«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κύριοι με τα μεγάλα σιρίτια ήρθε η ώρα της αλήθειας πριν τον εμφύλιο και μόνο εσείς μπορείτε να τον αποτρέψετε συλλαμβάνοντας τους πολιτικούς προδότες. Ακόμα και αν είναι το παιδί σας!

Το επείγων της κατάστασης δεν σηκώνει παρερμηνείες, συκοφαντίες και αποπροσανατολισμούς, πολύ περισσότερο απειλές!

Εδώ και αρκετό καιρό βλέπουμε είναι γεγονός εκφυλιστικές τάσεις στον στρατό, να ξεπετάγονται καλοζωισμένοι αφράτοι κώλοι με τίγκα τα χρυσά σιρίτια  διαμαρτυρόμενοι στρατιωτικοί, που αντί να προτάξουν την δολιοφθορά ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ στράτευμα με την μειώσει του έμψυχου και άψυχου υλικού, ανακοινώνουν αγώνες για την τσέπη τους!

 Φυσικά οι παραπάνω δεν μπορούν να θεωρούνται πατριώτες και αξιωματικοί;

  Από την άλλη σκόπιμα οι πολιτικοί προδότες αφήνουν να διαρρέουν φήμες για τον στρατό για να τον συκοφαντήσουν στα μάτια του λάου και να αποκεφαλίζουν όποιος δεν τους σκύβει.

 Η πολιτική ηγεσία δεν κάνει τίποτα άλλο από το να καρατομεί αυθημερόν αξιωματικούς εδώ και δυο χρόνια χωρίς να λένε στο λαό, αλλά ούτε να ακολουθούν την στρατιωτική ιεραρχία αξιολόγησης με την ανοχή της στρατιωτικής ηγεσίας, με μόνο κριτήριο την απόφαση της προδοτικής πολιτικής ηγεσίας καρατομούνται ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ!

 Αν παρόλα αυτά οι αξιωματικοί αυτοί έπραξαν κακός ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και δεν μπορεί να το γνωρίζει ο Ελληνικός λαός, σε τέτοιες δύσκολες ημέρες και πονηρές έπρεπε να ακολουθήσουν τον καθαρό δρόμο του στρατοδικείου για να μάθει ο λαός τι του μαγειρεύουν!

Ξεκληρίζουν και διαλύουν το στράτευμα με την ανοχή της στρατιωτικής ηγεσίας και τώρα βγαίνουν και απειλούν θολώνοντας ακόμα χειρότερα την σκόπιμα τεταμένη κατάσταση.

Η στρατιωτική ηγεσία είναι υποχρεωμένη να υπακούει στην πολιτική ηγεσία όταν η πολιτεία δεν έχει παραβίαση το σύνταγμα κατά τον Ελλήνων.

Σε διαφορετική περίπτωση ο στρατός είναι βάση με το σύνταγμα πρώτα από όλα προστάτης όλου του Ελληνικού λαού και όχι μιας μερίδας της ελίτ.

Και προστάτης της Ελλάδος μη πειθαρχώντας στις εντολές την προδοτικής πολιτικής ηγεσίας, και εφαρμόζει έκτακτο στρατιωτικό νόμο για τον χρόνο που θα χρειαστεί να συλληφθούν οι πολιτικοί προδότες και να αποκατασταθεί η δημοκρατία όπου θα δικαστούν δημοκρατικά οι προδότες σε ανοικτά δικαστήρια για τον λαό, για να ξανά παραδώσουν την διακυβέρνηση σε  εκλεγμένους αρίστους με αλώβητο και ανανεωμένο το σύνταγμα για να μην μπορεί το κάθε προδοτικό πολιτικό σκουλήκι να το μετατρέπει σε εργαλείο του!

Για αυτό το μόνο που έχει να κάνει η ηγεσία του στρατού είναι να πει στον λαό την αλήθεια όποια και να είναι αυτή και να αναλάβει τις ευθύνες ο καθόλα υπεύθυνος που είναι ο λαός με την ασφάλεια του στρατού!

Εκτός και αν ο λαός είναι ο κυρίαρχος για τα παραμύθια για τα μικρά παιδιά.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>