«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ρωσία: “Θα αναλάβουμε δράση κατά των ΗΠΑ αν συνεχίσουν να παραβιάζουν την START III”

16-09-2012 12:52:16
“Η Ρωσία παρακολουθεί με προσοχή τους σχεδιασμούς των ΗΠΑ στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού η Μόσχα και διατηρούμε το δικαίωμα να αναλάβουμε δράση για την αντιμετώπιση των κλιμακούμενων κινήσεων των ΗΠΑ και της αύξησης των δυνάμεών της στην περιοχή. Επίσης, η Ρωσία αξιώνει από τις ΗΠΑ να εφαρμόζει τις σχετικές συμφωνίες για τη μείωση των επιθετικών όπλων (START)”, δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Σεργκέι Ριάμπκοφ ενώ σοβεί η σινοϊαπωνική κρίση για το σύμπλεγμα των νησιών της Ανατολικής Θάλασσας της Κίνας.
“Το γεγονός ότι αυξάνονται οι δυνάμεις και τα εξοπλιστικά συστήματα των ΗΠΑ στην περιοχή της Άπω Ανατολής, την περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού, δεν περνά απαρατήρητο από την ρωσική πλευρά. Παρακολουθούμε με προσοχή τι συμβαίνει εκεί. Βλέπουμε τι κάνουν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους στην Ασία. Εκεί γίνονται πράγματα σημαντικά, πολλά έχουν ήδη συντελεστεί”, δήλωσε ο υφυπουργός Σεργκέι Ριάμπκοφ στο συνέδριο με θέμα τη μη εξάπλωση των όπλων που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα. Τι σημαίνουν οι δηλώσεις αυτές:
Η Ουάσιγκτον ανακοίνωσε την φετινή άνοιξη τα σχέδιά της να επεκτείνει τα όρια του αντιπυραυλικού της συστήματος και να το αναπτύξει, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στην Ασία και τη Μέση Ανατολή. Η βοηθός του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ για την παγκόσμια στρατηγική, Μάντλεν Κρίντον, είχε δηλώσει ότι συζήτηση μπορεί να γίνει μόνο για τα εδάφη της Αυστραλίας, της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας.
Τον Αύγουστο έγινε γνωστό, ότι τμήματα του συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας, όπως τα ραντάρ έγκαιρης προειδοποίησης θα εγκατασταθούν στην Ιαπωνία και τις Φιλιππίνες. Λίγο νωρίτερα οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να εγκαταστήσουν μια στρατιωτική βάση στην Αυστραλιανή Ήπειρο. Εντούτοις ο Λευκός Οίκος δεν απέκρυψε ότι θεωρεί την Κίνα το βασικό κίνδυνο στην περιοχή
Η Συνθήκη START-3 υπεγράφη στην Πράγα, στις 8 Απριλίου του 2010 και τέθηκε σε ισχύ στις 5 Φεβρουαρίου του 2011. Η διάρκεια της ισχύος της είναι δέκα χρόνια. Σύμφωνα με τη συνθήκη, οι συμμετέχουσες πλευρές παρείχαν η μία στην άλλη πληροφορίες σχετικά με τα στρατηγικά επιθετικά όπλα, συμπεριλαμβανομένων των γεωγραφικών συντεταγμένων των σιλό εκτόξευσης διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων (με ακρίβεια της τάξης γεωφυσικών λεπτών). Τα συμβαλλόμενα μέρη ανταλλάσσουν πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση των στρατηγικών επιθετικών όπλων τους την1η Μαρτίου και την 1η Σεπτεμβρίου του κάθε έτους.
Οι αναλυτές της Ουάσιγκτον δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η Ρωσία και η Κίνα να ενώσουν τις προσπάθειες τους ώστε να αντιμετωπίσουν το αμερικανικό σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας.
“Όσον αφορά την αντίδραση στην ανάπτυξη του αμερικανικού αντιπυραυλικού συστήματος, η Κίνα ενισχύει σημαντικά την συνεργασία της με τη Ρωσία. Η ανάπτυξη του αντιπυραυλικού συστήματος θα αντιμετωπίσει τις σκληρές αντιδράσεις εκ μέρους της Κίνας, που θα λάβουν τη μορφή διπλωματικών διαβημάτων, αλλά θα υπάρξουν και πρακτικά αντίμετρα. Μεταξύ των άλλων, σε μορφή οικονομικών ενεργειών, πιθανόν, κυρώσεων, και επίσης μιας κινητοποίησης της κινεζικής διασποράς στις ΗΠΑ και άλλες περιοχές”, κάτι το οποίο παραδέχθηκε και ο αντιπρόεδρος της Ακαδημίας Γεωπολιτικών Προβλημάτων, Κονσταντίν Σιβκόφ.
Στην σινοϊαπανωνική κρίση μέχρι στιγμής οι ΗΠΑ και η Ρωσία έχουν κρατηθεί σε απόσταση, καθώς οι ΗΠΑ σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να κλιμακώσουν και να δημιουργηθεί πρόβλημα, ειδικά τώρα, πριν τις εκλογές στις ΗΠΑ. Η Ρωσία, πάντως, είναι πολύ πιθανόν να συμμετάσχει με την Κίνα σε ένα κοινό Project κατά της αντιπυραυλικής ασπίδας το οποπιο θα περιλαμβάνει μια σονορωσική αντιπυραυλική ασπίδα στην περιοχή του Ειρηνικού…
Tμήμα ειδήεων defencenet.gr
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>