«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σαν Έλλην πολίτης όλο το σκεφτικό είναι σωστό, εκτός από την παράγραφο που αναφέρετε στην πολιτική ηγεσία; Πια πολιτική ηγεσία την προδοτική! Που κυβερνά με παραβιασμένο το σύνταγμα!

“Δεν θα επιτρέψουμε να διαλυθούν οι E.Δ.. Υπάρχουν και στρατοδικεία και αποτάξεις”…

18-09-2012 20:27:56

“Εκτιμώ ότι υπερέβησαν τα εσκαμμένα και πλέον είμαστε αναγκασμένοι να λάβουμε μέτρα και μάλιστα αποφασιστικά μέτρα”.

Με αυτά τα λόγια ανώτατος αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων περιέγραψε στο defencenet.gr την αντίδραση της στρατιωτικής ηγεσίας στην ανακοίνωση των ενεργεία στελεχών των ΕΔ της ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ και φαίνεται ότι “τα μέτρα” για τα εν ενεργεία στελέχη που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση αυτή δεν θα είναι απλές επιπλήξεις.

Η ανακοίνωση της συγκεκριμένης επιτροπής [μέλη της οι: Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΥΣΜΕΔ),Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής (ΕΣΠΕΑ), Σύλλογος Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΑ/ΣΜΥΝ), Σύλλογος Αποφοίτων Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΑΣ), Σύλλογος Αποφοίτων Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών Αεροπορίας (ΣΑΣΥΔΑ), Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αποφοίτων Σχολών Υπαξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού

(ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ), Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝΕΑΕΔ), Κίνηση για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ)] φαίνεται ότι ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Στελέχη της στρατιωτικής ηγεσίας τονίζουν ότι “εδώ και αρκετό καιρό ήταν κάτι παραπάνω από σαφές ότι οι ενεργεία στρατιωτικοί που συμμετείχαν στις συνδικαλιστικές δραστηριότητες των παραπάνω συνδέσμων είχαν παραβιάσει το σύνολο του στρατιωτικού κώδικα δημόσιας συμπεριφοράς των εν ενεργεία στελεχών, φτάνοντας στο σημείο να «καταγγείλουν» (!) το ίδιο το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με την ανακοίνωσή τους”.

Μια ανακοίνωση που κατέδειξε ότι τα πράγματα είχαν προχωρήσει σε επίπεδα εντελώς παράνομα από υπηρεσιακής άποψης (και αυτό μετράει στις ΕΔ). Και που δεν άφηναν κανένα περιθώριο “μη αντίδρασης” στην στρατιωτική ηγεσία η οποία πλέον υποστηρίζει ότι είναι διατεθειμένη να εφαρμόσει τα προβλεπόμενα: Αναγκαστική και αυτεπάγγελτη εφαρμογή του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα με παραπομπή των πρωταιτίων στο στρατοδικείο και εν συνεχεία, αν βρεθούν ένοχοι, άμεση απόταξη.

Η απόφαση της ηγεσίας των ΕΔ φαίνεται ότι είναι ειλημμένη και έχει και συγκεκριμένο σκεπτικό: «Αν επιτρέψουμε τέτοιες συμπεριφορές σήμερα σε αυτούς, αύριο κάποιοι άλλοι στρατιωτικοί, που ίσως είναι και πολλοί περισσότεροι από αυτούς, αισθανθούν την ανάγκη να φτιάξουν και αυτοί οργάνωση. Μόνο που αυτοί δεν θα πάνε στο Πρωτοδικείο για να συνδικαλιστούν, αλλά θα φτιάξουν μια εσωτερική οργάνωση στο στράτευμα με όλα τα παρεπόμενα και τα αποτελέσματα μιας μυστικής οργάνωσης. Στην δεκαετία του ’60 είχαμε τον αριστερό ΑΣΠΙΔΑ και ως αντιστάθμισμα τον ακροδεξιό ΙΔΕΑ και φτάσαμε στο 1967 και στο πραξικόπημα. Ε, αυτό δεν θα το επιτρέψουμε τώρα».

Για την πρόθεσή της στρατιωτικής ηγεσίας να αποτρέψει διαλυτικές καταστάσεις στις ΕΔ, έχει ενημερωθεί και η πολιτική ηγεσία, όχι απλά του υπουργείου, αλλά αρκετά υψηλότερα και η απάντηση ήταν: “Ότι προβλέπει ο νόμος και ο στρατιωτικός ποινικός κώδικας”.

Σε συνδυασμό με τις εξελίξεις στην Πορτογαλία, όπου ο εκεί σύνδεσμος των στελεχών ενόπλων δυνάμεων (καμία σχέση με ΣΥΣΜΕΔ κλπ, αφού εντάσσονται σχεδόν όλα τα στελέχη των πορτογαλικών ΕΔ), απείλησε ευθέως με κίνημα σε περίπτωση που δεν πάψει η πολιτική εξαθλίωσης και δεν … μεταναστεύσει ο Πορτογάλος πρωθυπουργός, νομίζουμε ότι πλέον εισερχόμαστε στην τελική φάση του δράματος για όλους…

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Kostas Sinioris kwstas1969loki@yahoo.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>