«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σε αυτή την κυβέρνηση υπακούει ο Ελληνικός στρατός;;; Και πότε θα τον προστατέψει στον τάφο;;;

Οι ενστάσεις της Τρόικας ανεβάζουν το βάρος των συνταξιούχων

Όταν θα καταντήσουμε έτσι θα μας προστατέψει ο στρατός; Είναι θέμα μηνών να γίνουμε!

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Οριστικοποιείται όπως όλα δείχνουν μέχρι αύριο το μέρος του πακέτου που αφορά στις μειώσεις μισθών και συντάξεων, με την Τρόικα να έχει θέσει άτυπο όριο μέχρι την Κυριακή να έχει κλείσει το πακέτο των 11,7 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη χτεσινή συνάντηση ζήτησε να περικοπούν οι μισθοί και οι συντάξεις κατά 1,5 ως 2 δισεκατομμύρια ευρώ, ώστε να κλείσει το πακέτο των 11,7 δις. ευρώ. Συνολικά, οι περικοπές από τον κλάδο αναμένεται να φτάσουν στα 9,5 δισ. από 6-7 δισ. ευρώ που είχε αρχικά σχεδιαστεί, καθώς από το μέτωπο των μεταρρυθμίσεων οι προσδοκίες αναμένονται πολύ μικρότερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει σε μέτρα 7,5 δις. ευρώ (κυρίως περικοπές μισθών, συντάξεων, εφάπαξ) και για να καταλήξουν σε τελική συμφωνία ζητούν άλλα 1,5 ως 2 δις. από σίγουρες πηγές. Και ως τέτοιες χαρακτηρίζει τις περικοπές από μισθούς και συντάξεις.

Ως σημείο – κλειδί για την συμφωνία με την τρόικα στα μέτρα των 11,8 δισ. ευρώ παρουσιάζεται από κυβερνητικές πηγές η αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 έτη.

Σε αυτό το κλίμα, το επικρατέστερο σενάριο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση είναι αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης από τα 65 έτη στα 67 έτη και εφαρμογή του μέτρου από το 2013.

Άγνωστο παραμένει εάν θα υπάρξουν μεταβατικές διατάξεις ή εξαιρέσεις για κατηγορίες ασφαλισμένων.

Παράλληλα, στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης έχει τεθεί η μείωση συντάξεων από 1.000 ευρώ και πάνω (αθροιστικά κύρια και επικουρική), «ψαλίδι» στο εφάπαξ όσων πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν και όσων έχουν συνταξιοδοτηθεί μετά το 1995, εφόσον τους επιβληθεί εισφορά στη σύνταξη.

Οι μειώσεις στο εφάπαξ θα κυμανθούν από 22% έως 35% ανάλογα με το ασφαλιστικό Ταμείο.

Οι περικοπές αυτές είναι αποτέλεσμα σημαντικών ενστάσεων από την Τρόικα. Πιο συγκεκριμένα, θεωρεί υπερεκτιμημένη την πρόβλεψη για έσοδα 3,8 δισ. ευρώ από την περιστολή της φοροδιαφυγής το διάστημα 2013-2016 και υπεραισιόδοξο τον στόχο για εξοικονόμηση 750 εκατ. ευρώ από την κατά 25% μείωση στις ελαστικές δαπάνες του Δημοσίου (λειτουργικά και καταναλωτικά έξοδα) που αντιμετωπίζεται ως υπεραισιόδοξος.

Αμφισβητεί τον περιορισμό της φαρμακευτικής δαπάνης νοσοκομείων και ασφαλιστικών ταμείων κατά 911 εκατ. ευρώ ενώ θεωρεί πως η μετάθεση πληρωμών εξοπλιστικών προγραμμάτων, ώστε να περισταλούν οι αμυντικές δαπάνες, δεν οδηγεί σε εξοικονόμηση πόρων όπως παρατηρούν οι δανειστές μας.

http://www.reporter.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>