«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εδώ ο παπάς εκεί ο παπάς που είναι οι παπατζήδες; Μέσα στην βουλή είναι! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

ΑΝΕΛ: Πού είναι η λίστα που έδωσε η Λαγκάρντ με τους 1.991 φοροφυγάδες

25/09/2012 – 21:46

 Πού είναι η λίστα που έδωσε η Λαγκάρντ με τους 1.991 φοροφυγάδες  στον τότε υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου ρωτάνε οι ΑΝΕΛ
κλικ στην εικόνα για να μεγαλώσεικλικ στην εικόνα για να μεγαλώσει

Που βρίσκεται η λίστα που είχε παραδώσει το 2010 η Κρ. Λαγκάρντ στον τότε υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου με 1.991 ελληνικά ονόματα, εταιρείες και φυσικά πρόσωπα, ρωτά τον υπουργό Οικονομικών ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.  Καταγγέλλει την «σκανδαλώδη σιωπή υπουργών της τελευταίας διετίας και την ολιγωρία των αντίστοιχων αρμόδιων θεσμικών αρχών για την αναζήτηση και διαχείριση της περιβόητης λίστας «Φαλτσιάνι» που παραδόθηκε το 2010 από την πρώην Υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας και νυν επικεφαλής του ΔΝΤ κ. Κριστίν Λαγκάρντ στην ελληνική κυβέρνηση επί υπουργίας Γιώργου Παπακωνσταντίνου».

Ο κ. Κουίκ τονίζει ότι «την ώρα που οι λοιπές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αξιοποίησαν τα δεδομένα που συμπεριλαμβάνονταν στη λίστα, υποχρεώνοντας πάνω από 22.000 φοροφυγάδες να καταβάλλουν φόρους ύψους 10 δις ευρώ για τα μαύρα χρήματα που είχαν καταθέσει στην Τράπεζα HSBC της Ελβετίας, το ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών έχει αναλάβει το ρόλο…Κλουζώ, αναζητώντας τα ίχνη της λίστας που φέρεται να περιλαμβάνει τα ονόματα 1.991 Ελλήνων φορολογούμενων πολιτών στο ΣΔΟΕ και τανάπαλιν.

Ο Τέρενς Κουίκ υπογραμμίζει ότι «το μόνο σίγουρο είναι πώς η λίστα έχει παραδοθεί στους αρμοδίους είτε διά της διπλωματικής είτε διά της υπηρεσιακής οδού αλλά, όπως φαίνεται παραμένει στα αζήτητα» και τονίζει ότι «ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου ήταν υποχρεωμένος να ενημερώσει τον επόμενο Υπουργό Ευάγγελο Βενιζέλο, έτσι ώστε να υπάρχει μια συνέχεια της γνώσης του θέματος από πλευράς Υπουργείου, για να είναι σε θέση αυτό να λάβει τα κατάλληλα μέτρα και τελικά να εισπράξει το απαιτούμενο ποσό προς όφελος του Δημοσίου».

 http://www.eklogika.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>