«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κοπάνα τους κοπέλα μου και ετοιμάσου να σε ξεσκίσουν οι πανανθρώπινοι κουλτουριάρηδες του Σύριζα και όχι μόνο! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Περί ελληνοποιήσεων παρανομίας

0,2 Αλλοδαποί είχαν στήσει μαγαζάκι για πλαστά διαβατήρια και ταυτότητες στα Πατήσια.

♦  700.000 λαθρομετανάστες λέει, ενομιμοποιήθησαν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.
♦  Ταυτόχρονα όμως υπάρχει το κόλλημα ότι δεν μπορούμε να απελάσουμε τους λαθρομετανάστες γιατί είναι δύσκολο να μάθουμε τα πραγματικά των στοιχεία (Καταγωγή, διεύθυνσιν κλπ).

Κανονικά θα έπρεπε να σταματήσω εδώ το γράψιμον και να αρχίσω να γελάω.
Ή μήπως να κλάψω;

Για να αναλύσουμε λιγάκι τα δεδομένα.

Μια πρεσβεία ξένου κράτους στην Ελλάδα, είναι ουσιαστικώς ξένον έδαφος. Ανήκει στο κράτος που πρεσβεύει. Η πρεσβεία της Ελλάδος στις ΗΠΑ λ.χ. είναι Ελληνικόν έδαφος, είναι το ίδιο το Ελληνικόν κράτος.
Με κάποιες λέει χώρες, λ.χ. Πακιστάν, δεν έχουμε λέει, υπογράψει λέει, σύμφωνα επαναπροωθήσεως λαθρομεταναστών αλλά ακόμη, λέει, και εάν τα είχαμε αυτά τα σύμφωνα, πάλι θα ήταν δύσκολη η απέλασις-επαναπροώθησις των λάθρο, γιατί λέει, είναι δύσκολο να μάθει το Ελληνικό κράτος το από πού είναι ένας εν Ελλάδι εισβολεύς και ακόμη δυσκολότερο να το διασταυρώσει. Μπλα μπλα….

Και τις 700 χιλιάδεως λαθρομεταναστών ρε κουφάλες, με τι στοιχεία τις νομιμοποιήσατε;
Ήξερε μήπως το Ελληνικό κράτος από πού κρατάει η σκούφια του κάθε μελαμψού  ή δήλωσε ο μελαμψός το όνομαΧασαν Χουσεϊν Σκατά Αλ Ματά και δεχθήκατε την δήλωσιν ως ακριβή;

Ή μήπως πάλι, για να νομιμοποιηθεί ο κύριος Σκατά Αλ Ματά στην Ελλάδα, φιλοτιμήθηκε να συνεργαστῄ το Πακιστανικό (ή Αλβανικό ή Αφγανικό κλπ κράτος, δεν είμαστε ρατσιστές, δεν κάνουμε φυλετικάς διακρίσεις μεταξύ λαθρομεταναστών) κράτος και η αντίστοιχος πρεσβεία, η οποία όμως δεν συνεργάζεται για τις διαδικασίες απελάσεως;

Μήπως δηλαδή οι χώρες αυτές συνεργάζονται με την Ελλάδα για το έτσι αλλά όχι για το γιουβέτσι;
Ωρέ μήπως έχετε κάνει ειδικές συμφωνίες μόνον για εισβολές και όχι για εκβολές λαθρομεταναστών;

Γιατί δηλαδή δεχθήκατε την δήλωσιν του εγκληματία (ο οποίος δεν είναι εξαίρεσις αλλά ο κανών) βιαστού ότι είναι ανήλικος, χωρίς να  επιδεικνύετε την ανάλογον εμπιστοσύνην όταν ούτος λέει σας ότι είναι από το Τσιμπουτί;

Διότι όταν έρχεται ένας λαθρομετανάστης, δεν είναι μουγκός. Τον ρωτάει κάποιος «από πού ήρθες φιλαράκο» και εκείνος απαντάει κάτι. Δεν λέει ΟΥΓΚ ούτε ΜΟΥΓΚ.
Λ έ ε ι   κ ά τ ι .
Αυτό το κάτι λοιπόν γιατί το αναγνωρίσατε 700.000 φορές προκειμένου να τον νομιμοποιήσετε αλλά δεν το αναγνωρίσατε 4 εκ. φορές προκειμένου να τους απελάσετε;

Ή λοιπόν το Ελληνικόν κράτος δέχεται αυτό το κάτι ως δήλωσιν που ισχύει και για τις απελάσεις, ή δεν την δέχεται καθόλου. Η εικόνα που δείχνει το Ελληνικό κράτος είναι πως όταν μπορεί να διασταυρώσει τα στοιχεία, δεν απελαύνει αλλά νομιμοποιεί.

Η λύσις είναι απλή. Δηλώνει δηλαδή κάποιος ότι ήρθε από το Αφγανιστάν; Χωρίς πολλά πολλά, πάει στο Αφγανιστάν. Το ίδιο καράβι εξάλλου θα πάει και στο Αφγανιστάν και στο Πακιστάν.
Να είναι Σουηδός ή Νορβηγός μια φορά, αποκλείεται. Οι Ιάπωνες έχουν τα μάτια προς τα πάνω, οι Κινέζοι προς τα κάτω. Αν είναι μαύρος είναι Αφρικανός, εάν είναι μελαψός είναι Ασιάτης ή Βορειοαφρικανός. Απλά πράγματα.
Συνεπώς, όπως και να έχει με την ίδια γραμμή θα ταξιδέψει, είτε ως Πακιστανός, είτε ως Αφγανός. Εάν δε είναι Αλβανός θα πάρει το λεωφορειάκι με δικά του έξοδα, καθώς τόσα χρόνια έχει κάνει ολόκληρον περιουσίαν στην Ελλάδα.

Θα έχει δύο επιλογές. Ή θα δηλώνει την πραγματική του καταγωγή, ή εάν η δήλωσις του είναι ψευδής και δεν τον δεχθούν στην υπετιθεμένη πατρίδα του, θα ανοίγει η καταπακτή για να φάνε και τα καημένα τα ψαράκια.

Βάρβαρον, θα πει κάποιος.
Μα μόνον ένας θα γίνει φαγητό για ψάρια. Μόνον ο πρώτος. Και αυτόν θα τον σώσουν οι ανθρωπιστικές οργανώσεις και θα τον στείλουν σε ένα φιλάνθρωπο μέρος όπως οι Βρυξέλλες.
Οι άλλοι όλοι όμως θα κελαηδήσουν σαν αηδόνια και καναρίνια μαζί. Μόνοι τους θα τρέχουν εις τας πρεσβείας των προς αναγνώρισιν, με ζήλο και χάρη περισσή. Θα ανοίξουν δε και διάφορες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών επαναπροωθήσεως λαθρομεταναστών που θα συμβάλουν στο ΑΕΠ της Ελλάδος.
«Είσαι Πακιστανός; Κάλεσε ΤΩΡΑ 090 123456789 και κάνουμε εμείς τις διατυπώσεις για να επιστρέψεις στην χώρα σου» •  «أنت الباكستانية؟ اليوم دعا 090 123456789 ونحن نفعل الإجراءات للعودة إلى بلدك»
«ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ να επιστρέψεις στην πατρίδα σου, κάλεσε τώρα το ΧΧΧΧΧΧΧ».

Δεν συνεργάζεται το Χ κράτος;
Τότε τι τις θέλουμε τις διπλωματικές σχέσεις;
Διπλωματικές σχέσεις έχουμε με κράτη που συνεργάζονται, όχι με κράτη που δεν συνεργάζονται.

Κλείνουμε την πρεσβεία μας λ.χ. στο Πακιστάν και άντε γειά. Ας κλαίνε μέχρι να ασπρίσουν.
Απλά πράγματα.

Αλλά εν πάσῃ περιπτώσει, εδώ δεν προτείνουμε λύσεις για το θέμα, δεν είναι αυτός ο σκοπός του άρθρου αλλά κάνουμε την εξής διαπίστωσιν.

Εάν ενομιμοποιθήσαν 700.000 λαθρομετανάστες αυτό έγινε με κάποια στοιχεία.
Τι είδους και ποίας φύσεως ήταν αυτά τα στοιχεία;
Δήλωσε δηλαδή κάποιος Φασούλ Σασλούκ Σουντζούκ Λουκούμ Αλ Κανταΐφ και αυτό το όνομα το δέχθηκε το Ελληνικό κράτος;
Με τι αποδεικτικά-δικαιολογητικά;
Και αφού όλος ο αγώνας γίνεται για να μαζέψουμε τα δικαιολογητικά προκειμένου να τους απελάσουμε, γιατί τελικά αυτά χρησιμοποιήθηκαν για να τους νομιμοποιήσουμε;

Ή μήπως πάλι δεν υπάρχουν καν δικαιολογητικά; Μήπως είναι δικαιολογητικά επινενοημένα και κατασκευασμένα;
Εάν τέτοια είναι αυτά τα δικαιολογητικά τότε κατά πόσον είναι νόμιμες αυτές οι νομιμοποιήσεις όταν είναι προϊόντα διπλής παρανομίας;
1. Αφορούν ανθρώπους που παρανόμησαν στην πρώτη τους επαφή με την Ελλάδα, δεδομένου ότι είναι όλοι λαθρομετανάστες.
2. Παρανόμησαν και στην συνέχεια, αφού τα στοιχεία που δήλωσαν είναι πλαστά;

Συνεπώς αυτές οι 700.000 νομιμοποιήσεις, αφενός δεν είναι νομιμοποιημένες στην συνείδησιν των Ελλήνων τῷ γένει, των μοναδικών Ελλήνων δηλαδή, αφετέρου γιατί τα στοιχεία κατά τα φαινόμενα δεν είναι δυνατόν να διασταυρωθούν, αφού εάν ήταν αυτό δυνατόν τότε δεν θα ενομιμοποιούντο αλλά θα απελαύνοντο.

Και τέλος, για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται ότι κάποιον λάκκον έχ’ η φάβα.

Και εγώ ρωτώ και ξαναματαρωτώ και απάντησι δεν λαμβάνω.
Πόσοι Αλβανοί απελάθηκαν από το 1990 μέχρι σήμερα;
Δίπλα είναι η Αλβανία, με λεωφορειάκι μπορούμε να τους απελάσουμε και με κόστος 1€ ανά λαρθομετανάστη Αλβανό.
Έχουμε απελάσει έστω και έναν;
Και αυτός ο ένας (ο ανύπαρκτος ένας) ποῦ ζει σήμερα; Στην Αλβανίαν ή στην Ελλάδαν;
Εδώ δηλαδή είμαστε ανίκανοι να απελάσουμε τους Αλβανούς, με τους ΠακιστανοΑφγανοΜπαγκλαντεσιανοτετοιους θα τα καταφέρουμε;

Συμπέρασμα:
Οι 700 χιλ. Ελληνοποιήσεις, νομιμοποιήσεις είναι όλες παράνομες. Δεν υπάρχουν μετανάστες 1ης, 2ης, 3ης γενεάς αλλά λάθρομετανάστες 1ου βαθμού, δευτέρου βαθμού, τρίτου βαθμού κλπ.

Όπως κληρονομούνται τα χρέη από πατέρα σε υιό, έτσι κληρονομούνται και τα αδικήματα.
Ο λαθρομετανάστης γεννάει όχι νόμιμον αλλά λαθρομετανάστη. Και δεν είναι μόνον οι Πακιστανοί τέτοιοι. Να μην είμαστε ρατσιστές και να μην κάνουμε διακρίσεις στο χρώμα. Και οι Αλβανοί είναι λαθρομετανάστες.

Στην τελική, οι νόμοι δεν έχουν αναδρομική ισχύ. Όταν λάμβανε χώρα το αδίκημα της λαθραίας εισβολής στην Ελληνικήν επικρατείαν, στο Ελληνικό κράτος ίσχυε το δίκαιον του αίματος. Συνεπώς για κάθε λαθρομετανάστη θα ισχύει το δίκαιον που ίσχυε την στιγμή του αδικήματος. Δεν μπορεί να γίνει Έλλην ένας Αλβανός που όταν γεννήθηκε παρανόμως στην Ελλάδα, ίσχυε το δίκαιον του αίματος, το μόνον δηλαδή δίκαιον που επιτρέπεται βάσει και μακραιώνου παραδόσεως να ισχύει σε αυτόν τον τόπον.

αναδημοσίευση από  http://stravon.wordpress.com/2012/08/30/περί-ελληνοποιήσεων-παρανομίας/

Σχόλιο JFG : Οι αντισυνταγματικοί / πραξικοπηματικοί  νόμοι ακυρώνονται αναδρομικά και έτσι όλες οι ελληνοποιήσεις οι οποίες έγιναν βάση αυτού είναι άκυρες. Για ποιο νόμο μιλάω ;;; Για το νόμο Παπανδρέου βάση του οποίου με απλή δήλωση των γονέων, αποκτούν ελληνική ιθαγένεια (nationality) όσα παιδιά  γεννιούνται σε ελληνικό έδαφος από αλλοδαπούς γονείς,  τα παιδιά των αλλοδαπών που ζουν νόμιμα στη χώρα για 5 χρόνια, τα παιδιά των  αλλοδαπών που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την παρακολούθηση έξι τουλάχιστον τάξεων ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα ενώ ελληνική υπηκοότητα (citizenship) μπορούν να αποκτήσουν όλοι οι αλλοδαποί μετά από επταετή  παραμονή στην Ελλάδα ασχέτως αν δεν μπορούν καν να συνεννοηθούν στα Ελληνικά , αν δεν έχουν καμία γνώση για τη χώρα, αν δεν γνωρίζουν το πολίτευμα κλπ.  

Επισημάνω για άλλη μια φορά  ότι έγινε ηθελημένη σύγχυση των όρων ιθαγένεια ( nationality) και υπηκοότητα (citizenship). Ιθαγενής είναι ο καταγόμενος εκ της χώρας, ο αυτόχθων, ενώ υπήκοος είναι «ο υποκείμενος εις την εξουσίαν κράτους τινός» (Λεξικό Δημητράκου). Όλος ο κόσμος ξέρει ότι ο υπήκοος γίνεται, αλλά ο ιθαγενής μόνον γεννάται, δηλαδή ανήκει σ’ ένα γένος ήτοι -κατ’ επέκτασιν- σύνολον ομογενών, εθνότητα, έθνος, φυλή (Λεξικό Δημητράκου). Επομένως συνεπάγεται η αυθαίρετη ταύτιση της φυσικής, αναφαίρετης ιθαγένειας με την επίκτητη υπηκοότητα και κατάργηση της έννοιας του γένους και της εθνότητας ως ουσιωδών ιδιοτήτων της Ελληνικότητας.

Έπειτα, βάσει ήδη υπαρχόντων κανόνων εγχώριου αλλά και διεθνούς δικαίου, όλοι οι προαναφερόμενοι, ως Έλληνες πολίτες πια και με σκοπό την Οικογενειακή επανένωση, έχουν αυτομάτως το δικαίωμα να φέρουν νόμιμα στη χώρα τους γονείς, τα αδέλφια και τα βιολογικά ή / και υιοθετημένα παιδιά τους. Και όλα αυτά παρότι αρχικά παράνομα είχαν μπει στην χώρα.

Τέλος υπενθυμίζω ότι το ΣτΕ έκρινε ήδη αντισυνταγματικό το δικαίωμα ψήφου σε αλλοδαπούς και ότι εκκρεμεί και μήνυση για αυτό το θέμα –> Έγκληση Μήνυση για μαζική απόδοση ιθαγένειας και ψήφο αλλοδαπών

Δείτε σχετικά Η μεταναστευτική πολιτική ως όπλο κατά των ΕλλήνωνΙδού πώς η κυβέρνηση Γ.Παπανδρέου άνοιξε τις πύλες της χώρας στους ΄”λάθρο”! ,  Μεταναστευτικό

εικόνα από gr-news.com

http://justiceforgreece.wordpress.com/

cristina [simelas@yahoo.gr]

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>