«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ…….ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΑΝΕ

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΗΣ ΓΕΓΟΝΟΣ !

ΤΟ “ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΛΛΑΣ” ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΟ
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ, ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ.

ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ “ΟΙΚΟΠΕΔΟΥΧΟΙ”, ΔΥΣΤΥΧΩΣ,
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΠΙΣΗΣ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΑΔΥΝΑΜΟΙ, ΑΠΕΙΡΟΙ,
ΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΙ, ΑΦΕΛΕΙΣ, ΑΣΤΑΤΟΙ, ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ,
ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ “ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ” ΤΟΥΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ “ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΕΛΛΑΣ” ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ
ΟΙ “ΕΞ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ” ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ – ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,
50% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ –
ΝΑ ΣΥΝΕΥΡΕΘΟΥΝ, ΝΑ ΣΥΣΚΕΦΘΟΥΝ, ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΟΥΝ, ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΝ,
ΝΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ, ΝΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΟΥΝ, ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΟΥΝ,
ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ, ΝΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ.

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ Η ΠΡΟΘΕΣΗ “ΣΥΝ-” ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ
ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ, ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ
ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΚΗ ΥΨΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ – ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ –
ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΟΦΕΛΟΥΣ.

ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ
ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΣΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ, ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΔΙΑΦΟΡΕΣ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ !
Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΜΑΣ !
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ( ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ Η ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ )
ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΕΝΟΤΗΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ !

ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ !!!

ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΙΣΩΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ, ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ (ΕΛΛΑΔΟΣ) ΓΙΑ ΤΑ 340 “ΨΩΡΟΔΙΣ” ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ!
(ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ “ΠΡΟΣΟΝΤΑ” ΜΑΣ!)

Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα, που “τάχα” πάει για φούντο…. ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ!!!………

1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης και της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).  Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία………..

2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 και πλεον ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ  , Ελλαδίτες Ελληνες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.

3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία (Αυτο που το πατε?/Γιατι ρε παιδια εκει?)… και εχουμε και τους περισσοτερους, ελληνικης καταγωγης, καθηγητες στα Αμερικανικα πανεπιστημια………..

4. Δεχόμαστε 16.000.000 και πλεον τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία, παρ’ολα τα οσα καποιοι καλοθελητες , μας καταμαρτυρουν……..

5. Έχουμε πεντε ναυπηγεια , απο τα οποια τα δυο κατασκευαζουν σχεδον καθε ειδους πλοιο.

6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.

7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά πλοία, είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες -5οι στον κόσμο.

8. Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.

9. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι σε υδρομαγνησίτη, 1οι  σε περλίτη (1.600.000 τόννοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), 1οι σε χρωμίτη, 1οι σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνα.

10. Τα Νατοικα τεστ λενε οτι εχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, απο πλευρας χειρισμων, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), το ιδιο λεγεται  και για το  Πολεμικό μας Ναυτικό, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

11. Έχουμε νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο/υγραεριο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Προσφατα οι Καταριανοι, υπεγραψαν συμβαση με την κυβερνηση για εξορυξη, υψους 1.2 δις ευρω……. Ο χρυσος που εχουμε εκει, (στην Μακεδονία και την Θράκη) ειναι  τα 3α μεγαλύτερα κοιτάσματα  της Ευρώπης.

Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας νοτιως της Κρητης λεγεται οτι είναι – κρατηθείτε – 10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΆΡΙΑ !) κατα το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ.

Και δεν μιλησαμε για τα κοιτασματα ουρανιου (τρισεκατομυριων ευρω) και αλλων στρατηγικης σημασιας μετταλων και συστατικων, που βεβαιως και τα επιβουλευονται, βορειοι και ανατολικοι γειτονες μας.

Αυτή την Χώρα λοιπον, καποια λαμογια, πάνε σημερα – αυριο να την ξεπουλήσουν, υποθηκευσουν, καταταλαιπωρισουν στον αιωνα…, για περιπου 340 δις;;;;;;;;;;

Φιλε, ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών, γιατι καταπως φαινεται δεν πληρωνουν εφορια κλπ……….

Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα…

zeyss@otenet.gr;

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>