«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι στρατιωτικοί στην Ελλάδα μπέρδεψαν την γραβάτα με το σώβρακο!!! Και αγοράζουν ποδίτσες για την κουζίνα!

Ρε Κανελλόπουλε μου λένε, μην φθείρεσαι δεν τους ταρακουνάς τους καραβανάδες με τίποτα!

Είναι η γενιά των στρατιωτικών που φοράνε παντόφλες ροζ με βρακάκια πουά και στρατιωτικές μπότες για μαζοχισμό!

Είναι πιστοί στην γυναίκα τους και στο σύνταγμα!

Και τον λαό;

Ποιο λαό αυτόν που αναφέρει το σύνταγμα σαν κυρίαρχο;

Ναι αυτόν λέω!!!

Το σύνταγμα το έλεγε! Γιατί σήμερα το έχουν για να σκουπίζουν τον κώλο τους!

Μα… Ξέρω ότι υπάρχουν αξιωματικοί δημοκράτες και πατριώτες που πληγώνονται με την κατάντια της Ελλάδος και του Ελληνικού λαού.

Ναι σίγουρα υπάρχουν μόνο που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού!

Ρε Κανελλόπουλε που τον είδες τον στρατό; Δούλεψε ποτέ η αξιοκρατία; Από τον στρατηγό μέχρι τον φαντάρο; Πότε έγιναν αξιοκρατικές προαγωγές; Εδώ το μόνο που γίνετε στον στρατό είναι ο κομματικός αποκεφαλισμός των δημοκρατικών αξιωματικών που έχουν δειχθεί ως εχθροί του στρατεύματος από τα πολιτικά και στρατιωτικά κατακάθια!  Πως λοιπόν να υπάρχουν δημοκρατικοί αξιωματικοί πιστοί στο σύνταγμα και τον Ελληνικό λαό;

Σε θέματα που είναι καθαρά στρατιωτικά, Καράβια που καίγονται, ταχύπλοα που πυροβολούν τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις έτσι για πλάκα, υποβρύχια που γέρνουν, ελικόπτερα που πέφτουν λόγο ανταλλακτικών, στρατόπεδα που τα κλείνουν για να σπιτώσουμε τους δολοφόνους λαθρομετανάστες. Συνδικαλισμός στο στράτευμα αν θα πολεμήσουν τον εχθρό γιατί παίρνουν λίγα ευρώ! Δεν θα έπρεπε να έχουν τραβήξει το αυτί των πολιτικών;;;

Άρα φίλε μου τι μας μένει; Μόνο ο λαός, η λαϊκή επανάσταση;

Άστο Κανελλόπουλε η επανάσταση θα γίνει από την Ιταλία, όπως είχε γίνει στην Γαλλία!

Εμείς φίλε μου την μόνη επανάσταση που θα κάνουμε είναι μην κλείσουν τα μαγαζιά με τις μετοχές, το νέο άθλημα παραγωγικό!!! Φύγανε από τα καφενεία και τα Ιντερνάδικα και παίζουν Κίνο και μετοχές δεν προκάμουν για επανάσταση!!!

Κανελλόπουλε βγες έξω από το σπίτι σου και πέσμου αφού τους κοιτάξεις καλά και μιλήσεις μαζί τους, με ποιους θα κάνεις την επανάσταση; Ακόμα έχει λεφτά η μεσαία τάξη και δεν την ενδιαφέρει αν παρακάτω πεθαίνουν, αυτοκτονούν, καταστρέφονται, διαλύετε ο κοινωνικός ιστός, το κράτος! Όταν αγγίξει την μεσαία τάξη η πείνα, τότε ετοιμάσου (αν ζεις) για επανάσταση!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>