«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΟΚ !!! Όλα τα μέτρα που κλείδωσαν – Οι περικοπές σε μισθούς συντάξεις

– Έβγαλαν ως και νέα μείωση μισθών στο Δημόσιο!
– Τέλος τα δώρα για όλους και κλιμακωτά οι μειώσεις στις συντάξεις
– Άγριες περικοπές στα οικογενειακά και αναπηρικά επιδόματα

 

Τα χαμόγελα τέλος. Ό,τι πίστεψαν οι πολιτικοί αρχηγοί ότι μπορούν να το περάσουν μάλλον δεν περνάει απ’ τους τροϊκανούς. Έτσι την Πέμπτη όλα δείχνουν ότι θα κληθούν να σφραγίσουν το πλέον σκληρό από τα πακέτα που είχε προτείνει το οικονομικό επιτελείο.

Δεν κλείνουν με τίποτε τα 4 δισ. από δαπάνες που υπόσχεται η ελληνική πλευρά. Η τρόικα γυρνάει τα… χαρτιά πίσω και ζητάει να μπει το μαχαίρι στη σάρκα (για λίπος δεν μιλάμε πλέον πλέον).
Ακόμη και αν αυξηθούν τα όρια ηλικίας, ακόμη και αν κοπούν τα δώρα απ’ όλους στο δημόσιο και όλες τις συντάξεις, ακόμη και αν περικοπούν οι συντάξεις τα 4 δισ. που λείπουν απ’ το πακέτο δεν βγαίνουν σύμφωνα με τις πληροφορίες ως χθες το βράδυ.

Έτσι δεν αποκλείεται να ζητηθεί και νέα μείωση μισθών στο Δημόσιο οι οποίες μπορεί να είναι ως και 5%.

Όλα είναι ακόμη ανοιχτά. Στις πέντε το απόγευμα ο Γ. Στουρνάρας έχει και νέα συνάντηση με την τρόικα. Μαζί με αυτά που ήδη έχουν κλειδώσει μιλάμε για μια σειρά 20 συνολικά παρεμβάσεων σε όλα τα επίπεδα:

 • Κατάργηση 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο
 • Κατάργηση 13ης και 14ης επικουρικής και κύριας σύνταξης
 • Μείωση συντάξεων από 1.000 ευρώ και πάνω
 • Μείωση συντάξεων του ΟΓΑ
 • Αύξηση εισφοράς για ασφάλιση υγείας των αγροτών
 • Εφαρμογή Ενιαίου Μισθολογίου στις ΔΕΚΟ
 • Μειώσεις στα Ειδικά μισθολόγια
 • Αύξηση ορίων ηλικίας στα 67 έτη
 • Αύξηση αριθμού ετών ασφάλισης για κύρια σύνταξη
 • Περικοπή ΕΚΑΣ
 • Πλήρης περικοπή ΕΚΑΣ στους κάτω των 65
 • Μείωση αναπηρικών επιδομάτων 
 • Μαχαίρι στα εποχικά-ειδικά επιδόματα ανεργίας (αφορά τουριστικά επαγγέλματα, οικοδόμους κλπ.) 
 • Μείωση επιδομάτων νεφροπαθών 
 • Αυστηρότερα κριτήρια για τα οικογενειακά επιδόματα 
 • Μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης των ασφαλιστικών ταμείων 
 • Περικοπή στις δαπάνες των νοσοκομείων 
 • Περιορισμός των φοροαπαλλαγών

Σε ότι έχει να κάνει με το Δημόσιο φαίνεται επίσης ότι … ζεσταίνεται και πάλι το θέμα της εφεδρείας με … όποιο όνομα και αν την προφέρουν.
Μόνο… μπόνους το ότι αποφεύχθηκαν, λένε όλοι, οι απολύσεις στο Δημόσιο. Σε όλα τα άλλα η τρόικα δεν έχει κάνει ούτε ένα βήμα πίσω.

Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε.

 http://wradrasis.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>