«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έτσι έχουν τα πράγματα; Αφού κάνουν την Ελλάδα Λιβύη, Συρία, Αφγανιστάν θα φύγουν μαζί με τους δικούς μας προδότες! Θα έχουν τελείωση το θεάρεστο έργο τους, του Εμφύλιου! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι Η.Π.Α. σχεδιάζουν πτήσεις σωτηρίας για τους υπηκόους τους μόλις ξεσπάσουν βίαιες ταραχές στην Ελλάδα!

evacuation

Μπορεί στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη να γίνεται προσπάθεια ώστε να μην υπάρξει κλιμάκωση της έντασης στη χώρα μας εξαιτίας των οικονομικών μέτρων, όμως οι αμερικανικές υπηρεσίες έχουν άλλη αντίληψη.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το diktionews.gr υπάρχει ένας ολόκληρος σχεδιασμός της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας για την εσπευσμένη – όποτε απαιτηθεί – μεταφορά του διπλωματικού, πολιτικού και στρατιωτικού προσωπικού των Η.Π.Α. σε ασφαλές ευρωπαϊκό ή αμερικανικό έδαφος εφόσον ξεσπάσουν ταραχές στην ελληνική επικράτεια.

Για το λόγο αυτό έχουν σταλεί μηνύματα σε όλους τους Αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται στην Ελλάδα, στα οποία διευκρινίζεται από ποια αεροδρόμια θα μπορούν να επιβιβαστούν σε αεροπλάνα για να ταξιδέψουν προς την… ασφάλεια.

Σύμφωνα με τις απολύτως ασφαλείς πληροφορίες του diktionews.gr θα υπάρξουν μεταγωγικά αεροσκάφη τα οποία θα απογειωθούν από το Ντουμπάι, θα σταθμεύσουν για ελάχιστο χρόνο στο αεροδρόμιο των Χανίων αλλά και σε αυτό του Ηρακλείου για να παραλάβουν τους Αμερικανούς πολίτες και τις οικογένειές τους και να τους μεταφέρουν άμεσα σε ευρωπαϊκούς ή και αμερικανικούς προορισμούς.

Όπως γίνεται σαφές στα σχετικά μηνύματα αυτός θα είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι Η.Π.Α. θα μπορούν να εγγυηθούν τη σωματική ακεραιότητα των υπηκόων τους αφού επισημαίνεται ότι μπορεί η κατάσταση να εξελιχθεί στην Ελλάδα πολύ πιο βίαιη απ’ ότι αναφέρουν πολιτικοί αναλυτές.

Σημειώνεται ότι μέχρι πρόσφατα υπήρχε άλλη μία πτήση η οποία θα ξεκινούσε από το Κάιρο και μέσω Κρήτης ή και ηπειρωτικής Ελλάδας αλλά η συνεχιζόμενη έκρυθμη κατάσταση στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα δεν αφήνει περιθώρια για ασφαλή σχεδιασμό της.

http://diktionews.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>