«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ποιος είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ρατσισμός; Της Βάλιας Αλεξίου

Η Πατρίδα μας αυτή την στιγμή, δεν μπορεί να θρέψει όλο τον κόσμο… Οι Έλληνες ήταν ανέκαθεν και εξακολουθούν να είναι φιλόξενοι, πολιτισμένοι και να δίνουν τα πάντα σε όποιον έχει ανάγκη… Κοιτάξτε γύρω σας, ότι κι αν υποστηρίζετε, όπου κι αν ζείτε… Υπάρχει δουλειά για όλους, για Έλληνες, για αλλοδαπούς , νόμιμους και παράνομους; Η απάντηση είναι εύκολη και αδιαμφισβήτητη… Δεν υπάρχει δουλειά για όλους… Η έλλειψη δουλειάς φέρνει πείνα και η πείνα Βία…

της Βάλιας Αλεξίου

Στ’ αλήθεια για ποιους λόγους οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, της πολιτισμένης Δύσης, δεν δέχονται ανέλεγκτα οικονομικούς μετανάστες; Επειδή δεν έχουν ανθρώπινα αισθήματα για τους ξένους; Επειδή είναι ρατσιστές λαοί από την κούνια τους;

Όχι φυσικά…

Απλά επειδή έχουν υπολογίσει με πόσους επιπλέον οικονομικούς μετανάστες δεν θα ανατραπεί η αναγκαία εργασιακή ισορροπία της κοινωνίας τους.Δέχονται και ανέχονται μόνο τους Νόμιμους και με ποσόστωση επί του ημεδαπού πληθυσμού τους , έτσι ώστε να μην πεινάει κανείς τους (ή έστω να μην πεινούν οι περισσότεροι…)

Στην Πατρίδα μας, έχουμε ξεπεράσει το μέτρο, έχουμε περάσει την οριακή κόκκινη γραμμή… το γνωρίζετε καλά. Αν ζούσατε ακόμα στην Αθήνα θα το συναντούσατε σε κάθε γωνιά του δρόμου σας… και ίσως τότε μαζί με το Φως και την Αγάπη που υπάρχει προς τιμή σας μέσα στη ψυχή σας, να είχε ήδη φωλιάσει και η Αγανάκτηση και η Αγωνία…. για ένα Λαό που παρά τα δικά του λάθη και τις υπερβάσεις του, υποβιβάζεται, υποβαθμίζεται και ταπεινώνεται από τα Συμφέροντα των δυνατών της Γης, άδικα και υπέρμετρα επειδή ακριβώς έχει πάντα τον τρόπο και τη δύναμη να Προσφέρει στους άλλους πάνω από το μέσο μέτρο, ξέχωρα από την δική του κατάσταση και θέση, ανεξάρτητα από εποχές… Μα ετούτη τη φορά, ο πόλεμος έχει ξεκινήσει από το εσωτερικό της Πατρίδας κι έχει συμμάχους από μέσα Εκείνους που μας αναγκάζουν να λέμε “Ναι” ή να σωπαίνουμε αδιαμαρτύρητα είτε από φόβο είτε από Αγάπη, όπως εσείς για παράδειγμα.

Η Αγάπη και το φως των Ελλήνων θα υπάρχουν πάντα, όσο θα υπάρχουν Έλληνες. Μα για να υπάρχουν Έλληνες οφείλουμε να μείνουμε Ζωντανοί και Δυνατοί.. Στην Πατρίδα μας θα μείνουν, θα εργαστούν και θα μοιραστούν μαζί μας και τον τελευταίο σπόρο από το κτήμα σας και από το βιος του καθένα μας εκείνοι οι οικονομικοί μετανάστες που σέβονται τα Παιδιά μας,τους Νόμους, τα ήθη, τα έθιμα και τις Αξίες μας… Το ίδιο ακριβώς που κάνουμε κι εμείς οι Αληθινοί Έλληνες σεβόμενοι εκείνους που ζουν και εργάζονται νόμιμα και τίμια εδώ κοντά μας.

Οι υπόλοιποι θα αποχωρήσουν με νόμιμα μέσα και μαζί τους θα εγκαταλείψουν το ελληνικό έδαφος και οι πολιτικοί μαζί με τους συνεργάτες τους, αφού προηγουμένως συλληφθούν, δικαστούν και καταδικαστούν , κρινόμενοι ένοχοι για εσχάτη προδοσία.
Επειδή ακριβώς, ο πολιτισμός και η αγάπη αναπτύσσονται και λειτουργούν επωφελώς για τις Κοινωνίες μόνο εντός Κράτους Δικαίου… Ρατσισμός είναι η άδικη διάκριση… Και είναι επίσης διάκριση άδικη να πεινάει το παιδί σου, επειδή κάποιοι ισχυροί της Γης έχουν αποφασίσει εκ των προτέρων και βάσει σχεδίου να πεινάσει, στερώντας του σκόπιμα το φαγητό, βάζοντας δίπλα του κάποιον ακόμα πιο πεινασμένο και ταλαιπωρημένο άνθρωπο… την ίδια στιγμή που οι ίδιοι ισχυροί δεν τον φιλοξενούν στο δικό τους σπίτι… Αυτός είναι ο πραγματικός Ρατσισμός…

Καλή Συνέχεια…

http://freepen.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ποιος είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ρατσισμός; Της Βάλιας Αλεξίου

  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    και πως θα μειωθουν οι λαθροεποικοι απο 20% που ειναι σημερα σε 3% ??????????
    ΜΟΝΟ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορει να λυσει το προβλημα……..

    πρωην αριστερος

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>