«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγωγή από Το ΧΩΝΙ κατά του Αλ. Σαμαρά και του Μπενάκειου

Απαντούμε με το ίδιο νόμισμα στους συκοφάντες του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου. Το έγγραφο της αγωγής με το οποίο η εφημερίδα Το ΧΩΝΙ αξιώνει αποζημίωση 1.000.000 ευρώ από το Μπενάκειο για τα όσα συκοφαντικά και ψευδή γράφει στις επιστολές του και την αγωγή του.

Αυτοί νόμιζαν ότι έχουν να κάνουν με δημοσιογράφους, που όταν θα τους τηλεφωνούσαν από το γραφείο του Πρωθυπουργού, αυτοί θα τρόμαζαν και θα τους ζητούσαν και συγγνώμη για την ενόχληση… (σε τέτοιους δημοσιογράφους έχουν συνηθίσει).

Επίσης νόμιζαν ότι με την αγωγή τους, θα μας τρομοκρατούσαν και θα σταματούσαμε να αναφέρουμε το όνομα του Αλέξανδρου Σαμαρά, του αδελφού του Πρωθυπουργού. (Μπορεί να είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι θα τους παρακαλούσαμε να την πάρουν και πίσω…)

Δεν ήξεραν (αλλά τώρα θα μάθουν) ότι Στο ΧΩΝΙ, έχουμε μάθει να πιστεύουμε στα μάτια μας και άρα, όταν έχουμε το έγγραφο, δεν καταλαβαίνουμε από φοβέρες.

Δεν ήξεραν ακόμη (αλλά τώρα θα το μάθουν) ότι Στο ΧΩΝΙ θεωρούμε χρέος και καθήκον μας να ελέγχουμε που πάνε οι επιδοτήσεις από κοινοτικά κονδύλια ή εθνικούς πόρους ΕΙΔΙΚΑ όταν αυτές πάνε στο ινστιτούτο όπου προεδρεύει ο αδελφός του Πρωθυπουργού και διοικεί με κληρονομικό δικαίωμα η «ομάδα κληρονόμων Εμμ. Μπενάκη» και ΕΙΔΙΚΑ όταν αυτές δίνονται λίγες μέρες μετά τις εκλογές με διαδικασία συζήτησης ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ!

Και τέλος, ακόμη δεν έχουν καταλάβει ότι με απειλές ΔΕΝ φιμώνονται οι δημοσιογράφοι αυτής της εφημερίδας. Μπορεί αυτές οι πρακτικές να πιάνουν αλλού… Εκεί να τις δοκιμάσουν. Στο ΧΩΝΙ πάντως όχι.

Και επειδή δεν μπορεί ο καθένας να βρίζει και να συκοφαντεί το δημοσιογράφο, που κάνει τη δουλειά του σωστά, μη υπακούοντας σε άνωθεν εντολές και απειλές, Το ΧΩΝΙ απαντά στην αγωγή  του Μπενάκειου με ανταγωγή κατά του Ινστιτούτου και των μελών της Διοικητικής του Επιτροπής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 16 Σεπτεμβρίου 2012

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>