«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ επιστολή : Το Ισραήλ είναι έτοιμο για την επίθεση στο Ιράν

 Αγαπητοί αναγνώστες δεν γνωρίζω πόσο κοντά είναι το παρακάτω ολοκαύτωμα! Αλλά θα παρακαλούσα όσοι αναγνώστες έχουν πληροφορίες γύρο από το θέμα να με ενημερώσουν.

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Έπειτα από διαδικτυακή έρευνα δημοσιευμάτων που πραγματοποιήσαμε στο pentapostagma.gr καταφέραμε να ανακαλύψουμε αναφορά από ανώνυμη πηγή η οποία αναφέρει πολλά και συνταρακτικά στοιχεία σχετικά με τη στρατιωτική ετοιμότητα του Ισραήλ με στόχο την επίθεση στο Ιράν:[μπορείτε να δείτε εδώ την επιστολή του ανωνύμου]

«Ο αδελφός μου και η οικογένειά του ζουν στην Ιερουσαλήμ – o αδελφός μου είναι υπουργός – και πρώην μέλως των SEAL του Πολεμικού Ναυτικού – και το γραφείο του βρίσκεται κοντά σε μία από τις μεγαλύτερες υπόγειες στρατιωτικές βάσεις του Ισραήλ.

Μου τηλεφώνησε χθες το βράδυ- κάτι που ήταν τελείως ασυνήθιστο – συνήθως επικοινωνούμε μέσω e-mail.

Με κάλεσε για να μου πει ότι στέλνει αμέσως πίσω την οικογένειά του στις ΗΠΑ εξαιτίας αυτού που βλέπει να συμβαίνει τη τελευταία εβδομάδα σε συνδυασμό και με τις πληροφορίες που του παρέχουν οι στρατιωτικές επαφές του στις Η.Π.Α και το Ισραήλ..

Είπε ότι βλέπει με τα μάτια του στρατιωτικές κινήσεις που όμοιές τους δεν έχει δει ποτέ εδώ και 20 χρόνια στο Ισραήλ..

Αυτό που ονομάζεται μαζική αναδιάταξη και προστατευτική τακτική των δυνάμεων βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ημερών έχει παρακολουθήσει την ανάπτυξη αντιαεροπορικών πυραύλων σε ολόκληρη την περιοχή της Ιερουσαλήμ συμπεριλαμβανομένων 3 κινητών μονάδων που μπορεί να δει μέσα από τα παράθυρα του γραφείου του.

Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει πολύ μεγάλες μονάδες τεθωρακισμένων οχημάτων να κινούνται γρήγορα προς την Αίγυπτο.

Υπάρχουν αναφορές από συναντήσεις των κορυφαίων στρατιωτικών ηγετών του Ισραήλ με τον πρεσβύτερο Ραββίνο που έχει συμβεί στο παρελθόν μόνο πριν από κάθε προηγούμενη μεγάλη στρατιωτική εκστρατεία.

Είναι πεπεισμένος ότι εκτός εάν συμβεί κάτι το εξαιρετικό το Ισραήλ θα επιτεθεί στο Ιράν – με ή χωρίς τις ΗΠΑ – και πολύ σύντομα.

Πριν από δύο ημέρες βρισκόταν στο Τείχος των Δακρύων και υπήρχαν εκατοντάδες Ισραηλινοί στρατιώτες εκεί.

Καθώς έφευγε πέρασαν τουλάχιστον 20 στρατιωτικά λεωφορεία γεμάτα από στρατιώτες στη διαδρομή προς το Τείχος.

Δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο…

Ο αδελφός μου δεν είναι σε καμία περίπτωση κινδυνολόγος..

Όταν αναφέρεται σε τέτοια γεγονότα ξέρει πάντα να αποσπά την προσοχή μου και είναι σίγουρο ότι συνήθως ξέρει περισσότερο από όσα μοιράζεται.

Αναφέρει ότι το Ισραήλ ζητά από τον Ομπάμα να έρθει στο Ισραήλ αμέσως, αλλά η απάντηση είναι η απόλυτη σιωπή.

Η γνώμη μου είναι ότι βλέπω μπροστά μας την πραγματοποίηση της τέλειας καταιγίδας».

Περιμένουμε λοιπόν την τέλεια καταιγίδα του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου; Τα γεγονότα των επόμενων ημερών ή εβδομάδων θα είναι συνταρακτικά..

pentapostagma.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>