«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Από τι είναι ο εγκέφαλος και πως μπορεί να αυξηθεί! Βίντεο

Αγαπητοί συν Έλληνες, πατριώτες, αναγνώστες.

Έκανα μια έρευνα μπλέκοντας σε ξένα χωράφια της επιστήμης μήπως και καταφέρω να βρω πως ένας ολόκληρος ιστορικός λαός όπως οι Έλληνες έπαθαν μαλάκυνση εγκέφαλου ή τι άλλη βλάβη μπορεί να έχουν πάθει!

Γιατί πως αλλιώς μπορείς να  αναφέρεις το γεγονός ότι αποδέχονται  την δουλεία, το ξεφτίλισμα διεθνώς, την καταδίκη σε αργό θάνατο, θυσιάζοντας τα παιδιά τους και την πατρίδα τους; Δυστυχώς η επιστήμη απέτυχε να με διαφωτίσει.

Παρατηρούνται συχνά σημαντικές διαφορές μεταξύ γυναικών και ανδρών·

Την τεράστια βιοχημική πολυπλοκότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου επιβεβαιώνει ένας νέος χάρτης

Χαρτογραφήθηκε» η πολυπλοκότητα του εγκεφάλου

Την τεράστια βιοχημική πολυπλοκότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου επιβεβαιώνει ένας νέος «χάρτης», που καταγράφει αναλυτικά για πρώτη φορά τη δραστηριότητα των γονιδίων σε όλο τον εγκέφαλο, κάτι που ελπίζεται ότι θα βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση των νευρολογικών και ψυχιατρικών παθήσεων.

Εξάλλου, η μελέτη, μεταξύ άλλων, δείχνει ότι ανεξάρτητα από τις μυριάδες προσωπικότητες που υπάρχουν στον ανθρώπινο πληθυσμό, οι εγκέφαλοί μας φαίνεται πως έχουν την ίδια βασική μοριακή-γενετική δομή και αρχιτεκτονική.

Οι ερευνητές του Ινστιτούτου ‘Αλεν για την Επιστήμη του Εγκεφάλου στο Σιάτλ, με επικεφαλής τον Μάικλ Χαβρίλιτς, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «Nature», δημιούργησαν έναν έγχρωμο υψηλής ανάλυσης τρισδιάστατο «χάρτη» γονιδιακής έκφρασης του ενήλικου εγκεφάλου.

Οι επιστήμονες, που ξεκίνησαν το ερευνητικό πρόγραμμα το 2008, ανέλυσαν γονιδιακά τους εγκεφάλους τριών ανδρών-δωρητών, τους οποίους έκοψαν σε πολύ μικρά κομμάτια για να αναλύσουν το επίπεδο δραστηριότητας των περίπου 20.000 γονιδίων του ανθρώπινου γονιδιώματος. «Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι η πιο πολύπλοκη δομή που είναι γνωστή στην ανθρωπότητα και μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στη σύγχρονη βιολογία είναι η κατανόηση του τρόπου κατασκευής και οργάνωσής του. Για πρώτη φορά καταφέραμε μια επικάλυψη του ανθρώπινου γονιδιώματος με τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Αυτό μας δίνει ουσιαστικά ένα είδος “στήλης της Ροζέτας” για την κατανόηση των συνδέσμων ανάμεσα στο γονιδίωμα και τον εγκέφαλο και, έτσι, μας ανοίγει ένα δρόμο για την αποκωδικοποίηση των τρόπων που οι γενετικές διαταραχές επιδρούν και δημιουργούν τις εγκεφαλικές νόσους», δήλωσε ο καθηγητής μοριακής νευροεπιστήμης Σιθ Γκραντ του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, ο οποίος συμμετείχε στη δημιουργία του νέου «χάρτη».

Η επεξεργαστική ισχύς και η πολυπλοκότητα του εγκεφάλου σχετίζεται με τις πολύπλοκες συναπτικές συνδέσεις ανάμεσα στους νευρώνες, με την ποικιλία των εγκεφαλικών κυττάρων και, τελικά, με τους μυστηριώδεις μηχανισμούς με τους οποίους τα γονίδια του εγκεφάλου ενεργοποιούνται ή απενεργοποιούνται. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι το 84% όλων των γονιδίων του ανθρώπου ενεργοποιούνται κάποια στιγμή σε κάποιο σημείο του εγκεφάλου του. Επιπλέον, η γονιδιακή δραστηριότητα διαφέρει ανάμεσα στο πιο επιφανειακό και εξελιγμένο μέρος του εγκεφάλου που είναι ο φλοιός και στο πιο αρχαίο και βαθύ που είναι το εγκεφαλικό στέλεχος.

Ακόμα, ανάλογα με τις διαφορετικές λειτουργικές περιοχές του εγκεφάλου (για την κίνηση, τις αισθήσεις κλπ), μεταβάλλεται και η γονιδιακή δραστηριότητα. Ο «άτλας» όμως δεν βρήκε κάποια διαφορά στη δραστηριότητα των γονιδίων μεταξύ του αριστερού και του δεξιού ημισφαιρίου. Επίσης, και στους τρεις εγκεφάλους που μελετήθηκαν, τα «μοτίβα» γονιδιακής έκφρασης ήσαν τόσο παρόμοια, που οι επιστήμονες πιστεύουν ότι υπάρχει ένα κοινό πρότυπο για την ενεργοποίηση των γονιδίων σε όλους τους ανθρώπινους εγκεφάλους.

Στο παρελθόν, οι επιστήμονες είχαν δημιουργήσει ανάλογους «χάρτες» για εγκεφάλους τρωκτικών, που όμως είναι περίπου 1.000 φορές πιο μικροί και σαφώς λιγότερο πολύπλοκοι. Ο νέος ανθρώπινος «χάρτης» είναι ελεύθερα προσβάσιμος από τον κάθε ερευνητή μέσω του Allen Institute for Brain Science.


Ειλικρινά αυτό που κάνει έναν άνθρωπο ευτυχισμένο δεν κάνει τους υπόλοιπους της ανθρωπότητας χαρούμενους, με άλλα λόγια, η ομορφιά είναι στο μάτι του θεατή, έτσι λοξοτομείτε πραγματικά να πούμε τι κάνει μια ευτυχισμένη σκέψη και κάνει όλους με ευχαριστημένοι νοημοσύνη δεν είναι για το πόσο μεγάλος είναι κάποιος στο σχολείο ή την εργασία ή στον αθλητισμό, είναι πραγματικά όλα τυλιγμένα σε ένα βίωμα σε ένα συναίσθημα σε μια πνευματική ζωή όλα αυτά μπορεί να τα καθορίσει η νοημοσύνη έτσι dont να λέει whos είναι μια ευτυχής  σκέψη  η η ζωή και όχι ή ποιος είναι  ποιο έξυπνος από τον φίλο του

Όταν ο Brian Dugan δήλωσε ένοχος για τον αποτρόπαιο βιασμό και τη δολοφονία ενός επτάχρονου κοριτσιού, της Jeanine Nicarico, δημιούργησε την εικόνα ενός στυγνού κατά συρροή δολοφόνου.”

Η μικρή Jeanine δολοφονήθηκε το 1983, αλλά ο Dugan ομολόγησε τον ενοχή του το 2009. Μέχρι τότε, είχε καταδικαστεί και για άλλους βιασμούς, καθώς και για τον φόνο δύο ακόμα ατόμων – ενός ακόμα επτάχρονου κοριτσιού και μίας 27χρονης νοσοκόμας, την οποία εγκατέλειψε στο δρόμο, αφού πρώτα τη βίασε και τη σκότωσε.

Εάν η θανατική ποινή δεν είχε καταργηθεί στο Ιλινόις, ο Dugan θα είχε εκτελεστεί.

Το γεγονός που προκαλεί έκπληξη είναι ότι ο ίδιος δεν φάνηκε να έχει μετανιώσει για κανένα από τα εγκλήματα που διέπραξε. Οι επιστήμονες πλέον πιστεύουν πως αυτή η έλλειψη συμπάθειας ίσως τελικά να σχετίζεται με τους λόγους που διέπραξε τα εν λόγω εγκλήματα.

Ο νευροεπιστήμονας Δρ. Kent Kiehl από το Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού, σκανάρισε τον εγκέφαλο του Dugan, στα πλαίσια ενός μοναδικού προγράμματος, προκειμένου να κατανοήσει πώς η αντικοινωνική συμπεριφορά σχετίζεται με την εγκεφαλική δομή και λειτουργία.

«Παλεύει να καταλάβει γιατί οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για όσα έκανε,» αναφέρει ο Kiehl, περιγράφοντας το διάστημα που πέρασε παίρνοντας συνέντευξη από τον Dugan. «Κλινικά, είναι συναρπαστικό.»

Ψυχοπάθεια

Ο Δρ. Kiehl θεωρείται πρωτοπόρος σε έναν συγκεκριμένο τομέα της συμπεριφορικής νευροεπιστήμης: στην προσπάθεια της κατανόησης του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί ο εγκέφαλος των ψυχοπαθών και τη χρήση της για την ανάπτυξη θεραπείας της ασθένειας.

Για χιλιάδες χρόνια, άνθρωποι όπως ο Dugan αποκόμιζαν την ετικέτα όχι του άρρωστου αλλά του κακού.

Στη λογοτεχνία και τον κινηματογράφο, ο όρος «ψυχοπαθής» δεν χρησιμοποιείται για τη διάγνωση ενός ατόμου που πρέπει να δείξουμε συμπάθεια, αλλά για κάποιον που πρέπει να φοβόμαστε.

Ο Δρ. Kiehl έχει μία διαφορετική άποψη: «Τείνω να βλέπω τους ψυχοπαθείς ως κάποιους που πάσχουν από μία διαταραχή, επομένως δεν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τη λέξη «κακός» για να τους χαρακτηρίσω.»

Τι είναι, όμως, ακριβώς ο ψυχοπαθής;

«Κλινικά, ορίζουμε ως ψυχοπαθή κάποιον που δεν νιώθει καμία απολύτως συμπάθεια, ενοχή και τύψεις,» αναφέρει ο Δρ. Kiehl.

«Είναι πολύ παρορμητικοί: συνήθως δεν προγραμματίζουν και δεν σκέφτονται πριν πράξουν κάτι, ενώ έχουν την τάση να μπλέκουν από πολύ μικρή ηλικία.»

Είναι γνωστό από παλιά πως πολλά άτομα που είναι εγκλεισμένα στις φυλακές παρουσιάζουν συμπτώματα ψυχοπάθειας, αλλά μέχρι σήμερα ελάχιστα στοιχεία είχαν έρθει στην επιφάνεια σχετικά με την ασθένειά τους.

Απεικόνιση εγκεφάλου

Προκειμένου να πραγματοποιήσει εγκεφαλικές απεικονίσεις για τη χρήση της νευροεπιστήμης, ο Δρ. Kiehl κατασκεύασε έναν μοναδικό κινητό εγκεφαλικό τομογράφο, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με την τελευταία τεχνολογία πάνω στην απεικόνιση. Ο τομογράφος, χάρη στους τροχούς που διαθέτει, μπορεί να μεταφερθεί σε υψίστης ασφαλείας φυλακές.

Μελετώντας τον εγκέφαλο ενός ψυχοπαθούς

Ο Δρ. Kiehl χρησιμοποίησε τον τομογράφο για να πραγματοποιήσει δύο είδη αναλύσεων στον εγκέφαλο του Dugan: ήθελε να δει την πυκνότητα και τη λειτουργία του.

«Ο εγκέφαλος του Brian έχει πολύ χαμηλά ποσοστά πυκνότητας στο σύστημα που ονομάζουμε παρασυμπαθητικό,» εξηγεί.

Το παρασυμπαθητικό σύστημα είναι ένα «συμπεριφορικό κύκλωμα» του εγκεφάλου, που περιλαμβάνει τις περιοχές εκείνες που είναι γνωστές ως αμυγδαλή και προμετωπιαίος φλοιός. Οι επιστήμονες γνωρίζουν εδώ και καιρό πως αυτές οι περιοχές σχετίζονται με τη διαχείριση των συναισθημάτων.

Τον περασμένο αιώνα, τα άτομα με εγκεφαλική βλάβη στις συγκεκριμένες περιοχές υπήρξαν αντικείμενο μελέτης, διότι η συμπεριφορά τους άλλαζε απότομα και γίνονταν αντικοινωνικά.

«Πιστεύουμε πως αυτά τα συστήματα δεν αναπτύχθηκαν φυσιολογικά στην περίπτωση του Brian,» προσθέτει ο Δρ. Kiehl. Η ψυχοπάθεια φαίνεται πως έχει να κάνει με την ελλιπή ανάπτυξη αυτών των περιοχών – η οποία ενδεχομένως να καθορίζεται γενετικά.

Ο Δρ. Kiehl κατέγραψε επίσης και την εγκεφαλική αντίδραση του Brian σε μία σειρά δυσάρεστων εικόνων, όπως άτομα που υπέφεραν. Οι εικόνες πέρασαν από μπροστά του την ώρα που ο ίδιος βρισκόταν στον τομογράφο. Η απεικόνιση σε πραγματικό χρόνο είχε ως στόχο τη μελέτη της λειτουργίας του εγκεφάλου του.

Οι απεικονίσεις έδειξαν πως υπήρχε σχετικά χαμηλή δραστηριότητα στο παρασυμπαθητικό σύστημα του Dugan κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας των συναισθημάτων.

«Ο Brian έβγαινε από τον τομογράφο κατά τη διάρκεια της μελέτης και έλεγε πως δυσκολευόταν να διαχειριστεί αυτό που του ζητούσα να κάνει. Έκανε πολλά περισσότερα λάθη από αυτά που θα έκανε κάποιος άλλος,» θυμάται ο Δρ. Kiehl.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Kiehl, ένας τύπος της εγκεφαλικής δραστηριότητας αποδεικνύει πως οι ψυχοπαθείς έχουν έλλειψη συναισθηματικής ικανότητας κατά τον ίδιο τρόπο που άλλοι έχουν έλλειψη νοητικής ικανότητας, ενώ βρήκε παρόμοια αποτελέσματα σε αρκετά ακόμα υποκείμενα της μελέτης του, που βρίσκονται σε φυλακές των ΗΠΑ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Dugan δεν έχει επίγνωση του κακού που προκάλεσε. «Όταν τον ρωτάς για τα εγκλήματα που διέπραξε είναι σαν να τον ρωτάς τι έφαγε για πρωινό,» επισημαίνει ο Δρ. Kiehl.

Παραδέχεται επίσης, πως κατά μία έννοια, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο εγκέφαλος κάποιου τόσο διαφορετικού και αντικοινωνικού βλέπει και διαφορετικά τα πράγματα από άλλους εγκεφάλους. «Τώρα, όμως, καταφέραμε να δούμε πόσο δραματικά διαφορετικοί είναι οι εγκέφαλοι αυτών των ανθρώπων και αυτό έχει σημαντική βαρύτητα στο δικαστήριο.»

Νευρο-νόμος

Τι θα πρέπει να κάνει λοιπόν το δικαστικό σώμα, έχοντας αυτή τη γνώση;

Μελετώντας τον εγκέφαλο ενός ψυχοπαθούς

Έρευνα, όπως αυτή του Δρ. Kiehl, έχει πυροδοτήσει ολόκληρη διαμάχη για το κατά πόσο θα πρέπει να αλλάξει το δικαστικό σύστημα ώστε να συμπεριλάβει όλα όσα γνωρίζουμε πλέον για την ψυχοπάθεια. Αυτή η τροποποίηση στη νομοθεσία συχνά αναφέρεται και ως «νευρο-νόμος».

Πρόκειται για μια αμφιλεγόμενη άποψη ενός μέλλοντος στο οποίο μία ηθική κρίση εγκληματικής συμπεριφοράς αντικαθίσταται από την άποψη ότι κάποιοι εγκληματίες έχουν άρρωστα μυαλά που χρειάζονται θεραπεία.

Ο Δρ. Kiehl όμως δεν βλέπει η μελέτη του να οδηγεί σε οποιαδήποτε αλλαγή της προσαγωγής ενός βίαιου ψυχοπαθούς, όπως ο Brian Dugan. Αντιθέτως, υποστηρίζει πως η κατανόηση της ψυχοπάθειας ίσως να μας οδηγήσει σε διαφορετικές ποινές – ειδικά στην απαγόρευση της θανατικής ποινής.

«Ελπίδα μου είναι η νευροεπιστήμη να βοηθήσει το νομοθετικό σύστημα να κατανοήσει πως αυτά τα άτομα πάσχουν από μία διαταραχή και αυτή η διαταραχή είναι θεραπεύσιμη,» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Η θεραπεία αυτή δεν θα πρέπει να ξεκινάει μετά τη διάπραξη μίας αποτρόπαιης πράξης. Αντίθετα, σχεδιάζει μαζί με άλλους επιστήμονες παρεμβάσεις σε παιδιά που παρουσιάζουν τα ίδια συμπτώματα, προτού αυτά να κλιμακωθούν.

Θεραπεία παιδιών

Ο Δρ. Kiehl πιστεύει πως η ιστορία του Dugan παρουσιάζει κάποια κομβικά σημεία όπου θα μπορούσε η επιστήμη να επέμβει. «Ο Dugan έπασχε από ψυχοπάθεια από πολύ μικρή ηλικία. Έκανε κάποια κλασσικά πράγματα: έβαζε φωτιές, βασάνιζε ζώα και τραυμάτιζε τα αδέρφια του.»

Αν και ο Dugan παρακολουθούνταν από ειδικούς παιδοψυχολόγους, εντούτοις οι τελευταίοι δεν είχαν επίγνωση της ασθένειάς του. Μάλιστα, τα παιδιά που εμφανίζουν συμπτώματα σχετικά με αυτά της ψυχοπάθειας, δεν ανταποκρίνονται επαρκώς στις τεχνικές που χρησιμοποιούνται στα παιδιά με προβλήματα συμπεριφοράς.

Λόγω του ότι δεν έχουν καμία συναισθηματική ικανότητα, όταν οι δάσκαλοι προσπαθούν να κάνουν ένα παιδί να αισθανθεί τύψεις, το μπερδεύουν περισσότερο και είναι πολύ πιο πιθανό να βλάψει κάποιον.

Πλέον, οι επιστήμονες ελπίζουν να αναπτύξουν μία συγκεκριμένη διάγνωση για αυτά τα παιδιά και να δημιουργήσουν προγράμματα και θεραπείες ειδικά γι’ αυτή την ασθένεια. Ουσιαστικά, αυτά τα παιδιά θα πρέπει να διδαχτούν σχολαστικά αντιδράσεις, που οι υπόλοιποι άνθρωποι έχουμε αυτόματα.

Η μελέτη του Δρ. Kiehl στις φυλακές υψίστης ασφαλείας, ενέπνευσε πολλά εργαστήρια στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, τα οποία ασχολούνται απευθείας με παιδιά. «Μπορούμε να αποτρέψουμε αυτά τα άτομα, όπως ο Brian, πριν ακόμα αναπτυχθούν ή γίνουν το άτομο που είναι ο Brian σήμερα,» πρόσθεσε ο Δρ. Kiehl.

Πηγή: pathfinder.gr

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>