουλή για να υπερασπίσει την κερδοφορία της επιχείρησης του κ Καυκαλέτου. Δικαίωμά της. Πάντως, εάν κάποια στιγμή οι οδηγοί της πόλης στην είσοδο του ΟΤ 150 βρούνε καμιά κόκκινη κορδέλα και αρχίσουν να βλαστημάνε, ψάχνοντας στα τετράγωνα γύρω γύρω για στάθμευση δύο λύσεις έχουν: Ή να πάνε στην οδό Αλατσάτων και να πληρώσουν στον κ. Καυκαλέτο, ή να ζητήσουν εξηγήσεις από τη Χρυσή Αυγή. Μόνο στον Δήμο να μην διαμαρτυρηθούνε.

 Η επιχείρηση του κ. Καυκαλέτου, την προστασία της οποίας ανέλαβε η Χρυσή Αυγή, με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, λειτουργεί χωρίς εγκεκριμένη άδεια -έχει ανασταλεί η άδεια λειτουργίας της για σωρεία παραβάσεων, όπως ότι δεν ηλεκτροδοτείται από τη ΔΕΗ, αλλά από γεννήτρια, για έλλειψη άδειας από την Πυροσβεστική, για μη νόμιμη άδεια λειτουργίας των ανελκυστήρων της.

 Το γεγονός ότι μια επιχείρηση με τέτοιες παραβάσεις εγκαλεί τον Δήμο και βρίσκει σύμμαχο τη Χρυσή Αυγή αφήνεται στην κρίση των πολιτών της Νέας Ιωνίας.”

http://lefteria-news.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>