«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προς γενική κλιμάκωση: “Ιπτάμενο πυροβολικό” με AC-130 στέλνουν οι ΗΠΑ στη Λιβύη

14-09-2012 17:42:39

 Οι Αμερικανοί ξεκλειδώνουν τις πύλες της κολάσεως! Πάμε σε παγκόσμιες σφαγές λαών για να βγεί ο Ομπάμα πρόεδρος! Ο αμερικανό-εβραιοσιωνισμός ετοιμάζετε  για το ξεκλήρισμα ολόκληρων λαών! Τώρα θα δείτε ότι οι πρόεδροι της Αμερικής είναι επικίνδυνες μαριονέτες! Άλλοι κάνουν κουμάντο, ο σιωνισμός!

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Ένα ολόκληρο εκστρατευτικό σώμα στέλνει η Ουάσιγκτον στη Λιβύη ύστερα από τα τραγικά γεγονότα της 12ης Σεπτεμβρίου όπου βρήκε το θάνατο ο Αμερικανός πρεσβευτής στη χώρα Christopher Stevensκαι τρείς ακόμη Αμερικανοί ένας εκ των οποίων ο Glen Doherty ήταν πρώην μέλος της επίλεκτης ομάδας των SEALS με αποστολή να εντοπίσει φορητά αντιαεροπορικά βλήματα στα χέρια ενόπλων ομάδων στη Λιβύη.

«Η κατάσταση στη Λιβύη μπορεί να επιδεινωθεί αιφνίδια και άλλο και αυτή τη φορά δεν θα επιτρέψουμε να υπάρξουν άλλοι νεκροί Αμερικανοί, ούτε εκεί ούτε και αλλού» δήλωσε στέλεχος του αμερικανικού υπουργείου Αμύνης στο Reuters.

Εκτός από τις μονάδες Πεζοναυτών και σκαφών επιφανείας αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η απόφαση του Πενταγώνου να αποστείλει στη χώρα τουλάχιστον 12 αεροσκάφη ειδικών επιχειρήσεων C-130 μεταξύ των οποίων 2 τουλάχιστον AC-130 γνωστά και ως ιπτάμενα πολυβολεία εξαιτίας του βαρύ οπλισμού που φέρουν. Πιο συγκεκριμένα η ιπτάμενη αυτή δύναμη ειδικών αποστολών θα αποτελείται από 4 MC-130Hs, 2 HC-130Ns, 4 HC-130Ps και 2 AC-130U.

Τα MC-130H αποτελούν μια έκδοση του γνωστού μεταφορικού αεροσκάφους C-130 Hercules ειδικά για επιχειρήσεις έρευνα και διάσωση μάχης CSAR.

Τα HC-130N/P αποτελούν και αυτά με τη σειρά τους αεροσκάφη διάσωσης μάχης έχοντας αυξημένη εμβέλεια και ειδικεύονται σε χαμηλές πτήσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας με χρήση διοπτρών νυχτερινής παρατήρησης.

Σίγουρα όμως το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι η εμφάνιση των ιπτάμενων πυροβολείων AC-130U Spooky II Τα αεροσκάφη αυτά φέρουν ένα πραγματικά βαρύ οπλισμό ο οποίος αποτελείται από πολυβόλα και πυροβόλα των 25, 40 και 105 χλστ.!

Τα AC-130U Spooky II πετούν διαγράφοντας κύκλους πάνω από το στόχο στο έδαφος σαρώνοντας κυριολεκτικά με τα πυρά τους μια περιοχή πολλών τετραγωνικών χιλιομέτρων στερώντας από τον αντίπαλο –ιδιαίτερα στην περίπτωση που αυτός αιφνιδιαστεί- κάθε δυνατότητα αντίδρασης. Πρόκειται καθαρά για ένα όπλο «τιμωρίας» καθώς τα πυρά δεν τόσο ακριβή όσο ενός πυροβόλου των 30 χλστ. ενός ελικοπτέρου Apache για παράδειγμα αλλά μαζικά.

Στο εκστρατευτικό αυτό σώμα εκτός των αεροσκαφών, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα πετάξουν πάνω από τον Ατλαντικό σύντομα, υπάρχουν ακόμη δύο αντιτορπιλικά Arleigh Burke κατευθυνόμενων βλημάτων Tomahawk, στα οποία θα επιβαίνει ειδική αντιτρομοκρατική ομάδα του Ναυτικού FAST (Fleet Antiterrorism Security Team), ένα σκάφος αμφίβιων αποβάσεων –πιθανότερα το Iwo Jima- μαζί με μονάδα εκστρατείας MEU και αεροσκάφη AV-8B Harrier II.

Τα αεροσκάφη δεν πρόκειται να σταθμεύσουν στη Λιβύη αλλά μάλλον είτε στην Sigonella στη Σικελία είτε στην βάση Camp Lemonnier στο Τζιμπουτί.

Ιδιαίτερα στην τελευταία περίπτωση η ανάπτυξη αεροσκαφών ειδικών επιχειρήσεων πρόκειται να καλύψει όλο την περιοχή της βόρειας, κεντρικής και Ανατ. Αφρικής προστατεύοντας όχι μόνο στόχους στη Λιβύη αλλά σε όλες τις χώρες όπου αμερικανικά συμφέροντα ενδέχεται να πληγούν είτε από την al Qaeda είτε ένοπλων ισλαμιστών. Ήδη στο Σουδάν σήμερα διαδηλωτές επιτέθηκαν στην Αμερικανική πρεσβεία και ουδείς γνωρίζει τις πρόκειται να επακολουθήσει και άλλες χώρες.

Υπάρχει όμως και έμμεση ελληνική διάσταση στην υπόθεση. Τα ΕΑΣ και κατόπιν συμφωνίας έχουν αποστείλει τουλάχιστον 4000 βλήματα των 40 χλστ. για δοκιμή από τα ιπτάμενα πολυβολεία της USAF.

Αυτό που τεκμαίρεται από τις αμερικανικές αυτές κινήσεις είναι πως το αμερικανικό Πεντάγωνο προετοιμάζεται για επιχειρήσεις οπουδήποτε χρειαστεί σε τεράστια από άποψη έκτασης περιοχή και όχι μόνο στη Λιβύη.

Παράλληλα η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε χώρες όπως η Λιβύη, η Αίγυπτος, το Λίβανο, το Σουδάν με τις αντιαμερικανικές διαδηλώσεις φαίνεται πως βοηθά το καθεστώς της Συρίας και τον πρόεδρό της Bashar al-Assad δεδομένου ότι έστω και παροδικά δεν είναι η Συρία στο επίκεντρο των αρνητικών εξελίξεων στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Το παραπάνω σίγουρα θα τον βοηθήσει να σταθεροποιήσει την κατάσταση στη χώρα του.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>