«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Νέα διεθνής κατασυκοφάντηση της Ελλάδας από τους τουρκοπράκτορες της Ξάνθης!

12-09-2012 19:02:19

Διαβάστε τι απερίγραπτες βρωμιές έσυρε πάλι σε βάρος της Ελλάδας σε σύνοδο του ΟΑΣΕ στη Βιέννη η γνωστή αρχιπρακτοράντζα του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής Περβίν Χαϊρουλλάχ, σε μία ακόμη πολύ χαρακτηριστική περίπτωση του τρόπου με τον οποίο σπιλώνει και διασύρει διεθνώς τη χώρα μας όλη αυτή η τουρκόψυχη πέμπτη φάλαγγα της ελληνικής Θράκης…

Ο λόγος για τον περιβόητο «Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης» (BTAYTD), όπως αναφέρει το proxeneio-stop.org. που μετείχε σε σύνοδο στρογγυλής τραπέζης στη Βιέννη, με θέμα «Διακρίσεις σε βάρος μουσουλμάνων και οδηγίες/προσανατολισμοί για τους εκπαιδευτικούς για τον αγώνα ενάντια στην μισαλλοδοξία».

Εκεί λοιπόν εκ μέρους του BTAYTD παρέστη το μέλος του συλλόγου (και ακόμη Γενική Διευθύντρια της ΠΕΚΕΜ) Περβίν Χαϊρουλλάχ. Πρόκειται βεβαίως για τη γνωστή τουρκοπράκτορα που εδώ και χρόνια (εκπροσωπώντας τυπικά τον Σύλλογο Επιστημόνων και ατύπως την…”Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης”), αλωνίζει κυριολεκτικά τον διεθνή χώρο και ασκεί καθήκοντα…εισαγγελέως σε βάρος της χώρας μας, την οποία διασύρει συστηματικά κατηγορώντας την με τον πιο χυδαίο τρόπο ως τόπο αυταρχισμού και φασισμού, στον οποίο παραβιάζονται τα ανθρώπινα και μειονοτικά δικαιώματα.

Τι είπε τώρα η εν λόγω κυρία στη συγκεκριμένη εκδήλωση; Κατηγόρησε και πάλι την Ελλάδα, αυτή τη φορά μάλιστα για τα σχολικά βιβλία της που…προάγουν το μίσος κατά των Τούρκων (ναι, μιλάμε για τα βιβλία που διαπράττουν το…μέγα λάθος να αναφέρουν πως η Σμύρνη κάηκε το 1922 και ο Χρυσόστομος δολοφονήθηκε, και για τα οποία είχε προ εβδομάδων διαμαρτυρηθεί και η λεγόμενη «Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης») και δεν έχασε και την ευκαιρία βεβαίως να διανθίσει τις γελοιότητές της και με άλλα απύθμενα ψεύδη, όπως η αναφορά στη δήθεν επίθεση των Χρυσαυγιτών στη λεγόμενη «Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής» ή σε 1-2 αντιτουρκικά συνθήματα σε τοίχους, τα οποία στην πραγματικότητα δεν είναι μόνο απειροελάχιστα, αλλά όλα δείχνουν ότι αποτελούν και προβοκάτσιες κάποιων τουρκοφρόνων ομοϊδεατών της.

Για πιο πολλές λεπτομέρειες, ανατρέχουμε πλέον στο τουρκοπεριοδικό «Ρόντοπ Ρουζγκαρί» (στις 7/9/2012), που μας ενημερώνει ότι «η Περβίν Χαϊρουλλάχ ανέφερε πως το μίσος ανοίγει τον δρόμο ια εγκλήματα μίσους και τόνισε τον ρόλο της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών. Η Χαϊρουλλάχ έδωσε έμφαση στο περιεχόμενο των σχολικών βιβλίων και είπε ότι στα βιβλία που θα διδαχτούν στην Στ΄ Δημοτικού εμπεριέχονται φράσεις προκατάληψης ενάντια στους Τούρκους, κάτι που, όπως είπε, επηρεάζει τα νεαρά μυαλά και τα εξωθεί στο έγκλημα.

Ως παράδειγμα ανέφερε την επίθεση της οργάνωσης Χρυσή Αυγή στις 6 Αυγούστου στην Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής, το σύνθημα ¨Πιο καλός Τούρκος ο νεκρός Τούρκος¨ που γράφτηκε στον τοίχο του νεκροταφείου Μπεκτασί, και την φράση ¨Έξω οι Τούρκοι¨.

Επίσης η Χαϊρουλλάχ περιέγραψε την αντίδραση του υπουργού Εθνικής Παιδείας, όταν στις 17 Αυγούστου εκπρόσωποι της Τουρκικής Μειονότητας του έστειλαν επιστολή σχετικά με τα βιβλία Ιστορίας, και είπε ότι οι νέοι λόγω των εκφράσεων προκατάληψης μαθαίνουν πως ο γείτονας τους είναι εχθρός, κάτι που ανοίγει τον δρόμο στην μισαλλοδοξία…

Επίσης ανέφερε πως στην Εθνική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ελλάδας δεν υπάρχει εκπρόσωπος της μόνης αναγνωρισμένη μειονότητας, της Τουρκικής (σ.σ. μπα, από πότε…αναγνωρισμένης;), και ότι παρά το ότι στο υπουργείο Εθνικής Παιδείας υπάρχει ειδική γραμματεία για τη μειονότητα δεν παρευρίσκεται εδώ κάποιος εκπρόσωπος (σ.σ. προφανώς εδώ υπονοείται ότι δεν υπάρχει τουρκόφρονας εκπρόσωπος, όπως βεβαίως πολύ θα ήθελε η κυρα-Χαϊρουλλάχ), κάτι που δείχνει πως λαμβάνονται αποφάσεις για τη μειονότητα χωρίς αυτήν».

Αυτά λοιπόν για το ανεκδιήγητο θράσος μιας ξετσίπωτης πρακτοράντζας, που τόσο…κόπτεται για την ελευθερία, τη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και για την εξουδετέρωση της μισαλλοδοξίας. Δεν θυμόμαστε όμως βέβαια να έχει πει ποτέ της το παραμικρό για το ρατσιστικό μίσος που βγάζουν π.χ. τα συνήθη διαγγέλματα του φασιστόμουτρου που παριστάνει τον ψευδομουφτή Ξάνθης ή φυσικά για την απερίγραπτη μισαλλοδοξία που απέπνεε το γνωστό πλέον προ ετών βίντεο με τους Μέτε και Ντεντέ να ουρλιάζουν περί «γκιαούρηδων».

Ούτε βέβαια θυμόμαστε να είχε δηλώσει τίποτε όταν ο ομοϊδεάτης της Τζεγκίζ Ομέρ έγραφε στη «Μιλλέτ» της Ξάνθης για «δίποδους σατανάδες», αναφερόμενος στα μέλη του εκεί Συλλόγου Πομάκων ή όταν πήγαιναν κάποιοι υπάνθρωποι, φανατισμένοι από την εν λόγω φασιστοφυλλάδα, και απειλούσαν τα μέλη του Συλλόγου ή πετούσαν αυγά στα σπίτια τους.

Πολύ επιλεκτική αναμφίβολα η…δημοκρατική ευαισθησία της Χαϊρουλλάχ (την οποία στη φωτογραφία τη βλέπετε στα γραφεία του κόμματος των τουρκοφρόνων DEB – του οποίου είναι βεβαίως εγγεγραμμένο μέλος – μαζί με τον πρόεδρο Μουσταφά Αλή Τσαβούς).

Και – θυμίζουμε – της ανεπάγγελτης Χαϊρουλλάχ, καθώς κανείς δεν ξέρει ποια είναι πραγματικά η δουλειά της λεγάμενης, ούτε συνεπώς το πώς βιοπορίζεται, αλλά ούτε και το ποιος πληρώνει τα συνεχή ταξίδια της στο εξωτερικό, χώρια βέβαια το πού βρίσκει τους πακτωλούς χρημάτων χάρη στους οποίους λειτουργεί το μαγαζί της, η ΠΕΚΕΜ (δηλαδή η λεγόμενη «Πολιτιστική Εκπαιδευτική Εταιρεία της Μειονότητας της Δυτικής Θράκης», ένα από τα βασικά όργανα της Άγκυρας για τον γλωσσικό και ευρύτερα πολιτιστικό εκτουρκισμό των μουσουλμάνων της περιοχής).

Και εμείς βεβαίως τι να πούμε περαιτέρω, ούτε ντετέκτιβς είμαστε άλλωστε, ούτε μέντιουμ! Βρε μπας κι έχετε εσείς καμμιά…υποψία;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μοιραστείτε το!

1 comment to Νέα διεθνής κατασυκοφάντηση της Ελλάδας από τους τουρκοπράκτορες της Ξάνθης!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>