«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ, ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ – ΦΩΤΙΑ

top-secret

*Του Θύμιου Καλαμούκη

Η στήλη , επιβεβαιώνοντας και τον ενημερωτικό της χαρακτήρα , είναι στην ευχάριστη θέση να δημοσιεύσει non paper που έφτασε στα χέρια της ύστερα από ενδελεχή έρευνα , δηλαδή τυχαία ! Φέρει ημερομηνία 30/8/2012 , είναι χαρακτηρισμένο ως << άκρως απόρρητο >> και αφορά τις προτάσεις των επιτελών των τριών κομμάτων που στηρίζουν την τρέχουσα κυβέρνηση . Απευθύνεται στο γραφείο της Τρόικας . ( Τα σχόλια σε παρένθεση είναι της Ελληνοφρένειας , ύστερα πάντα από ενδελεχή έρευνα . ..)

Προτάσεις άμεσης απόδοσης :

–          Εκτέλεση διά τουφεκισμού συνταξιούχων άνω των 75 ετών των ταμείων ΝΑΤ , ΟΓΑ , και Δημοσίου . ( Με το συγκεκριμένο μέτρο διαφωνεί η ΔΗΜΑΡ , προτείνοντας να εξαιρεθούν οι συνταξιούχοι ΟΓΑ και αντί τυφεκισμού να προτιμηθεί απαγχονισμός . )

–          Μείωση μισθού σε όλους τους υπαλλήλους ΔΕΚΟ ( ΔΕΗ , ΟΤΕ , ΕΥΔΑΠ κτλ . ) σε ποσοστό 95% . ( Με το συγκεκριμένο μέτρο διαφωνεί το ΠΑΣΟΚ προτείνοντας αντί της περικοπής των μισθών , να προτιμηθεί η περικοπή των ίδιων των εργαζομένων . Η ΔΗΜΑΡ ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί με σαφήνεια επί του θέματος , μέχρις ότου διευκρινιστεί αν η περικοπή ανθρώπων θα είναι κάθετη ή οριζόντια . )

–          Καθιέρωση έκτακτου φόρου για τους Υδροχόους . ( Ο περίφημος << ζωδιακός φόρος του Υδροχόου >> σύμφωνα με τον οποίο όλα τα ζώδια θα πληρώνουν 2% επί των ακαθαρίστων αποδοχών τους , πλην των Υδροχόων , που θα πληρώνουν όσο οι Ζυγοί και το Ταύροι μαζί . Με το φόρο αυτό , όπως καταλαβαίνετε , διαφωνεί κάθετα η ΔΗΜΑΡ , προτείνοντας να εξαιρεθούν και οι Κριοί , ή τουλάχιστον όσοι έχουν ωροσκόπο στην παρθένο . Το τελευταίο είναι για τον Φ. Κουβέλη θέμα κόκκινης γραμμής . )

–          Έκτακτη εισφορά για όλους τους ανέργους . ( Το μέτρο αφορά όσους δεν εργάστηκαν τους τελευταίους 6 μήνες . Προβλέπεται η καταβολή από τους ίδιους τους ανέργους <<μηνιαίου τέλους Ανεργίας >> , το οποίο θα είναι 50 λεπτά την ημέρα . Οι ποινές για τους παραβάτες θα είναι αυστηρές , π.χ. υποχρεωτική ακρόαση επί 12ώρου , του νέου cd του Γιώργου Νταλάρα . Με το μέτρο διαφωνεί η ΝΔ , γιατί ακόμα δεν γνωρίζει κάτι σχετικό , αφού είναι μια κοινή πρόταση – έκπληξη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ . )

–          Καθιέρωση του ουρομετρητή για όλους τους Έλληνες και της Ελληνίδες από 1ης Οκτωβρίου . ( Πρόκειται για μια συσκευή , ανιχνευτή – μετρητή που τοποθετείται στη λεκάνη της τουαλέτας και μετρά τα λίτρα ούρων των μελών της οικογένειας και τις ημερήσιες επισκέψεις αυτών στην τουαλέτα . Είναι μια ευρεσιτεχνία γερμανικής προέλευσης και αναμένεται να αποδώσει άμεσα ρευστό στα κρατικά ταμεία . Οι συσκευή του κάθε σπιτιού θα επικοινωνεί με ένα κέντρο καταγραφής και τεκμηρίωσης το οποίο θα καταμετρά τα λίτρα ούρων κάθε μέλους της οικογένειας και θα αποστέλλει εβδομαδιαίους λογαριασμούς . Με το μέτρο συμφωνούν και τα τρία κόμματα . Η ΔΗΜΑΡ όμως έχει προτείνει να τοποθετηθούν ανάλογες συσκευές και στα wc των σπιτιών , ώστε να παταχθεί και η ουροδιαφυγή των επισκεπτών ) .

–          Θέσπιση φόρου Ξενίου Διός . ( Πρόκειται για έναν νέο φόρο , με το όνομα << Ξένιος Ζεύς >> . Ο τρόπος υπολογισμού του θα είναι πολύ απλός . Για κάθε έναν αλλοδαπό που θα συλλαμβάνουν οι αρχές , θα συλλαμβάνεται και ένας καθαρόαιμος Έλληνας που τυχαίνει να βρίσκεται στην περιοχή της σύλληψης . Εκτιμάται ότι με αυτό το μετρό δεν θα υπάρξει απολύτως κανένα θετικό αποτέλεσμα στο δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας . Με το μέτρο διαφωνεί έντονα ο Γρηγόρης Ψαριανός , τις ζυγές μέρες . )

–          Καθιέρωση φόρου βαδίσματος πεζοδρομίων . ( Το μέτρο αφορά όσους βαδίζουν στα πεζοδρόμια της πόλης . Σύμφωνα με εκτιμήσεις της τρόικας καθημερινά χρησιμοποιούν τα πεζοδρόμια της Αθήνας περίπου 3 εκ . κάτοικοι . Προτείνεται λοιπόν ο ομώνυμος φόρος πεζοδρομίου , ο οποίος θα είναι 0,20 λεπτά για κάθε 10 μέτρα πεζοδρομίου που χρησιμοποιήθηκε . Το μέτρο αναμένεται να αποδώσει άμεσα 2 δις . ευρώ , τα οποία θα ριφθούν και αυτά χωρίς αποτέλεσμα στην ατέλειωτη τρύπα των ελλειμμάτων . Τα επιτελεία των τριών κομμάτων είναι απολύτως σύμφωνα με το συγκεκριμένο μέτρο , ενώ απομένει να βρεθεί ο τρόπος υπολογισμού και καταμέτρησης των χρηστών των πεζοδρομίων . Η ΔΗΜΑΡ και ο Μανόλης Καψής προτείνουν το μέτρο νε έχει αναδρομική ισχύ από την αρχή του χρόνου . )

–          Έκτακτο τέλος άλλης ζωής . ( Πρόκειται για ένα φόρο που αφορά τους πάντες γιατί έχει να κάνει με το θάνατο , που επίσης αφορά τους πάντες . Ο υπολογισμός του είναι λίγο περίπλοκος και γίνεται με έναν μαθηματικό τύπο ο οποίος υπολογίζει το φόρο του καθενός , ανάλογα με τα χρόνια ζωής και τα προβλήματα υγείας . Για παράδειγμα , ηλικιωμένος με καρδιά , θα πληρώνει φόρο διπλάσιο από κάποιον νέο χωρίς πρόβλημα υγείας , ο οποίος όμως θα πληρώνει και αυτός φόρο , ίσο με τα χρόνια που του απομένουν μέχρι να πάθει το πρώτο έμφραγμα . Η ιδέα ανήκει στον Φίλιππο Σαχινίδη και τιμήθηκε γι’αυτή του την πατέντα , από το Μορφωτικό Ίδρυμα Ελασσόνας και το Ίδρυμα Εφαρμοσμένων Οικονομικών της Μινεσότα ) .

πηγη περιδικό unfollow

http://www.iliaplanet.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>