«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι λαοί έχουν τη δύναμη, πώς θα νικήσουμε

Ποια είναι η λύση;

Οι μισοί έχουν μισθό και οι άλλοι μισοί δεν έχουν, ή τους τον παρακρατάνε (άνεργοι, αμεα, συνταξιούχοι). Όποιος έχει θα δίνει τα μισά χρήματα σε έναν που δεν έχει.

Αν δεν πληρώνεις τίποτα στην κουραδοπολιτεία φτάνουν τα χρήματα του ενός και για τους δύο.

Λες δεν είμαστε ενωμένοι, να κάνουμε τι; Να βγούμε και να φωνάζουμε; Να μας ακούσει ποιος; Μα δεν τους ενδιαφέρει αν διαφωνούμε όσοι κι αν είμαστε, πώς θα γίνει; Βάλε τελεία.

Άρχισε να θες να είμαστε ενωμένοι για να αντέξουμε, να προβάλλουμε σθεναρά αντίσταση. Πώς θα ενωθούμε; Βγες στη γειτονιά σου!!!! Πιάσε τον γείτονα, ζήτα του αν χρειάζεσαι κάτι, και δώστου αν έχεις να δώσεις κάτι.

Εδώ και καρό φτιάχνουμε διάφορα φαγώσιμα τα οποία ανταλλάσσουμε. Πήγα σʼ έναν γείτονα και έδωσα ένα τουρσί. Του λέω αν σου αρέσει να μου ζητάς κι εσύ θα μου δίνεις ότι έχεις ως αντάλλαγμα, για να μην χρειαζόμαστε λεφτά, να απεξαρτοποιηθούμε από την πολιτεία, να μην μας κάνουν ότι θένε οι προδότες. Και μου λέει «μακάρι, πώς θα γίνει αυτό;». Τι πώς θα γίνει του λέω, εμείς το κάνουμε τώρα!!!!

Τι δεν καταλαβαίνεις;;;;

Εσύ μπορείς να κάνεις τη ζωή όπως την επιθυμείς. Δεν θα έρθει το άγιο πνεύμα. Εσύ.

(Αυτό που έγραψα ήδη γίνεται, δεν είμαι ο φωστήρας ούτε που το ανακάλυψε ούτε που το προκάλεσε. Μου την δίνουν αυτά που γράφονται)

Έχει κολλήσει το κεφάλι μας!!! Δεν υπάρχει άλλη λύση πέραν της απτής (αυτής που αναδεικνύεται); Εντάξει αν είχαμε έναν Κολοκοτρώνη θα παίρναμε τα όπλα και θα τους είχαμε πηδήξει. Μα δεν έχουμε!!! Τι θα κάνουμε τώρα, να τον εφεύρουμε; Και πάλι εντάξει αν είχαμε αδιάβλητα συνδικάτα θα είχαμε ενωθεί, μα δεν έχουμε!!!!!! Γιατί δεν μπαίνει μια τελεία επιτέλους;

Αν δεν πάρουμε τα όπλα, κι αν δεν κάποιος μας ενώσει δεν σωζόμαστε; Όταν τελέψουν οι επιλογές λένε αρχίζει η εφαρμογή κι έτσι έρχεται κι η αλλαγή. Τελέψτε τις!!!! Βάλτε μια τελεία στις επιλογές που ΑΥΤΟΙ μας δίνουν, όποιες κι αν είναι (θα μας δώσουν λεφτά οι ομογενείς, η Χάγη θα τους στείλει στα κάτεργα, οι υπογραφές θα τους δείξουν πόσο ισχυροί είμαστε, θα ρίξει η αντιπολίτευση την κυβέρνηση, τα μήντια θα πάψουν να μας γαμούν τον εγκέφαλο, τα συνδικάτα θα οργανώσουν γενική απεργία διαρκείας, κάποιος ήρωας θα ζωστεί με εκρηκτικά και θα τους σκοτώσει όλους, κεραυνός θα πέσει από τον ουρανό, έλεος).

Δεν υπάρχει άλλη λύση; Δεν μπορείς να βρεις άλλη εκτός από αυτές που σου δίνουν; (Που στις δίνουν για να ελπίζεις!!! Για να ελπίζεις και να μην πράττεις!!) Διάβασα το κείμενο  παρακάτω Κλαιγόμαστε!!! Αυτό; Δεν υπάρχει λύση;;; Δες καλά το κείμενο, η λύση είναι μπρος στα μάτια σου!!!!

Stefania Ligerou stefanialigerou@gmail.com

Μέ ἕνα σιωπηλό τραγούδι

Τό πιτσιρίκι γράφει:

Δεν μπορούν να αντισταθούν… Δεν είναι μια γροθιά το πλήθος των μνημονιόπληκτων.. Είναι δέκα εκατομμύρια παλάμες άδειες.. Ο άνεργος χαμένος, μόνος, βιώνει το προσωπικό του δράμα ζητιανεύοντας ένα μεροκάματο….

Ο έμμισθος της πεντάρας πνίγεται στους απλήρωτους λογαριασμούς, στους τσακωμούς στο σπίτι, στο κλάμα, στην απελπ ισία…..

 Ο συνταξιούχος αγωνίζεται να βρει το φάρμακο για να ζήσει…. Ο καθένας στο προσωπικό του Γολγοθά, στη προσωπική του φυλακή. Με τη σιγουριά πως τίποτα ομαδικό δεν υπάρχει . Ούτε συνδικάτα, ούτε πολιτικές δυνάμεις που θα ασχοληθούν μαζί του.

Δεν πιστεύει, δεν ελπίζει, δεν έχει τίποτα, είναι σκλάβος. Σκλάβος όχι κάποιας αόρατης ή ορατής εξουσίας, σκλάβος της αδυναμίας να τη βγάλει καθαρή την επόμενη… Δεν θα κατέβει σε πορείες πανηγύρια, κατάλαβε πως είναι άχρηστες. Και δεν έχει καιρό για καθολική αντίσταση εδώ και τώρα, γιατί τρέχει, να βρει λεφτά, να πληρώσει λογαριασμούς, δάνεια, νοίκια, χαράτσια, φαί, φάρμακα , νέοι, γέροι, παιδιά.

Ο μνημονιόπληκτος έλληνας μόνο για να αυτοκτονήσει έχει καιρό.. Ή για να τρελαθεί..Ή για να εκραγεί ατομικά, αύριο, κάποια στιγμή, όταν χτυπήσει κάποιος εκβιαστής της πόρτα του σπιτιού του, όταν μπουκάρει κάποιος κλέφτης, όταν τον προκαλέσει κάποιος σε μια γωνιά του δρόμου. Εκεί θα αντισταθεί σαν πράξη επιβίωσης και προσωπικής ύστατης αξιοπρέπειας….

Δεν έχει σύνολο ο έλληνας αυτή τη στιγμή.. Δεν νοιώθει μια φωνή, μια ψυχή. Νοιώθει πως η φωνή του δεν πρόλαβε να ακουστεί, η ψυχή του είναι ανάμεσα στην ενοχή και την κατάρα. Μετανοιώνει που ήταν τόσο λίγος να σταματήσει το κακό όταν γεννιόταν, καταριέται εκείνους που θεωρεί υπαίτιους για τη κατάντια του…Με ένα σιωπηλό τραγούδι. Οπως οι σκλάβοι που σερνόντουσαν στη νέα γη….

Σκάβει και τραγουδάει το καημό του…Δεν βρίσκει τρόπο να σπάσει την αλυσίδα της ντροπής.. Γιατί έχει καιρό, πολύ καιρό να νοιώσει ένα με τους υπόλοιπους. Δεν ξέρει που να τους συναντήσει. Που να δώσει το ραντεβού του με την ιστορία.. Γιατί σ΄ολα τα ραντεβού τον έστησαν.. Κι αυτός δεν βγαίνει πια για κανέναν άλλο λόγο από το σπίτι παρά για να βρει ένα μεροκάματο. Απλά….

πηγές: πιτσιρίκι καί facebook

http://filonoi.gr

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>